Experience carefree connections with the top-rated site for casual dating adventures.
Real-life Girls
Prime casual Dating
Printable View
Experience carefree connections with the top-rated site for casual dating adventures.
Real-life Girls
Prime casual Dating
Gelişme oldu mu acaba? Son durum nedir? Teşekkürler.
hocam merhaba öncelikle. son duruşmanızdan indirimler sonrası 3 yıl 1 ay gibi bir ceza aldığınızı belirtmişsiniz bu cezanıza ne oldu? bu cezayı tck 226/5'ten dolayı mı aldınız? bildiğim kadarıyla tck 226/5ten yargılanmak 5 ile 10 yıl arası ceza veriliyor bu yüzden indirime rağmen böyle bir ceza aldınız herhalde. son olarak eğer 226/5'ten yargılandıysanız şayet bu olay neden 226/5'ten açılmış? genelde gördüğüm kadarıyla hep 226/3'ten dava açılıyor
Merhaba.ayni dert bendede var .ncmec raporunda 2 resim görünmekte. Biri duvardan paylaşım diğeri Instagram dm olarsk. Gönderilen kişi 24 yaşında.benim yaş o zmn 27. İki resimden duvarda açık olaarak paylaşılan resim eşimle benim düğün fotoğrafımız.gelinle oturduğunda benim yorumum küçük olarak algılayıp raporlamis. Diğer resim cinsel bı resim ve el yüz yok sadece cinsel birleşim resmi.bu resim dm den iletiliyor.bayan yetişkin gibi kıllı vs vs.bu rapor başka raporlarla beraber aksaraya geliyor.ordsn kayseriye.sanirim oradaki savci herkese 226/5 açmış.bendekide öyle. 2 gün önce ifade ve telefonumu aldılar inceleme için.
Resim yollanma tarihi 25.12.2020 ip tespiti 18.12.2020.ama raporda sadece login olunan ip var dosya yolllanan yükleyen ip değil. O saatte işteyim nasıl bir savunma izlemem lazım?