Arkadaşlar karar aşamasına geçtikten kaç gün sonra vatandaşlık onaylanıyor bilen varmı :)
Printable View
Arkadaşlar karar aşamasına geçtikten kaç gün sonra vatandaşlık onaylanıyor bilen varmı :)
Ben evlilikten başvuru yaptım,vatandaşlığı aldım.şimdi senin soruna cevap şöyle,kağıtlar ankaraya vardığında,ben başvurduğum yere gittim ve sordum bu süreç içinde ben yurtdışına çıkabilirmiyim veya bir engel olma ihtimali olurmu,olur ise ona göre yurtdışına çıkmayayım dedim,ordaki memur hiç bir engel olmaz dedi ve bunun üzerine yurtdışına çıktım ve geldim,nisan ayındada vatandaşlığı aldım,emin olmak istiyor isen başvurduğun memura veya memurlara sor.Açıkçası ben hiç bir engelle karşılaşmadım,o süreç içinde 2 sefer yurtdışına çıktım.
Delidolu kardeş çok teşekkür ederim,inşaAllah sıkıntı olmaz yarın gene bi sorim
3 Gün İle 15 gün arasında sonuçlanır.
Arkadaşlar daha önce karar aşamasına geçenler kaç gün karar aşamasında kaldınız.
bagalak34 genel yoldan başvuru yaptın delidolu ise evlilikten başvurmuştu,evlilikten başvuranlar gün sayımı yaptırmıyor yurt dışına da çıksa sorun olmuyor çünkü gün sayımı genel yoldan başvur yapanlar içindir.Çok acil bir durum değilse yurt dışına çıkmamanı tavsiye ederim.
Selam arkadaşlar, şimdi istisnai olarak Türk vatanadaşlığı kazanılması için karar aşaması, kuruldan mı yoksa bakanlıktan mı geçmesi lazım, ne kadar sürede belli olur acaba bilen var mı ?
Kimse bilmiyor anlaşılan Omer ahmet.
Arkadaşlar hepinize iyi günler benim merak ettiğim birşey var şimdi ben başvuruyu İstanbul'dan yaptım fakat artık Manisa'da yaşıyorum karar listesine eklendim beklemedeyim, inşallah vatandaşlık çıkınca Manisa nüfus müdürlüğünden alabilme ihtimalim var mıdır yoksa İstanbul'a mı gitmem gerekiyor?
kartal86 bildiğim kadarıyla başvurduğun ilden alabiliyorsun ama yanlışda biliyor olabilirim arayıp sor derim birde merak ediyorum kaç gün oldu listeye ekleneli.