Cevap: Ukash Köntör kartlar hakkında.. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİLMESİNİ İSTEYENLERE İTİBAR ETMEYİNİZ!!
kredi kartlarinda da 120 gun ustune direk red geliyor.yakin cevremden iki memur arkadasimin toplamda 35.000 tl sini kurtardim. 120 gun onceeindeki islemlere dogrudan red gelmekle beraber, 120 gun sonrasindaki islemlerin tamamini kurtarmistim. Ben de dilekcemi 540 gun uzerinden yazmistim. Ama malesef 4 ayi kurtarmistim
Cevap: Ukash Köntör kartlar hakkında.. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİLMESİNİ İSTEYENLERE İTİBAR ETMEYİNİZ!!
Alıntı:
adaletistiyorum55 rumuzlu üyeden alıntı
kredi kartlarinda da 120 gun ustune direk red geliyor.yakin cevremden iki memur arkadasimin toplamda 35.000 tl sini kurtardim. 120 gun onceeindeki islemlere dogrudan red gelmekle beraber, 120 gun sonrasindaki islemlerin tamamini kurtarmistim. Ben de dilekcemi 540 gun uzerinden yazmistim. Ama malesef 4 ayi kurtarmistim
dediğin gibi hocam 2 arkadaş dilekçe yazdık ben son 120 gün tutarımın tamamını 4750 lira diğer arkadaş ise 19bin olan işlemlerinden ağırlıklı olan o...pay ve sw..oucher işlemleri belge göndermesi yüzünden 4bin lirasını alabildi onunda son 2 senede ortalama toplam kaybı 150 bin ukash/astropay/paykasa kredi kartı civarı masak ve bazı cezalar avukatlık masrafı korkutsada belki uzman görüş yardımcı olabilir hukuki platformda 2 3 site var arama motorunda ama bilmiyorum ne derece sonuca ulaştırır ne kadar sürede ulaştırır
Hicbirine guvenmemeni oneririm. Bu arada en zor site olan swiftwoucher.com da 1 tl bile birakmadim... Ama tekrar ediyorum. Bu islemleri kendi adima yapmadim...
Siz hizmet alamadik metodunu kulkandiniz anladigim kadariyla...
Kendi borçlarımı düşünürken tesadüfen gördüğüm konu nasıl 4 yıldır hala aktif anlayamıyorum.İnsanlar gerçekten çok garip.Diyorsunuz ki bu hale gelmeyen beni anlamaz,yasaktı biliyorum yaptım ama pişmanım zaten yasal değilmiş.Ben hukukçu olsam o kumar imkanı sağlayan siteye bir ceza veririm,para kaybedip ağlayan bide burada ahkam kesene iki misli ceza veririm.Yemişsin bir halt otur nasıl çıkarım diye düşün.Konu başlangıcında olanlar son konularda ortada yok nedense,millete özele gelin çok önemli vs diyorlardı sanarsın siteyi ingiltere polisi bastı herkese para dağıtacak.Arkadaşım bir insan 200.000 tl kumara basıp ağlayabilir mi cidden ya ? sen ne kazanıyosunda 200.000 basıyorsun ? şaka gibi rakamlar telaffuz etmişsiniz şurada.Ben illegal kart satışı yapanları desteklemiyorum ama adam en azından diyor ki bu kart şurada da kullanılabilirdi sen kumar oynamışsın.Benim bildiğim devlet o kart'ı satana yasaklı mal satışı yapmaktan işletmeyi kapatıp hapis cezası verebilir.Ama sanma ki senin o 200.000 tl yada 150.000 yada 100 tl'n geri gelmeyecek.Evet bu duruma düşmediğimiz sürece anlayamayız kim bilir nasıl bir buhran içindesiniz Allah gerçekten yardımcınız olsun umarımda kurtulursunuz ama yapmanız gereken şey avukatlara adliyeye biraz daha para kaptırmak değil,çalışmak ve bir şekilde evinizin geçimini sağlamak,az da olsa düzlüğe çıkmaya çalışmaktır.Tekrardan hepinize geçmiş olsun umarım bir daha kendinizi daha önemlisi ailenizi riske sokacak hamleler yapmazsınız.Not olarak şunu merak ediyorum bu kadar devasa bir şirkette böyle bir yasal boşluk olsa herkes basar 100.000 kazanan alır 200-300 her nekadar olursa kaybedende parasını alır tekrar basar tekrar alır kaybederse vs mantıklı gelmiyor sanırım.
Elektronik Para Ticareti Nasıl Başladı: Yasadışı Kumar ve Para Aklama
https://aniyazarim.blogspot.com.tr/2...ads-kumar.html
Bilerek , isteyerek, engelleri aşmak için dns ti proxy di her türlü yolu deneyerek, kaybetmeye doymayıp bir daha bir daha bir daha KUMAR OYNAYIP, kaybettikten sonra kaybettiklerini geri alabilmek için dolanmaya çalıştığı arka kapılardan biridir chargeback ve bankaların aracılık etmesi de yasal değil, bankalar suçlu hikayesi.
Oynayan -oynatan pir ü pak, arada Ukash kart satın almak için para ödenmesine aracılık eden bankalar asıl suçlu... vay be.
Cevap: Ukash Köntör ve Hem Paralarını Hemde Ailesini Kaybedenler
en çok da salak salak adamların sözlerine inanan güya aydın yada toplum önderi diye kendini lanse eden tiplere kızıyorum. 50 100 binleri tıkır tıkır gönderiyorlar oh maşallah