Plajdaki takım elbiseli sizi neden rahatsız etsin? Rahatsız ediyorsa bile gözünüzü ondan çevirebilirsiniz, öyle değil mi?
Ben öyle bir şey mi demişim? Sokakta çıplak gezmek ve cinsel ilişki yaşamak neden zararlı olsun ki?
Printable View
Plajdaki takım elbiseli sizi neden rahatsız etsin? Rahatsız ediyorsa bile gözünüzü ondan çevirebilirsiniz, öyle değil mi?
Ben öyle bir şey mi demişim? Sokakta çıplak gezmek ve cinsel ilişki yaşamak neden zararlı olsun ki?
ama abdullah bey bunu zararlı diyorlar ve hukuk kurallarıda her nedense yasaklamış sizce hukuk kurallarında yasak getirilmesindeki gaye nedir.
saygı değer erdoğan bey neden beni sürekli haksız yere atıyorsunuz vicdanlı bir insan görevini kötüye kullanmaz adil olur. şimdi ben atılacak bişiy yaptımmı ben şayet birine hakaret etseydim bu atılacak bir mevzu olurdu ama demokratik ülkelerde herkes gürüşünü ifade etme hakkı vardır ve bende gayet medenice görüşümü ifade ettim bunun neresi suç öğrenebilirmiyim lütfen bunu yapmayın.
Sizce lüzumsuz konular açıp forumu meşgul etmek adaletli mi.? Site hukuk sitesi,üyeler değişik konular açıyor.Şiir yazıyor tek başlık altında,fıkralar tek başlık altında,şarkılar tek başlık altında.Sizin açtığınız bütün lüzumsuz konular onlarca hatta,devamlı saçmalayıp yorum yazıp konu devamlı en üstlere taşınıyor.Sorunu veya sorusu olan bir üye soru soracak sizin saçmalıklarınızı görmekten sorunu olanın sorusuna ulaşılamıyor büyük ihtimal.Bu kadar bahsettiğiniz adalet nerede.?
Bütün açtığınız konuları ben ve saçmalıklarım adı altında tek başlık altında toplarsanız tabi mizah bölümünde belki reyting alır.
Ebru Yaşar Erdoğan Kırcalı için söylüyor "kara vicdanlı"
http://www.youtube.com/watch?v=F2lAwya0m8M
şimdi insanın her istediğini giyme hakkı vardır istediğini giyme hakkı olduğu için elbisede giymeye bilir onun bedenine karışamayız ama nedense hukukta çıplak gezmek yasak ayrıca iki kişi birbirinden razıysa alenende sevişebilmelidir çünkü onlara karışma hakkımız yoktur ama bizim evimizdeyse buna müsade etmeyebiliriz ama kimsenin malı olmyan sokakta bunu yapma hakları olması gerek çünkü orası bizim değil ve ikiside birbirinden razı olduğu için karışma hakkımız yok ama hukukta buda yasak sizce bunların yasak edilmesindeki gaye nedir ne amaçlanmıştır.
şimdi insanın her istediğini giyme hakkı vardır istediğini giyme hakkı olduğu için elbisede giymeyebilir onun bedenine karışamayız ama nedense hukukta çıplak gezmek yasak ayrıca iki kişi birbirinden razıysa alenende sevişebilmelidir çünkü onlara karışma hakkımız yoktur ama bizim evimizdeyse buna müsade etmeyebiliriz ama kimsenin malı olmyan sokakta bunu yapma hakları olması gerek çünkü orası bizim değil ve ikiside birbirinden razı olduğu için karışma hakkımız yok ama hukukta buda yasak sizce bunların yasak edilmesindeki gaye nedir ne amaçlanmıştır.
kimsenin malı olmyan sokakta
Saçmalık zaten bundan kaynaklanıyor.Kimsenin malı olmayan sokak mı.? Herkesin malı olan sokak mı.? Sokak veya buna benzer yerler herkesin ortak kullanım alanı mıdır.? Rize den kimsenin olmayan görünüyor galiba.