Sayın Kdz. Ereğliyi;412349'nin dile getirmiş olduğu sorunu bende yaşıyorum duyarlı davranışı için kendisine saygılarımı sunarım.
Printable View
yardım edilirse güzel bir site.
Merhaba,
Hukuki.net sitesi gerçekten kaliteli ve dinamik bir site.Ancak özel bir ileti bize ulaştığında yanıtlamamız için 20 civarı forumda ileti göndermemiz gerekiyormuş.Bunu anlayabilmiş değilim.Bize gelen mailleri yanıtlamak için neden foruma katkı sağlamak gerekiyor?
Merhaba sevgili admin, geçen sene www.hukukcuforum.com ve www.hukukcuforum.net portallarını alarak yeni bir projeye girmiş bulunmaktayım. Bu 6 aylik kısa süreç içerisinde hukuk forum, hukuk forumları 'nda googlede 1. sayfa yerini ve hukukcu kelimesinde 2. sy yerini almıştır. 30 bin + googleye indexli konusu ve gün aşırı bir üye almaktayım. Bu trend ile büyüyen forumumla hukuk içerikli bir forumla ile link değişimik yapmak istemekteyim. Sizleride googleden takip ediyorum koordineli çalıştığınız siteler var hukuki.net uzantılı. Bu link değişim cetveline hukuki.net 'e ve diğer sitelerinize HukukcuForum.com adresinide alırsanız HukukcuForum.Com adresine de dost site olarak aldığınız sitemi HukukcuForum.Com 'a ekleyebilirim. Bu sebebiyetden dolayı üye olmuş bulunmaktayım mail attım fakat cvp alamadım. Düşünürmüsünüz karşılıklı link değişimi. Bu arada 29 üye mesajı gerekli idi size pm atmam için bu sebebiyetden ötürüde pm atamadım en ilgili konuyu aradım bu başlık konuma en ilgili idi. Cevabınızı pm veya mail araciliği ile atarsanız sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.
Merhabalar, Ana sayfadaki Askeri Hukuk bölümünün altına Askeri Mevzuat olarak yeni bir ana başlık açmanız mümkünmü? Yani gündemdeki askeri kanunlardaki yapılması istenen veya yapılacak olan maddeler ile ilgili forum açmak ve üyelerin görüşlerini bir başlık altında bulmak için etkin bir yol olacağını düşünüyor ve bekliyorum. Sevgilerimle:)
askerde bıle sıkıntılarıma derman oldunuz tşk ederım Hukiki.net Ailesi..
Sayın Dilek Kuzulu,
Eskisi kadar zaman ayıramama rağmen, sitenizi izlemeye çalışıyorum. Ancak 2009 sonrası katıldığım forumları, yanıtları artık göremiyorum. Eksik ya da yanlış ibr işlem mi yapıyorum. Geçmişte tüm iletilerini bul butonu ile ulaşıyordum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben kendi sorunuma çare,cevaplar bulmak amacı ile üye olmuştum.Bazen sorduğum sorulara cevap almadığımda oldu.Hukuk ile alakalı çoğu bildiğim konuları bu siteden öğrendim bazen soru soran üyelerin sorularına cevap bulmak için kanun maddeleri okudum bazen başka kaynaklardan alıntı yapıp yardımcı olmaya çalıştım. İnsanlara yardımcı olmak insanları mutlu ediyordur bende çok mutlu oluyorum.Çoğu insan sıkıntısından dolayı konu açıyor arada numuneler olsada.Üyelerin konusunu okuduğum zaman çok canım sıkılıyor üzülüyorum.
Gerçekten çok faydalı site.Bazen ağır çalışıyor hata veriyor.Bilgisayarı ilk açtığım zaman ilk bu siteyi tıklıyorum.EMEĞİ GEÇENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
Cevapsız kalan forumlar olmasa keşke...
Kuyruklu yıldızlar vardır; Yetmiş yılda bir yaklaşır dünyaya… İnsan ömrü boyunca ya bir defa görür ya hiç… Ben gördüm o da sensin HUKUKİNET..:DD:DD
Değerli Hukukinet yöneticileri,böylesine geniş kapsamlı ve bilgi dolu site hakikaten bizleri çok memnun ediyor.Ben arama sayfasından biraz şikayetçiyim.Ya gerekli anahtar kelimeleri girmiyorum,yada o içerik yok.Mesela Hekimlerle ilgili davalara bakan Avukat arkadaşlarımızın isim listesini görmek istiyorum,fakat bulamıyorum.Bu konuda özellikle İzmir'de ikamet eden bir Avukat arkadaşımız varsa,bu kişi ile iletişime geçmek istiyorum.Bu konuda bana yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.Saygılarımla.
Doktor bey; Avukatlarda sizdeki gibi branşlaşma yoktur her avukat istisnasız her davaya bakmaya yetkilidir branşlaşma ihtiyaridir bir avukat sadece ceza davası alıyor olabiliyor veya boşanma veya icra, genellikle avukatlar hemen her davayı alırlar bakarlar. Ayrıca sitemizde avukat önerilmiyor yani aradığınız gibi bir sayfa yoktur. Bilhassa da bu şekilde yani internet üzerinden avukat edinmeyi hiç önermiyoruz. İnternet güvenli bir ortam değildir. Doğrusu yakın çevrenizden referanslı veya son çare bulunduğunuz yerde baroya gidip bu konuda yardım ve yönlendirme talep etmenizdir.
İlginiz için çok teşekkür ederim.Tavsiye ile avukat seçmek,sanırım direkt mahkum olmak gibi birşey.Dediğiniz gibi en güzel İzmir Barosundan yardım alayım.Bir soru daha,eğer Avukatım yoksa,devlet bize avukat tahsis ediyor değil mi ? Bunu da Baro gönderiyor herhalde.Şİmdiden teşekkürler.
Hayır devlet avukat göndermez avukatınızı siz bulmak zorundasınız. Siz suçlulara atanan müdafilerle karıştırdınız.
Hukukinetin ismi mi değişti?
Genel forumlar da bulunan konulara yorum yapınca yönetici onayından geçme zorunluluğu biraz mantıksız değil mi?Eğer yanlış bir durum ortadaysa kaldırılır sonradan ve özel mesaj göndermek için 29 mesaj atma zorunluğu
Özel mesaj atmak için 29 konu yazma gibi bir durum var saçma geldi. Niye diyeceksiniz, daha 14 adet konu yapmışım veya konuya yazmışım, ama benim açtığım bir konuya birisi özelden cevap yazmış ben karşılık veremiyorum.....
Sitede özel hukuki danışmanlık verilmemekte. Bu tip ihtiyaçları olanlar işin profesyoneli olan avukatlara başvurmalılar. Burada yapılan şey, insanların hukuk hakkında genel bir şekilde tartışmalarını sağlararak hukuki bilinci arttırmak. Toplum için çalışanların soruları cevapları ortada olmalı ki diğer insanlar da konu hakkında bilgi edinsin. Bu nedenle kendine özel muamale isteyenler gizli mesaj yolunu açmamızı istese de sitemizin misyonuna aykırı. Bilgi paylaşılacak ancak özel ilgi bekleyen bir zahmet avukata gidip, profesyonel hizmet alacak. Bu nedenle özel mesaj limiti uygulamasına devam edeceğiz.
bence şıklar eksik ve yanlış birde bu sitenin avukat sitesi oldugunu düşününce biraz degil baya bi acayibime gitti
ii günler hanımefendi ben arazi davasıyla ilgili siteye bir soru sormak istyorum ama bir türlü o bölümü bulamıyorum yardımcı olursanız sewinirim
https://www.hukuki.net/newthread.php?do=newthread&f=26 buradan konu açabilirsiniz.
Merhaba,
Sitenize yeni üye oldum ve soru sormak istiyorum fakat bunu nasıl yapacağıma dair herhangi bir bilgi ve alan bulamadım.
Yardımcı olmanızı rica edip, konu açmak istiyorum.
Cevap almak istediğim acil bir durum var ama size nasıl soru soracağımı bilmiyorum.
Kısaca sorum; Ev sahibi oğlu evlenip oturacağı için, girerken boyasını yapmış olduğumuz evden bizi çıkarıyor.
Kira kontrat süresi doldu ama herhangi bir ihtar çekilmedi bize.
Yeni tutacağımız ev için boya ve nakliye gibi masraflar konusunda destek olması gerekir mi?
slm bı sorum olacak ancak nasıl nereye yazmam gerektığını bı türlü bılemedım lütfen yardımcı olurmusunuz...
Site cok kotu hani daha duzgun bir site olsa konuyla ilgili buradaki uyeliyimi iptal edicem
Hahhaayyyt kötüymüş sitemiz, kıskanç şey nolcak fıstık gibi sitemiz var maşallah şeytan kulağına kurşun.
konuyla ilgili değil ama siteye yeni üye oldum hukuk öğrencisiyim ders notları forumunda konuları göremiyorum..nedendir acaba? teşekkürler
Okul kimliğinizi taratıp Av.Emrah Yavuzcan'ın profili üzerinden mail atıyorsunuz.
sitenin yararı gerek öğrenciler için gerek hukuk insanları için gerçekten çok büyüktür ve böyle bir sitenin kurulmasında emeği geçen herkesi tebrik etmek isterim. sorduğumuz sorulara ilginin yüksek olmasını sağlamak için sitenin sosyal ağlarda reklamının yapılması, böyle bir sitenin varlığından herkesin haberinin olması gerekir.. iyi günler.
Merhaba,
Forumda konu başlığına mausu getirdiğimizde açılan ufak ön izleme ekranının süresi çok kısa. 2 saniye daha artırılırsa öz izlemeleri sonuna dek okuyabileceğim, hep yarısında kalıyorum, biraz cansıkıcı bir durum. :)
O zaman ön izleme olmaz ki :) adı üstünde ön izleme, fragman gibi bir şey,
üstelik mouse u konu başlığı üzerinde uzun süre tutmaktan daha kısa sürmezmi o tuttuğunuz yerde başlığa tıklayıp konuyu açmak :DD, tamamını okumak ön izlemedede, normal açıp okumakta da aynı süreyi alıyor sonuçta
Ben böyle bir özellik olduğunu bu yazıdan sonra sonra farkettim. Mouse üzerinde bıraktıktan sonra hiç kaybolmuyor. öz izleme deiğinizde zaten 2 3 satır. Siz yazının devamının gözükmemesini kayboluyor zannetmiş olmayasınız?
Siteye yeni üye oldum. Güzel ve faydalı buldum. Çünkü ülkemizde neredeyse her ev hukuk yoluna düşüyor. Genellikle bunun nedeni borçlar oluyor. İnsanlar böyle faydalı sitelerde sorunlarını anlatıp bilinçleniyorlar. Bu sitede moderatör olma koşullarınız nedir acaba? Bugün geldim hemen modluk peşine düştüm :)
Mrb. 2014 altıncı ayında tunakmn nikli bir uyeniz in pmyo davası sonuclanmıs. Aynı durum benımde basıma geldı. O arkadasa ulasıp mahkeme kararını emsal olması ıcın isticektım ama kendısıne nasıl ulasıcamı bılemıyorum. Lutfen bana yardımcı olurmusunuz . Ona ulasacagım bır mail veya telefon verebılırmısınız. Syg.
Mobil uygulama güzel olurdu.
Kısa mesaj göndermek için mesaj sınırı bulunuyor. Kaldırılabilir mi acaba?
en etkili ve en ciddi site....