-
Cevap: Türk Vatandaşlığı başvurusu
Oh çok teşekkürler, umarım sorun olmaz, bende alıştım heryerde kimlik kullanıyorum, psağortu yanımda taşımıyorum. Vatandaşlık müdürlüğü de evimden uzak, geri dönmek çok zamanımı alır. Yalnız komisyona girdiğimde herkesten pasaport isteniyordu. Umarım istemezler 🙁
QUOTE=Merhouse;634548]pasaporta gerek yok, kimlik kartı önemli, bir arkadaşla konuşmuştum bu konuyu sadece kimlik kartı istemişler. (ikamet kartı)[/QUOTE]
-
Merhaba arkadaslar,
Mayis 2017 Istanbul , Genelden Basvurmustum.
Mart 2019 den beri Arastirma ve degerlendirme sureci devam ediyor yazisi cikiyordu. ( Nufustaki Memur Arastirman olumlu sonuclanmis diyordu)
Agustus 2019 bugun farkettim Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin arşiv araştırması yapılmak üzere ilgili kurum(lar)a gönderilmiştir. Yazisi cikiyor.
Acaba ne anlamina geliyor,
-
Arkadaşlar merhaba, tebligatımı aldım. Şimdi nüfus müdürlüğüne kimlik başvurusu için gidiyorum. Bu arada, tebligatı almaya gidenler yanında yabancı kimliğinizi, 2 adet vesigalık fotograf, ve kimlik fotokopisini istiyorum. Fotograf almaya aklıma gelmedi, orda acele çektirmek zorunda kaldım ve son an yetiştim.
Mutlu son.
Alıntı:
Merhouse rumuzlu üyeden alıntı
pasaporta gerek yok, kimlik kartı önemli, bir arkadaşla konuşmuştum bu konuyu sadece kimlik kartı istemişler. (ikamet kartı)
-
Alıntı:
Emel86 rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba, tebligatımı aldım. Şimdi nüfus müdürlüğüne kimlik başvurusu için gidiyorum. Bu arada, tebligatı almaya gidenler yanında yabancı kimliğinizi, 2 adet vesigalık fotograf, ve kimlik fotokopisini istiyorum. Fotograf almaya aklıma gelmedi, orda acele çektirmek zorunda kaldım ve son an yetiştim.
Mutlu son.
Emel86 tebrikler, adınıza sevindim. Umarım en yakın zamanda biz de alırız. İlk başvurduğunuz andan beri kaç ay geçti?
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Alıntı:
Mutlu son.
Nüfus müdürlüğü kimliği ne kadar sürede veriyor. artık rahatlığa kavuştunuz, hayırlı olsun.
-
Evlilikten başvurum İstanbuldan yapıldı
12 mart 2018 ilk başvuru
1 hafta sonra Bayrampaşa yabancılar şübesine gittik ve bize parmak izi için randevu 6 temmuzda ramdevu verildi
6 temmuz parmak izi verdik ve sadece t.c. vatandaşı eşimı kısa süren mulakata aldılar
26 ocak 2019 da komisyon için mesaj geldi, hemen vatan caddesine gittik ve 6 mart için komisyon tarihi verildi.
Komisyondan 1 hafta sonra evraklar ankaraya gitti, 2 hafta sonra ankaraya ulaştı, ön inceleme aşamasına geçti.
20 nisan-29 mayıs arası arşiv araştırma süresi
29 mayıs sonrası inceleme ve değerlendirme devam etmektedir
8 ağustos 2019 karar makamına gönderilmiştir
22 ağustos - vatandaşlık başvurunuz tarafınıza tebliğ edilmesi için başvuru öakamına gelmeniz gerekiyor yazıyordu.
Ve bugün 23 ağıstosta bana geçici kimlik belgesi verildi, tebligatı imzaladım. Tebligatla adrese dayalı Sarıyer nüfüs müdürlüğüne gittim ve malesef memurun bilgisizliğinden beni içeri almadılar, randevu almanız gerekiyor denildi. Sonra eve geldiğinde nüfus müdürlüğünü aradım ve randevuya gerek yok dediler doğumla alakalı kimlik başvurusu yapacağım dediğinizde sizi randevusuz alıyorlar. Pazarteesi tekrar gideceğim. Sgk ya uğradım, orda da otomatik güncelleme geldi, t.c kimlik numaram değişmiş ve sigortam aktif. Sonra mahalleminiz muhtarına uğradım orda da baktırdım ve adım ve yeni t. C numaram adresimde değişmiş. İkametimde de otomatik güncelleme yapıldı. Bu şekilde . Tam 1 yıl 4 ay sürdü. Bu arada aralık ayında oturma iznimi yenilemiştim ve noter onaylı nushasını başvuru makamına götürmüştüm.
Pazartesi nüfüs müdürlüğüne gideceğim ve 3 gün içinde kimliği adresime yollayacaklarını söylediler.
Darısı bekleyenlerin başına. Hepinize bu zor yolculuğun mutlu şekilde bitmesini diliyorum. Desteğiniz için çok teşekkürler. Foruma girmeye devam edeceğim, sorularınız olursa yardımcı olamaya çalışacağım.
UOTE=Merhouse;634548]pasaporta gerek yok, kimlik kartı önemli, bir arkadaşla konuşmuştum bu konuyu sadece kimlik kartı istemişler. (ikamet kartı)[/QUOTE]
-
Bayrampaşada polis memurları beni ve eşimi kısa bir mülakata almışlardı ve üzerinden 5 ay geçti hala SMS gelmedi. Bu durumda Aksaray'daki nüfus müdürlüğüne gitmemizi söylemişlerdi. SMS konusunda aynı durum başına gelen var mı?
-
Alıntı:
Kracker rumuzlu üyeden alıntı
Bayrampaşada polis memurları beni ve eşimi kısa bir mülakata almışlardı ve üzerinden 5 ay geçti hala SMS gelmedi. Bu durumda Aksaray'daki nüfus müdürlüğüne gitmemizi söylemişlerdi. SMS konusunda aynı durum başına gelen var mı?
Bana SMS'in gelmesi yaklaşık 5 ay sürdü. Size de yakında gelir diye düşünüyorum ama yine de Vatan Caddesine gidip sormanızda fayda var.
-
Komisyon mesajını parmak izni sonrası 6,5 ay sonra aldım. Size de yakında gelir.
QUOTE=kosova77;634665]Bana SMS'in gelmesi yaklaşık 5 ay sürdü. Size de yakında gelir diye düşünüyorum ama yine de Vatan Caddesine gidip sormanızda fayda var.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk[/QUOTE]
- - - Updated - - -
Bende bugün T.c kimliğimi aldım. Cuma günü nüfus müdürlüğündem başvurdum, bugün de teslim edildi.
Alıntı:
kosova77 rumuzlu üyeden alıntı
Bana SMS'in gelmesi yaklaşık 5 ay sürdü. Size de yakında gelir diye düşünüyorum ama yine de Vatan Caddesine gidip sormanızda fayda var.
-
Alıntı:
Komisyon mesajını parmak izni sonrası 6,5 ay sonra aldım. Size de yakında gelir.
QUOTE=kosova77;634665]Bana SMS'in gelmesi yaklaşık 5 ay sürdü. Size de yakında gelir diye düşünüyorum ama yine de Vatan Caddesine gidip sormanızda fayda var.
- - - Updated - - -
Bende bugün T.c kimliğimi aldım. Cuma günü nüfus müdürlüğündem başvurdum, bugün de teslim edildi.[/QUOTE]Emel86 yeni kimliğiniz hayırlı olsun. Hayatınıza yeni bir sayfa açıyorsunuz.
-
sanirim bu forumdaki Mart 2018 ayinda dosya actiran ve henuz hic bir gelismesi olmayan tek kisi bir ben kaldim. herkesin basvurusu tamamlandi benimki hala inceleme arastirma devam ediyor yazisi cikiyor. galiba genel olarak basvurular en dusuk onceliklige ve en uzun sureye maruz kaliyor. sizce Ankaraya gitmekte fayda var mi? yoksa gittigimizde kimse cevab vermeyip bos gonderiyorlar mi? Mart 2018 ve ya oncesi basvuru yapan ve gelismesi olan/olmayan var mi?
-
Merhaba, sizin başvuru genelden mi? Parmak izi be zaman alındı? Komisyon tarihi? İstanbul mu?
QUOTE=reha4545;634698]sanirim bu forumdaki Mart 2018 ayinda dosya actiran ve henuz hic bir gelismesi olmayan tek kisi bir ben kaldim. herkesin basvurusu tamamlandi benimki hala inceleme arastirma devam ediyor yazisi cikiyor. galiba genel olarak basvurular en dusuk onceliklige ve en uzun sureye maruz kaliyor. sizce Ankaraya gitmekte fayda var mi? yoksa gittigimizde kimse cevab vermeyip bos gonderiyorlar mi? Mart 2018 ve ya oncesi basvuru yapan ve gelismesi olan/olmayan var mi?[/QUOTE]
-
Alıntı:
reha4545 rumuzlu üyeden alıntı
sanirim bu forumdaki Mart 2018 ayinda dosya actiran ve henuz hic bir gelismesi olmayan tek kisi bir ben kaldim. herkesin basvurusu tamamlandi benimki hala inceleme arastirma devam ediyor yazisi cikiyor. galiba genel olarak basvurular en dusuk onceliklige ve en uzun sureye maruz kaliyor. sizce Ankaraya gitmekte fayda var mi? yoksa gittigimizde kimse cevab vermeyip bos gonderiyorlar mi? Mart 2018 ve ya oncesi basvuru yapan ve gelismesi olan/olmayan var mi?
Hayır ....ben senden daha önce yaptım.yani ekim 2018 de mulakt bitti dosya ankaraya gitti ama hala inceleme araştırma devam ediyor yazıyor.
-
iyi günler bugün benim sayfamda değişiklik oldu değerlendirmeden bugün karar makamına sunulacak olan listeye dahil edilecektir yazıyor inşallah artık hayırlısıyla sonuçlanır tez zamanda
-
Merhaba arkadaşlar. Ben Nisanda bütün evraklarımı tamamlayıp verdim ve daha önce sorguladığımda. Genel müdürlüğümüze henüz ulaşmamıştır yazıyordu. Parmakizi mülakat hepsini bitirmiştim zaten. Şuandada Genel müdürlüğümüze ulaşmış olup başvuru belgeleriniz incelenmektedir yazıyor. Nekadar zamanda çıkar vatandaşlığım bilginiz yada tahmininiz varmı?ilk başvuru 06.2018de
-
Alıntı:
1985efsane rumuzlu üyeden alıntı
iyi günler bugün benim sayfamda değişiklik oldu değerlendirmeden bugün karar makamına sunulacak olan listeye dahil edilecektir yazıyor inşallah artık hayırlısıyla sonuçlanır tez zamanda
1985efsane senin adına sevindim umarım biran önce sonuçlanır,
eksik evrakları aynı zamanda verdik seninle bugün sistemde bir değişiklik yok umarım bizimkide biakçgüne değişir
-
Alıntı:
ramazan77 rumuzlu üyeden alıntı
1985efsane senin adına sevindim umarım biran önce sonuçlanır,
eksik evrakları aynı zamanda verdik seninle bugün sistemde bir değişiklik yok umarım bizimkide biakçgüne değişir
ramazan77 teşekkür ederim evet aynı zamanda teslim ettik eksik evrakları ama normalde de senin sayfanda değişiklik benden 1 hafta sonra falan oluyordu senin durumunda da yakında değişiklik olur inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda sonuçlanır diye ümit ediyorum. değişiklik olursa yazarım buraya sizinde olursa yazarsınız
-
Alıntı:
alex46 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar. Ben Nisanda bütün evraklarımı tamamlayıp verdim ve daha önce sorguladığımda. Genel müdürlüğümüze henüz ulaşmamıştır yazıyordu. Parmakizi mülakat hepsini bitirmiştim zaten. Şuandada Genel müdürlüğümüze ulaşmış olup başvuru belgeleriniz incelenmektedir yazıyor. Nekadar zamanda çıkar vatandaşlığım bilginiz yada tahmininiz varmı?ilk başvuru 06.2018de
belki 7-8 ay falan
-
benimde yaklaşık 2 haftadır aynısı yazıyor. evlilik yolu ile başvurmuştum. çok uzun sürüyor ya. 3 tane çocuğum var daha neyin incelmesi yapılıyor
-
Merhaba,
Ben Ocak 2019da ilk başvurumu yaptım , Nisan ayinda parmak izine gittim ve Temmuz ayinda ise komisyona girdim, simdi ise ön inceleme aşamasındayım, normalde bu aşamadan sonra ne kadar sürüyor işlem? yardımcı olursanız sevinirim
-
iyi günler bugün benim sayfamda yine değişiklik oldu karar makamına sunulacak listeye eklendi inşallah Allahın izniyle olumlu sonuçlanır kısa sürede stresten beklemekten çok yoruldum bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun inşallah
- - - Updated - - -
Alıntı:
Ali.zibaei@ymail.com rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
Ben Ocak 2019da ilk başvurumu yaptım , Nisan ayinda parmak izine gittim ve Temmuz ayinda ise komisyona girdim, simdi ise ön inceleme aşamasındayım, normalde bu aşamadan sonra ne kadar sürüyor işlem? yardımcı olursanız sevinirim
iyi günler ön inceleme 15-20 gün kadar sürüyor sonraki aşama arşiv araştırması oda 2 buçuk 3 ay sürüyor sonraki aşama değerlendirme süreci 3 ay ile 6 ay arası sürüyor ve karar makamına sunulacak listeye dahil edilmek için gönderiliyor listeye ekleniyor karar makamına sunuluyor ve sonuç karar çıkıyor yani yolu ortalamışsınız
-
Alıntı:
iyi günler bugün benim sayfamda yine değişiklik oldu karar makamına sunulacak listeye eklendi inşallah Allahın izniyle olumlu sonuçlanır kısa sürede stresten beklemekten çok yoruldum bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun inşallah
- - - Updated - - -
iyi günler ön inceleme 15-20 gün kadar sürüyor sonraki aşama arşiv araştırması oda 2 buçuk 3 ay sürüyor sonraki aşama değerlendirme süreci 3 ay ile 6 ay arası sürüyor ve karar makamına sunulacak listeye dahil edilmek için gönderiliyor listeye ekleniyor karar makamına sunuluyor ve sonuç karar çıkıyor yani yolu ortalamışsınız
1985efsane sistemin işlediğini görmek güzel umarım herkeste bir kıpırdanma olur. sizden eksik evrak istediklerinde çalışma izninin yenilenmesini talep etmişlermiydi ? yazı geldiğinde çalışma izninizin bitmesine kaç gün vardı ?
29 mayısta bizden eksik evrak istediklerinde 30 ağustos çalışma süresi sondu fakat talepte bulunmadılar evrakları 14 haziranda teslim ettik, çalışma süremizi uzattık her ihtimale karşı iyikide uzatmışız,
-
Alıntı:
ramazan77 rumuzlu üyeden alıntı
1985efsane sistemin işlediğini görmek güzel umarım herkeste bir kıpırdanma olur. sizden eksik evrak istediklerinde çalışma izninin yenilenmesini talep etmişlermiydi ? yazı geldiğinde çalışma izninizin bitmesine kaç gün vardı ?
29 mayısta bizden eksik evrak istediklerinde 30 ağustos çalışma süresi sondu fakat talepte bulunmadılar evrakları 14 haziranda teslim ettik, çalışma süremizi uzattık her ihtimale karşı iyikide uzatmışız,
ramazan77 iyi günler benden eksik evrak istediklerinde listede çalışma izni yoktu temmuzun 1 ne kadar süresi vardı ben her ihtimale karşı yenileyip onuda listeye ekledim
-
1985efsane, siz genelden mi başvurdumuz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Herkese Merhaba,
Ben Türk vatandaşlık evlilik yoluyle başvurdum. ilk başvurma nisandaydı, Auğustosda mulakata girdik, sistemdan ön iceleme yapılmaktadır yazıyordu , bugün itibariyle başvurunuz incelemektadır yazıyor.
Sorum şöyle ,bu forumda okudum birisi doğduğu şehir doğum belgesinda yazılmadığı için eksik evraklar demişler. Benim doğum belgesinde aynı sorun yaşıyorum , bizim ülkede yurtdışında doğdusanız sadece ülke ismi yazıyor ve başka bir şekilde verme ihtimale yok. şimdi ben bu durumda ne yapmalyım . eksik evraklar varsa ne zaman haber veriyorlar. dosya tekrar geri gönderilmesni istemiyorum. süre zaten uzun daha uzatılamasını istemem.
-
Alıntı:
emin.sait rumuzlu üyeden alıntı
1985efsane, siz genelden mi başvurdumuz?
emin.sait evet ben genelden başvuru yaptım İstanbuldan
-
Alıntı:
emin.sait evet ben genelden başvuru yaptım İstanbuldan
Aynı durumdayız o zaman ben sizi takip edeyim gelişmelerden beni haberdar edin lütfen. Ben ilk başvuru hakkımı kullanamadım çünkü kayıtları bulamadılar öğrencilik dönemlerim egm ile göç devir dayım esnasında kaybolmuş. Herşeye sıfırdan başlamak zorunda kaldım yine üç senem kaldı inşallah hepimiz için en hayırlısı olsun
-
Alıntı:
Esk88 rumuzlu üyeden alıntı
Herkese Merhaba,
Ben Türk vatandaşlık evlilik yoluyle başvurdum. ilk başvurma nisandaydı, Auğustosda mulakata girdik, sistemdan ön iceleme yapılmaktadır yazıyordu , bugün itibariyle başvurunuz incelemektadır yazıyor.
Sorum şöyle ,bu forumda okudum birisi doğduğu şehir doğum belgesinda yazılmadığı için eksik evraklar demişler. Benim doğum belgesinde aynı sorun yaşıyorum , bizim ülkede yurtdışında doğdusanız sadece ülke ismi yazıyor ve başka bir şekilde verme ihtimale yok. şimdi ben bu durumda ne yapmalyım . eksik evraklar varsa ne zaman haber veriyorlar. dosya tekrar geri gönderilmesni istemiyorum. süre zaten uzun daha uzatılamasını istemem.
Esk88 iyi günler evet o sorun bende yaşandı arşiv araştırma yapılırken benden süresi dolmuş evrakları yenilememi istediler birde doğum belgemde şehir yazmıyordu ben başka ülke doğumluyum bu yüzden şehir yazmıyordu Allahtan ben ilk başvurudan sonra memlekete gitmiştim gittiğimde doğum belgemi yenilettim şehir eklettim pasaportumun suresi 2020 sondu onuda yeniletmiştim hepsini geldikten sonra istediklerinde teslim ettim iyi ki hepsini yenilemişim yoksa çok sıkıntı yaşıyacaktım
- - - Updated - - -
Alıntı:
emin.sait rumuzlu üyeden alıntı
Aynı durumdayız o zaman ben sizi takip edeyim gelişmelerden beni haberdar edin lütfen. Ben ilk başvuru hakkımı kullanamadım çünkü kayıtları bulamadılar öğrencilik dönemlerim egm ile göç devir dayım esnasında kaybolmuş. Herşeye sıfırdan başlamak zorunda kaldım yine üç senem kaldı inşallah hepimiz için en hayırlısı olsun
emin.sait tabi haberdar ederim sayfamda değişiklik olduğu sürece buraya yazıyorum sayfayı okuyanlar için iyi oluyor bilgi ediniyorsun insanın kafasında çok soru işareti oluyor bu sayfayı okudukça bir nebze olsun iyi rahatlıyorsun
-
[QUOTE=Nili1963;634111][QUOTE=muhammedakm;634102]
Bundan sonra ki süreçler 3 4 bölüme ayrılıyor bunlarda en az 2 şer ay sürüyormuş biz arşiv araştırılmasına gönderirmişiz bundan sonra bi aşama daha varmış sanırım sonra karar aşaması ama siz mülakat için çok beklemişsiniz biz 2 ay bekledik o bile çok geldi bize
- - - Updated - - -
Alıntı:
muhammedakm rumuzlu üyeden alıntı
Bundan sonraki evlilik yolu ile vatandaşlık başvurunuz inceleme için genel müdürlüğe ulaşacak orada ortalama 2 ay kalıcak sonra arşiv araştirmaya gönderilcek orada ortalama 2 aymış sonra yine araştırma ve inceleme sonra karar
arşiv araştırmasına gitti gözüküyor şuan
- - - Updated - - -
[QUOTE=Nili1963;634111][QUOTE=muhammedakm;634102]
Bundan sonra ki süreçler 3 4 bölüme ayrılıyor bunlarda en az 2 şer ay sürüyormuş biz arşiv araştırılmasına gönderirmişiz bundan sonra bi aşama daha varmış sanırım sonra karar aşaması ama siz mülakat için çok beklemişsiniz biz 2 ay bekledik o bile çok geldi bize
- - - Updated - - -
Alıntı:
muhammedakm rumuzlu üyeden alıntı
Bundan sonraki evlilik yolu ile vatandaşlık başvurunuz inceleme için genel müdürlüğe ulaşacak orada ortalama 2 ay kalıcak sonra arşiv araştirmaya gönderilcek orada ortalama 2 aymış sonra yine araştırma ve inceleme sonra karar
arşiv araştırmasına gitti gözüküyor şuan, bakalım ne kadar sürede gelecek
-
Herkese iyi günler, ben gelen vatandaşlık başvurusu üzerinden vatandaşlığıma başvurdum. Anne-Baba Türk vatandaşı. Mart 2019 tarihinde parmak izi verdim, 25 haziran 2019 tarihinde mülakata girdim. Şuanda sistem üzerinden kontrol ettiğimde
"Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ait belgeler Genel Müdürlüğümüze ulaşmış olup ön inceleme yapılmaktadır."
Şeklinde bir yazı çıkıyor. Ortalama 2 aydır bu aşamada, forum okuyorum bazı arkadaşların bu ön incelemesi hızlı geçip diğer aşamalara gittiklerini gördüm. Bu konuda herşey yolunda mıdır? Ya da gidip sormam gerekir mi sürecimi? Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlara yardımları için şimdiden teşekkür ederim.
-
Alıntı:
ataedu rumuzlu üyeden alıntı
Herkese iyi günler, ben gelen vatandaşlık başvurusu üzerinden vatandaşlığıma başvurdum. Anne-Baba Türk vatandaşı. Mart 2019 tarihinde parmak izi verdim, 25 haziran 2019 tarihinde mülakata girdim. Şuanda sistem üzerinden kontrol ettiğimde
"Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ait belgeler Genel Müdürlüğümüze ulaşmış olup ön inceleme yapılmaktadır."
Şeklinde bir yazı çıkıyor. Ortalama 2 aydır bu aşamada, forum okuyorum bazı arkadaşların bu ön incelemesi hızlı geçip diğer aşamalara gittiklerini gördüm. Bu konuda herşey yolunda mıdır? Ya da gidip sormam gerekir mi sürecimi? Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlara yardımları için şimdiden teşekkür ederim.
Ben evlilikten dolayı başvurdum. "Ön inceleme" aşaması bende 1 ay sürdü.
-
Alıntı:
kosova77 rumuzlu üyeden alıntı
Ben evlilikten dolayı başvurdum. "Ön inceleme" aşaması bende 1 ay sürdü.
Bende sanırım biraz uzun sürdü. Bu şekilde ön incelemesi 2 ay üzeri süren var mıdır? Ayrıca ortalama mülakat sonrasında süreç ne kadar sürmekte?
Bilgilendirmeler için teşekkür ederim.
-
Merhaba, evlilik yoluyla basvurumuz karar makamina gonderilmistir den tekrar onceki asama olan arastirma ve degerlendirme asamasindadir a donmus, konu hakkinda fikri olan var midir?
-
Alıntı:
ataedu rumuzlu üyeden alıntı
Bende sanırım biraz uzun sürdü. Bu şekilde ön incelemesi 2 ay üzeri süren var mıdır? Ayrıca ortalama mülakat sonrasında süreç ne kadar sürmekte?
Bilgilendirmeler için teşekkür ederim.
Valla benim de baya uzun sürdü 2 ay olucak ve hala ön incelemede dosya :(
-
Selamlar,
Uzun bir aradan sonra karar alınmak üzere karar makamına gönderilmiştir yazısı olarak değişti, yaklaşık 3.5 ay araştırma ve değerlendirme sürecindeydi. İnşallah hayırlısı olur.
-
Alıntı:
Selamlar,
Uzun bir aradan sonra karar alınmak üzere karar makamına gönderilmiştir yazısı olarak değişti, yaklaşık 3.5 ay araştırma ve değerlendirme sürecindeydi. İnşallah hayırlısı olur.
Merhaba,
Listeye ne zaman dahil edildi? onu hatirliyor musunuz?
-
Alıntı:
reha4545 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
Listeye ne zaman dahil edildi? onu hatirliyor musunuz?
Merhaba,
Evlilik yoluyla başvurularda listeye eklenme aşaması yok direkt karar makamına gönderiliyor. Bende liste aşaması olmadı.
-
Alıntı:
Merhaba,
Evlilik yoluyla başvurularda listeye eklenme aşaması yok direkt karar makamına gönderiliyor. Bende liste aşaması olmadı.
hayirlisiyla :) umarim hemen onaylanir. darisi bizim basimiza :)
-
Selamlar,
Başvuru sonucunuz nüfus kütüklerine tescil aşamasındadır yazıyor, İnşallah hayırlısı olur.
- - - Updated - - -
reha 4545 teşekkür ederim, inşallah herkesin başvurusu hızlıca onaylanır.
-
iyi günler simdi kontrol ettim böyle yazıyor Başvuru sonucunuz nüfus kütüklerine tescil aşamasındadır yazıyor, İnşallah hayırlısı olur