http://www.furkan.net/anasayfa_resim.gif
Furkan Işık... Oğlumdan 1 yaş büyük...Benim için de sözün bittiği nokta işte bu.
Printable View
http://www.furkan.net/anasayfa_resim.gif
Furkan Işık... Oğlumdan 1 yaş büyük...Benim için de sözün bittiği nokta işte bu.
Keşke izlemeseydim de o metinle yetinseydim.Baş ağrısından hareket edemez hale geldim.Analar bu gencecik yavrularını toprağa koyuyor nasıl yürekleri dayansın.Rabbim peygamber sabrı versin o ailelere.Şehitlerimizede Allah rahmet eylesin.
böyle boş boş oturmak çok ağrıma gidiyor.Keşke bişey yapabilsek..
Sayın rita,alınganlık,kırılmak, gücenmek yok, amacım da bu değildi zaten. Tek itirazım Ahmet Altan'nın şahsınadır. Bunun yazısının hislerinize tercüman olmasını kabullenemedim bir türlü, affola. Eleştirim tamamı da Onadır dikkat ettiyseniz.Sizin için herhangi bir olumsuzluk belirtmedim ama yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
Askerlerimizin kaçırılması konusunda yazdıklarımı tekrar edeyim. Konu TSK tarafından elbette günü geldiğinde açıklanacaktır hiç şüpheniz olmasın. Ancak bu hassas günlerde olayın nasıl olduğu Ahmet Altan ve benzerlerinin etkisi altında kalmadan ve TSK' yı suçlamadan sorgulanırsa daha yerinde olacaktır. Bizler sivil vatandaşlarız, o cephede değiliz, arazi, hava vs koşulları bilmiyoruz. İstihbarat eksikliği var mıdır yok mudur bilmiyoruz. Kulağıma fısıltı yoluyla gelen bir yorumu aktarayım size. O geceki baskının son derece profesyonel olduğunu herkes kabul ediyor. Ve o gece hava sisli, termal kameralar işe yaramıyor. Teröristler en olmayacak yerden, sarp yamaçtan yaklaşıyorlar. Birbirlerine belirli mesafelerdeki siperlerde askerlerimiz var, Egeli, Karadenizli,Orta Anadolu'lu. Terörist zaten o doğa şartlarının çocuğu, yıllardır dağlarda. Üstelik ABD ve İsrail uzmanlarının eğitiminden geçmişleri var. (Guam'a götürülüp eğitilen 3000 den fazla peşmergeleri anımsayın) Irak'ta ABD kuvvetlerine güya yardımcı olan, bazı elçilikleri korumakla görevli ve tümü ABD ordusunun eski ve paralı askerlerinden oluşan Blackwater adlı bir Özel Güvenlik Şirketi ( Yakın zamanda Bağdat'ta 17 sivili sebepsiz yere öldürdükleri için çok fazla tepki toplamıştır) Kuzey Irak'ta Kürtleri eğitmektedir. Dağlıca'ya saldıran terörist gurubunun içinde bunlar da vardır ve eyleme yön vermişlerdir.
Sevgili rita, şimdi siz o kaçırılan askerlerle aynı siperdesiniz....
aslında sayın milo
bildiğimiz gerçekten çok fazla birşey yok,
askere de siyasilere de aynı hüsnü zannı göstermekte fayda var,
bugün siyaset yapma zamanı değildir,
aslında bugün kendi içimizdeki hataları ayıklama zamanı da değildir,
30 yılı masaya yatırdığımız zaman çok kişilerin kalbini kırmak gerekir,
bugün öncelikle çözüme bakmak lazım,
Aha gene başladık, tipik AKP sendromu, anlam veremiyorum ben buna. Ne zaman ki AKP eleştirilmeye, beceriksizliği, hataları dile getirilmeye başlansa hemen geçmişteki hükümetler atılır ortaya. (Onlar eleştirilmesin, irdelenmesin demiyorum yanlış anlaşılmasın.) E be kardeşim, eski hükümetler yıllardır tartışılıyor zaten, şimdi iktidardaki parti AKP ise elbette eleştirilir, elbette hataları tespit edilir. Ne biçim iştir bu, AKP liler işine geldiği zaman siyaset yapar, işine gelmediği zaman da siyaset zamanı değil der. Öğrencileri kendi mitingine, orda burda yaptığı tüm bilmem ne açılışlarına götürür, terör mitinglerine katılmalarına yasak koyar... Bu liste daha çok uzar da neyse kalp kırmak istemem...
Sayın arıza,
gelin üzüm yiyelim, bağcıyla işimiz yok,
siz de sorunun çözümünü istiyorsunuz ancak,
hala siyaset yapıyorsunuz, oysa böyle çözülmeyeceğini, birilerini suçlayarak biryere varamayacağımızı iyi bilmeniz gerekir.
yoksa birileri askeri suçlayacaktır, birileri hükümeti,
ve birileri de amacımıza ulaştık diyeceklerdir,
takdir sizin,
Susalım konuşmayalım kafamızı kuma sokalım
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ diye bağıralım öylemi
Ancak Hür Fikirli İnsanlardır'ki Vatanlarına Faydalı olabilirler
Onlar'ki Vatanlarını Kurtarıp muhafaza etmek kudretine malik olurlar.
Mustafa Kemal Atatürk.
Şevket Süreyya Aydemir. Tek Adam,kitapı cilt 1
türk üm ve türk ün türk den dosdu olmaz ameıka alenen destek verıyor gazetelerden basından ızlıyoruz pkk yok dıyor sınırın hemen otesınde roportajlar yapılıyor pkk ıle ellerını kollarını sallayarak doalsıyorlar herhalde turk un gucunu bılmıyorlar artık bunu gostermenın zamanı geldı nasıl ınonu stadında turk un sesını duydular dagı tası ınlettı yakında k ırakda askerımız ınletecek sızden rıcam bır urun alırken dıkkat edın seven eleven almayın sakın amerıkan malalrına boykot uygulayalım v sımdıden baslayalım e maıl gonderelım cıg gıbı buyusun coca cola ıcmeyelım mc donalds lara gıtmeyelım buna benzer bır suru ornek lutfen sagduyulu davranın boykota baslayalım
yattığımız yerden ışık yakıp söndürerek bir slogan atarak veva şehit yakınlarını getirdiğimiz programları ajite ederek koyunlunun reklamlarını çakarak şehitlere olan vefa borcumuzu ödüyoruz biz hele vatanseverlik bazı dernek ve ocakların tekelinde ya o el işaretlerini yapmadan milliyetçilik olmaz arkadaş bütün askerleri o ocaklar uğurluyor cepheye şehitleri de onlar karşılıyor ama çoğu sabıkalı asker kaçağı bu vatan toprağın kara bağrında sıra dağlar gibi duranlarındır canlı yayında rant kavgası yapan sözümona derneklerin değil
hakikaten REALİST olmuşsunuz, ağzınıza sağlık,
Sayın Bayındır, öyle bir resim koymuşsunuz ki etkilenmemek mümkün değil,
deniz02, dahi tek kelime edememiş baksanıza
?
* Bazen susmak, söylenen bir sürü sözden çok daha fazlasını ifade eder. MONTESQUİEU
* Söz ola kestire başı, Söz ola kestire savaşı, Söz ola ağulu aşı, Bal ile yağ eder bir söz. YUNUS EMRE
* Dut yemiş bülbüle dönmek?!
Sayın Sürücü;
Ne demek istediğinizi anlayamadım doğrusu?
Siz şehit resimlerine bakarken, sadece kaşına gözüne mi bakarsınız, aklınıza başka hiç bir şey gelmez mi?
Sayın Bayındır'da bir baba ve yazdıklarını dikkatlice okursanız eğer, anlarsınız ne demek istediğimi, sözün bittiği yerdir ve ben susmuşumdur. Sayın Bayındır'ın iletisini yinelerken de nur içinde yatsın kaybımızın anne-babasını düşündüm; giden gidiyor , olan geride kalana oluyor. Ne demek "deniz02 dahi tek kelime edememiş " ? pes yani...
Susmak kabullenmek değildir! Bir çok üye gibi bende bunu içimde yaşıyorum artık , çünkü bu forum konusu yeni değil ve ben de bir çok insan gibi çok hemde çok yoruldum üzülmekten!
Not: Yanıt beklemiyorum!
Bu vatan toprağın kara bağrında
Sıra dağlar gibi duranlarındır
Bir tarih boyunca onun uğrunda
Kendini tarihe verenlerindir,
Tutuşup,kül olan ocaklarından
Şahlanıp köpüren ırmaklarından
Hutudlarda gaza bayraklarından
Anlına ışıklar vuranlarındır,
Ardına bakmadan yollara düşen
Şimşek gibi çakan,sel olup taşan
Cepheden cepheye koşanlarındır,
İleri atılıp sellercesine
Göğsünden vurulup tam ercesine
Bir gül bahçesine girercesine
Şu kara toprağa girenlerindir,
Tarih dilinden düşmez bu destan
Nehirler gazidir,dağlar kahraman
Her taşı yakut olan bu vatan
CAN VERME SIRRINA ERENLERİNDİR.
Orhan şaik Gökyay
Başka bir aşk istemez, aşkınla çarpar kalbimiz,
Ey Vatan gözyaşların dinsin, yetiştik çünkü biz.
Gül ki sen, neş'enle gülsün ay, güneş, toprak, deniz.
Ey Vatan gözyaşların dinsin, yetiştik çünkü biz.
Bir güneştin bir zamanlar, aya kadar kaldındı dün,
Dün bir ay'dın, sislenen boşlukta yıldızsın bu gün;
Benzin uçmuş bak, ne rüya'dır, bu akşam gördügün?
Ey Vatan gözyaşlarin dinsin, yetiştik çünkü biz.
Beklesin Türkoğlu'nun azminde kuvvet bulmayan,
Sel durur, yangın söner elbette bir gün Ey Vatan
Süslenir, oynar yarin, dün ağlayıp matem tutan
Ey Vatan gözyaşlarin dinsin, yetiştik çünkü biz.
Niye hep kötü haber ekliyoruz ki?! :(
Ahan canlı canlı:
http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/ga...4&p=1&rid=4369
sayın deniz02
neden herşey kötüye yorulur, yahut kötü tarafından düşünülür, anlayamıyorum
oysa güzel bir şey söylediğimi düşünmüştüm,
bu resmi forumda ilk gördüğümde sözün bitti yer demiştim,
sizde bu resmi tekrardan yorumsuz bir şekilde yineleyince
bu sözün teyidi olarak sizi göstermiştim,
hakikaten resimden sonra tek kelime edemiyor insan
sizden farklı düşünmüyorum
Aynı yerde askrlik yapmışız sanırım güzel bir tesadüf arkadasın dediğine katılmamak elde deyil 25 kiloluk çanta sırtınızda o yüce dağları tırmanmak çok zor bunu anlayabilmek için yaşamak gerekiyor anlatmaklada olmuyor allah orda bulunan tüm mehmetçiklerimize kolaylık versin
Yanlış anlamışım , özür dilerim Sayın Sürücü,
Ama keşke her şey bu yanlış anlaşılmalar gibi olabilse, üç Şehit daha vermişiz. :(
Şehit olan askerlerin kimlikleri belli oldu:
http://haber.mynet.com/detail_news/?...ate=29Ekim2007
İnşallah bu da yalandır, diyeceğim ama...
Son günlerde ülke olarak yaşadığımız olaylara duyarlılığından dolayı Hukuki net.' e çok teşekkür ediyorum. Özellikle açılış sayfası beni çok duygulandırdı. Bu duygularla herkezi bu zor günlerimizde Atatürk ilke ve devrimleri etrafında kenetlemeye davet ediyorum. Gün dayanışma günüdür.
Ayrıca dün şehit düşen Mehmetcik' lerimize Allahtan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum.
Saygılarımla.
Kayıp 8 askerin rehin düştüğü söyleniyor,
öncelikle bu ne kadar gerçek,
internette roj tv den alıntı görüntüler var
bu görüntülere itibar edilebilir mi
ayrıca askerlerin bordo berelilerce kurtarıldığı söyleniyor
televizyonda ve gazetelerde geçiyor
ancak çok yüksek sesle söylenmiyor,
büyük bir olay gibi de anlatılmıyor,
haber arası geçiştiriliyor
enteresan bir durum var
konuyu bilen aydınlatsın,
ben gündemi çok iyi takip edemedim
Sn. Sürücü,
Bu konuda bir gelişme varsa, haber alabileceğiniz en doğru kanal (bunu ben söylemiyorum, bizzat hükümetin Bakan'ı söylüyor.) www.tsk.mil.tr 'dir.
Selamlar,
tsk nın sitesinde konuyla ilgili bir bilgii ve açıklama yok,
ancak bu tabi bütün olan biteni açıklamaya yetmiyor,
Sn. Sürücü,
Mesela bugün bazı basın yayın organlarında manşetten, adeta davul zurna ile yayınlanan "Dağlıca Tabur Komutanının görevden alındığına" ilişkin haberle ilgili sitede bir açıklama var.
Selamlar,
vatan sogolsun bün şehit ailesine allahtan rahmet acılarına şıfa dılıyorum hey türk geçligi uyanın vatan bölunme noktasına gelmis bu vatanı 30 puana kazanmadık bu vatan buyuklerımızın kanıyla kazanıldı gerekırse canımı kanımı seveseve feda ederım vatanımın içi şerefimin içi seve seve giderim bu dökülen kan yerde kalmayacak hey ermenı tohumları kırmızı cızgıyı aştınız hattinizi bilin nalet olsun ermeni pkk sı yeter
Dün Fatih Altaylı'nın Bir İnternet Sitesinde Haberinde Okudum. Çok Güçlü Bir Kaynaktan Aldığı Bİlgilerie Göre 8 Mehmetçik Iraktaki Yabancılar Şubesine Teslim Edilmiş Diyordu. Haberin Altında da Bir Not Vardı: "Tsk Bu Bilgiyi Henüz Doğrulamadı" Şeklinde.
Acaba Birileri Şehitlerimiz Ve Vatanımız Üzerinden Siyaset Yaparken Birileri de Şehitlerimiz Ve Askerlerimiz Üzerinden tirajmı Yapmaya Çalışıyor Sorusunu Aklıma Getiriyor. Umarım Böyle Bir Durum Yoktur. Yoksa Gerçekten Ayıp Etmiş Olurlar.
Türkiye'nin gözü kulağı sınırdan gelen haberlerde. Mehmetçik, kanlı örgüte yönelik operasyonlarına gece gündüz demeden devam ediyor. Bölge halkı uykudayken, onlar yollara çıkıp önce mayın araması yapıyorlar. Amaç, halkın güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamak...
İşte bu fotoğraf bu sabah Hakkari'den objektiflere takıldı.
Mayın temizlemeye çıkan askerler, okula giden öğrencilerle karşılaştı.
İçlerinden biri bu iki öğrenciyle sohbete daldı.
Belki onunda okula giden bir kardeşi vardı...
Yol uzundu... Dayanamadı...
Uzanıp öğrencinin çantasını alıp taşımaya başladı.
Sonra elini şefkatle başına uzattı.
Üşütmesin diye başını kapatmak istedi...
İşte Anadolu Ajansından Cem Öksüz tam o sırada fotoğraf makinasının denklanşörüne bastı... Haftanın en özel fotoğrafı böyle çekildi;
http://www.internethaber.com/images/...1030121408.jpg
(internethaber.com)
Sayın Başak ŞAHİN ; Kendi adıma fotoğraf için çok teşekkür ediyorum. Cem ÖKSÜZ adlı gazeteci bence hayatının fotoğrafını çekmiş. Baktığınızda herşey o kadar saf, o kadar temiz görünüyor ki. Başka bir şey söylemeye gerek varmı ?
Tekrar teşekkür buraya taşıdığınız için ... :)
DTP'li Vekillerin Vekilliği Ellerinden Alınması Gibi Bir durum Söz Konusu Olabilirmi ? Anayasal Hukukta yeri nedir Acaba ?
!!!
İnşallah çektiğimiz evlat acıları sona erecek yeni yapılanmalarla tim sistemine tam geçildiğinde teröristlerle terörist gibi yaşamış askerlerle savaşacağız artık mehmetçiğe 2,3, mermi attırıp ta' hadi sen teröristle savaş 'denilmeyecek.Pusu yediğimiz gabarda bundan böyle bizimkiler pusu atacak gerideki asker lojistik destek verecek ,
çünkü bu yol böyle yürünür başka yol yok ama bu vatan erlerini de iyi kontrol etmek gerekir yoksa (çok şey bildiklerinden) şimdiye kadar çıkan çetelere rahmet okuttururlar
Allah rahmet eylesin..yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum.şimdiye kadar bizi yöneten hangi siyasetçinin oğlu asker oldu ki..hep şehit düşen fakir fukara çocukları..bu vatan sadece onların mı ki onlar dağ dağ gezip vatan hainlerini yoketmeye çalışırken kimileri laylalarda reinalarda eğlenebiliyor..hak etmeyen bu vatanda yaşamasın.
Yine bir şehit haberi geldi, bu kez Şırnak'tan, Yüzbaşı Sinan Eroğlu. Her şehidimizin acısını sanki yakınlarımızdan biriymiş gibi hissediyorum. Mekanı cennet olsun; Allah yakınlarına sabır, dayanma gücü versin; daha 1 yaşlarındayken babalarını şehit veren ikiz çocuklarına muvaffakiyetler versin, babaları onları yukarıdan gururla seyretsin.
" KANDİL SÖNDÜ "
50 Uçakla Kandili Gece vurduk.Tam 3 saat sürdü. Büyükanıt: Ordumuzun geldiği düzeyi gördük TÜRK ORDUSU Dünyaya su mesajı verdi: Kışta olsa kar da yağsa bu haraketler (gece de olsa ) biz onları bulup vururuz.
Yetkililer" Dünyada bu kapasiteye sahip hava kuvetkeri sayısının 5' i asmadığını belitti".
Ortadoğu ve Avrupa'ya ders gibi harekat.
Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Kanımızın sondamlasına kadar yanlarıdayız.
Sınır ötesi operasyonlar sürüyor. Gündem başka şeylere kaysa da canımız kanımız aklımız hala onlarla birliktedir.
Salihli 85.000 nüfuslu bir ilçe. Bugün 20.000 kişinin katıldığı bir tören ile Kuzey Irak'ta şehit düşen Kıdemli Çavuş Ahmet Deniz Varol'u son yolculuğuna uğurladı... "Şehidim hakkını helal et bize!" "Şehitler ölmez , vatan bölünmez!" "Hepimiz Türküz, hepimiz askeriz..." "Bu asker yatmadı, vatanını satmadı." sloganları ile, asker selamı ile, gözyaşları ile, bando ile, ağıtlar ile, öfke ile ve sağduyu ile, birlik ve beraberlik içinde... Karmakarışıktı duygular, karmakarışıktı akıllar... Ama kenetlenmişti yürekler, kenetlenmişti eller... Son olsun istiyordu herkes, bu son olsun...
Mekanın cennet olsun Ahmet Deniz kardeşim.
Vatanımız uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun...
...ve bir kez daha, vatan sağolsun...
Vatanımızı başkalarının elinde oyuncak yapmaktansa onurlu bir şekilde şehit oldu onlar. Hepsi analarının gözbebekleri, ciğeri. Mekanları cennet olsun...
Vatanımız sağolsun...
Sayın İPEKDERYA ne kadar net ve güzel özetlemişsiniz Türkiye'mizin geldigi hali. tebrikler. Şehitlerimize Tanrıdan Rahmet diliyorum. Vatan sagoldu ama kanları hep yerde kaldı bu şehitlerimizin. Keşke kanları yerde kalsaydıda, 252500 Şehit vererek tarihe ""Çanakkale geçilmez "" sözünü nakşeden şehitlerimin üzerine Gelibolu'da o WC ler yapılmasaydı. O sifonların her çekildiginde yüregim sızlar durur. saygılarımla.
Çözüm: Mobil wc.ler
VATAN SAGOLSUN...
bu vatan uğruna dökülen bir damla kan bu vatanın sahipsiz olmadığının işaretidir mühürüdür..allah şehitlerimizin ailelerine yakınlarına sabır versin...
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ......
Son bir haftada 12 şehit verdik.
Devleti, toprağı, bayrağı ve Türk milleti uğruna Şehit olanlara Allahtan rahmet diliyorum. Önünüzde saygıyla eyiliyorum.
O yiğit sehit oldu
http://www.gunes.com/2008/05/02/resim/g2.jpg
Güneş Operasyonu'nda Güneş'e manşetti Yine hain kovalarken bu kez şehit düştü...
YİĞİT bir Türk komandosuydu Gaziantepli Müslüm Köşker! Hainlerle mücadele etmek için gönüllü olmuş Cudi'deki operasyonlarda eşkıyanın tepesine binmişti. O gün fotoğrafları çekilirken, kendi canını değil annesinin üzüntüsünü düşünerek, 'Abi çekmeyin annem Erzurum'da biliyorum ben buraya gönüllü geldim' demişti.
GABAR'DAYDI
BU sözleriyle her Türk'ün yüreğini dağlayan Müslüm, Güneş Operasyonu'nda da kahramanca çarpışmış, GÜNEŞ'e de manşet olmuştu. O yiğit, biz evlerimizde rahat uyuyalım, bayrağımız göklerde dalgalansın diye önceki gece yine Gabar'da operasyondaydı. Ancak bu kez geri dönmedi. Geriye bu kahraman duruşu kaldı.