Kerizmiyiz...İşe giderken servis kaçırmaya benzemez bu işler.
Printable View
Kerizmiyiz...İşe giderken servis kaçırmaya benzemez bu işler.
Giden gitmiştir.Gittiği gün bitmiştir
acaba hangimiz aldatılacağımızı bilerek bir ilişkiye başlamışızdır?
ihanet tek taraflı olmaz,muhakkak bir yerde bir eksiklik vardır;eğer oluyorsa zaten ilk günden aldatılmışız demektir!!!
(Karamsar) Eğer birini seviyorsan O'nu serbest bırak... Dönerse senindir; Zaten dönmeyeceği de kesindir.
(İyimser) Eğer birini seviyorsan O'nu serbest bırak... Üzülme, dönecektir!...
(Aldırmaz) Eger birini seviyorsan O'nu serbest bırak... Bi muddet bekle. Dönmezse unut gitsin..
(Şüpheci) Eğer birini seviyorsan O'nu serbest bırak... Dönerse bu işte bi bit yenigi var demektir. .
(Greenpeac e) Eğer birini seviyorsan O'nu serbest bırak... Aslına bakarsan tüm canlılar hür olmalıdır..
(İstatistikçi) Eğer birini seviyorsan O'nu serbest bırak... Seviyorsa dönme ihtimali çok yüksektir.. Sevmiyorsa zaten korelasyo n yoktur..
(Aşırı sahipleni ci tip) Eğer birini seviyorsan O'nu kesinlikl e serbest bırakma...
(Psikolog)
Eğer birini seviyorsa n O'nu serbest bırak... Dönerse kendine güveniyor demektir. . ve Gitmiyorsa manyak demektir. .
(Mali eksper) Eğer birini seviyorsan O'nu serbest bırak... Dönerse borç almaya devam edebilirsin Dönmezse ara ve borçlarının üstüne yattıgını söyle..
(Bencil) Eğer birini seviyorsan Kendini serbest bırak.. Niye diye sorarsa Seni hiç alakadar etmez! de.
(Muzip) Eğer birini seviyorsan O'nu serbest bırak... Dönerse bi daha serbest bırak. Gene dönerse gene bırak...
ask her seyi af edermi? evet ediyor.. benim sevgilim bana tapardı ve is arkadasım olan bır kansız onu ayarttı o ben duymayayım diye her seyi yaptı 3 ay sakladı ama 3 ay sonra ben ögrendim ve ayrıldım..... suan 2 ay oldun ve ben onu hala seviyorum oda beni seviyor ben onu af ettim cünki kız bi baskasına dondu onu bıraktı ama o beni af etmiyor cunkı onu af etmeyecegimi sanıyor... erkek kafası iste.... bırazda guruları varya.... gercekten sevince af edilebiliniyor ....´
ama herzaman af edilmez tabıki... o ilk kez yaptı kız para icin onu kullanmak istedi cunki o cok para kazanıyordu ıyı bır avukattı.. ama olmadı o ben degıldiki.. her ikiside ben iliskiyi sonlandırınca ayrıldı.. ya acaba terslık bumudur?ben bırakmasam ayrılmayacaklarmıydı?garıp :o neyse suan ben cok mutluyum cunki bende onu aldatıyorum:o kısasa kısas:o :o
neyse suan ben cok mutluyum cunki bende onu aldatıyorum kısasa kısas
Bir avukattan bahsediyorsunuz aldatılmış değilde;size müsade etmiş olmasın?siz bu olayı 1/en fazla 5 bilemediniz 105 kere yapabilirsiniz.ama unutmayın karşınızdaki insanın mesleği,bu ve benzeri olaylar,sizce aldatma şansınız % de kaçtır?
cevap için bir eksik detay var aslında.. aldatan KADIN mı? ERKEK mi?
ikisinin tepkisi arasında dağlar kadar fark vardır, sayısal olmayan gerçek hayatta..