Bugün hava tam havuzluk,hatta saatlerce yüzüp yüzüp o açlıkla 10 tane hamburger yemelik :D
Bahattin abi, şu esrarengiz fotoyu ve foto değiştikten sonraki etkilerini çok merak ettim,admiiiinnnnn değiştir artık ,bak manifesto yayımlarım [:p]
Printable View
Bugün hava tam havuzluk,hatta saatlerce yüzüp yüzüp o açlıkla 10 tane hamburger yemelik :D
Bahattin abi, şu esrarengiz fotoyu ve foto değiştikten sonraki etkilerini çok merak ettim,admiiiinnnnn değiştir artık ,bak manifesto yayımlarım [:p]
Karp iz e fiş,
Şark iz e fiş tuuu,
So, karp iz e şark.
Ha !
Rüzgar herkesi çarpmış mı ne..[:p] Yok yok aşırı sıcaklar... Herkese bir tatil lazım.. Hadi Funda Hanımın yanına gidelim[:p]:)
Sayın Aslı Yurtlu size katılıyorum. Adli tatile az kaldı biraz dayanın.
yÖNETİCİ OLSAM YAZACAĞIM ŞUDUR :
Bu form amacından saptığı için kilitlenmiş ve ileti yazan herkesin üyeliği askıya alınmıştır...
Hehe böylece kafa dinleriz tüm yöneticiler yazmış neredeyse akıllı bir ikisi hariç :)
he he he
Sayın comodoretr-yıldıztarihibilmemkaç;
1- Kendinizi yönetici sandığınız,
2- üstünüze vazife olmayan işlere karıştığınız,
3- kilit tabirini kullanarak olayı karmaşıklaştırmaya çalıştığınız
4- kafa lafını kullanarak kafa bulduğunuz
5- 20 yüzyıldır bu sitede olmanıza rağmen forum yerine form dediğiniz,
6 -askı diyerek burada yazanları filistin askısına almakla tehdit ettiğiniz
için bu kerre biz sizi demokrasi adına Hukuki net ASKISINA alıyoruz. İyi kurumalar, iyi pestiller.
Çok iyi yapıyorsunuz da ben sizi askıya ladıktan sonra nasıl oluyor bu?
Askı demişken aklıma geldi İtalyada Askıda kahve uygulaması Türkiyede Askıda Ekmek olarak düzelmiş...
Gel de şimdi gül ::: ))) Aslında ağlanacak halimiz ama biz gülelim hehehehehe hihihihihih
Öncelikle Fotomun değiştirilmesi yönünde derin çabalar harcayan Abbas beye, Başak Hanımefendiye ve bu konuda az çok emeği geçen herkese, baskılara boyun eğerek fotomu yenileyen Admin'e; sonsuz teşşekürlerimi sunarak programa başlıyorum.
Arkadaşlar; Tipsiz, dandik, raconcu görünen ve beni tam olarak yansıtmayan önceki resmimi neden şimdiye kadar kullandığım sorusunu gece gündüz kendinize sormuşsunuzdur. Korkunuzdan bana sorma cesareti göstermediğinizi de biliyorum ve bunu anlayışla karşılıyorum. Arkadaşlar yeni fotomun cazibe merkezi haline gelmemesi için di tüm bunlar. Ama gördümki meydan boş kaldı. Abbaslar, Fıratlar atlarını alıp üsküdarı geçtiler... Ben yayan kaldım. Bende sizler gibi onlar gibi bir insanım. Benimde ince ve kalın bağırsaklarım var. Yemek yerim su içerim, sazan bulsam yerim, ördek bulsam gagasıyla oynarım. Yiyilecek helal manasında her şeyi yerim.
Neyse konu dağıldı yine toparlayalım.
SAYIN ABBAS; zannetmeki vatandaş bahattin uyuyor... Köstebeklik yaptığını bilmez miyim. Bana ve forumda yeni resmini koyalım derken arkamdan ne dolaplar çevirdiğini, ne ayartmalar yaparak Bahattin in yeni fotosunu koymayalım dediğini bilmiyorum sanma. Teessüf ederim. Seni ancak bana ikram edeceğin sınırsız içki, sazan olmayan balıklar paklar ona göre. HATTA BU YETMEZ KAAN ARKADAŞIMIZI DA ÇAĞIR... Onada sınırsız şemburek... Bak iflas etiirmiyor muyum seni... (Fırat alınmasın sürekli misafiri olabilir Abbas beyin.) Ben sıramı Fırat için savdım. Geçen yalvardım Adana da yok sağol dedi. Yemiş gibi olmuştur.
Sayın feyz;
Benle Commodoere yi yan yana koyarak elektrik üretimine katkıda bulunduğunuz, milli servete artı değer kazandırdığınız için size teşekkürü bir borç bilirim.
( Bu arada balık muhabbetini iyi bilen Commodere nin balık davetini hiçbir zaman geri çevirmeyeceğime Feyz, Abbas, Ragıp, Fırat beyler şahidimdir)