Bakış açısı speedcard ile ilgili itiraz biçimi nasıl olmalı? Doğru olmayan itirazin red ile sonuçlanacağını söylemişsin. Ne şekilde itiraz edilmeli?
Printable View
Bakış açısı speedcard ile ilgili itiraz biçimi nasıl olmalı? Doğru olmayan itirazin red ile sonuçlanacağını söylemişsin. Ne şekilde itiraz edilmeli?
Speedcard için yapılacak itiraz normal itiraz ile aynı prosedürde midir? Bilgisi olan arkadaşlar var mıdır? Bankadan red cevabı almamak icin ne gibi bir aciklama ile itiraz edilmesi gerekiyor? Speedcard belge gosterirse araci kurum oldugunu savunursa ne yapilacak?
Finansbank 20 gunluk harcama itirazima 20 gun icinde odeme yapti. Fakat ne banka tarafindan aradilar ne bilgi verdiler. Direk karta aktarilmisti. Meblag 1000TL idi 3d secure ile yapilan bir harcama idi. Harcama aciklamalari billing.lucastel.com ve inky-style idi.
Speedcard itirazi icin ne yapmam gerekiyor arkadaslar bilen yok mu?
Garanti bankasından 15 ay önce yaptığım harcamalara itiraz etmiştim. işlemlerin araştırması devam ediyormuş..acaba garanti bankası iade edermiki. toplam 450 gün geçmiş aradan...bi arkadaşda benim gibi 1-2 yıl önceki işlemlere itiraz etmişti varmıkı gelişme..veya bir ümit bekliyoruz iade olursa süper olur..
iletişim kurdun mu banka ile hiç bilgilendirdi mi seni
burda bakış açısı dahil hiç kimseye güvenmeyin beyfendi dahil ben dahil
dilekçe yok sadece KART HAMİLİ İTİRAZ FORMU yazın googledan çıkıyor coğu bankanınki yazılan faksa gönderin o kadar
bizde 2009 dan 5 ay öncesine kadar olan harcamalara itiraz etmiştik bugün garanti bankasından mektup geldi. zaman geçtiği için işleminiz red edilmiştir diye
evlere şenlik olmuş burası :) neden aceba?