Site kurallarımızdan biri de kimseyi yanıt vermeye zorlamamaktır. Lütfen konuya ilgi duyanların cevabını bekleyin ve forumu bu şekilde güncel tutmaya çalışmayın.
Printable View
tamam uyardığınız için teşekkür ederim
Psikolojik bozukluğun evlilikten kaynaklandığını ispatlamak zor. Psikiyatrlar bile bunu kesin olarak yazamıyorlar. Ancak "tetikleyici" olabileceğini söylüyorlar raporlarında.
Hal böyle olunca başka delillerle de bu iddianızı kuvvetlendirmeniz gerekiyor.
Vefat eden bebeğiniz canlı olarak doğduktan sonra mı, yoksa anne karnında mı vefat etti?
canlı olarak doğdu avukat hanım,canlı 3 aylık iken..benm "boşanma davası açtım" başlıklı yazımı okursanız memmun olurum.
cocuğum vefaat ettiğinde 3 aylıktı yani canlı doğmuştu.
Anlayamadığım birşey var.
İlk sayfadaki iletilerinizden birinde "avukatım benden bu ayın sonuna kadar şahit bildirmemi istiyor" diye yazmışsınız. Ancak öteki başlığınızda davanın bittiğinden, kararın verildiğinden bahsediyorsunuz.
Boşanma davanız karara çıktı mı çıkmadı mı?
hayır efendim dava daha ilk duruşma bile olmadı, ocak ayında olacak..yani benim bu yaşadıklarımdan ne çıkabilir merak ediyorum doğrusu..
[QUOTE=Av.İlknur Sezgin Temel;320277]Anlayamadığım birşey var.
İlk sayfadaki iletilerinizden birinde "avukatım benden bu ayın sonuna kadar şahit bildirmemi istiyor" diye yazmışsınız. Ancak öteki başlığınızda davanın bittiğinden, kararın verildiğinden bahsediyorsunuz.
Boşanma davanız karara çıktı mı çıkmadı mı?
ayrıca nerde yazıyorum avukat hanım davanın neticelendirildiğini ben bulamadım.
şimdi avukat bey,benim evde kayın validem yaşadığı için onun benle yaşaması ,eşimle aynı evde yaşam çekilmez hale gelmiştir..çocuğum vardı 3 aylıkken vefaat etmiştir..eğer kayınvalidem benle yaşıyor olmasaydı bu evlilik yürüyor olacaktı..ben boşanmak fakat hukuki haklarımıda almak istiyorum.