Cevap: Tek tokat atmak boşanma sebebi olur mu?
Alıntı:
ayra rumuzlu üyeden alıntı
Yazdıklarının hiç biri başıma gelmedi, eşimi seviyorum, birde çocuk var ortada ama kimse bana bu kadar umut dolu yorumlar yazmadı nedense... bilgisayarın başında kös kös oturuyorum.
Sizin eşinizle sorunlarınız nedir ki ?
Alıntı:
ayra rumuzlu üyeden alıntı
Yazdıklarının hiç biri başıma gelmedi, eşimi seviyorum, birde çocuk var ortada ama kimse bana bu kadar umut dolu yorumlar yazmadı nedense... bilgisayarın başında kös kös oturuyorum.
Merhaba,
Sizin forumunuzu da okudum.
Ancak durum biraz farklı.
Üvey bir oğlunuz var ve sanırım sizden pek hoşlanmıyor.Eşinizde o oğlu ve ailesinin etkisiyle size cephe almış durumda.
Ahmet Bey'in durumu; başlamış bir sevgi olayının son demleri,
Sizinse üvey oğlunuz tarafından başlamış bir nefretin son demleri.
Üvey oğlunuz ile ilgili sorunu çözdükten sonra eşinize ulaşabilirsiniz.
Bu sorun sizce çözülebilecek gibi mi?
Not:Hukuk sitesinde umut dağıtmak.Hoşuma gitti..:))
Alıntı:
Maverick35 rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşım;
....
Senin evliliğn bitmiş.
Evet, dost acı söyler (Her ne kadar birbirimizi tanımasak ta).
Senin evliliğin bitmiş, sen neyi kurtarmayı çalışıyorsun, neyi düzeltmek için uğraşıyorsun?Yazdıklarından anladığım;
...
a) Karın, eski kafalı, aşırı gelenekçi, bazı gelenekleri yerine getirmedin diye sana kafayı takacak kadar ilginç bir insan.
b) Karın sana hayatı zehir etmiş.
.....
Maverick35 bunları bana mı (inkaya) yoksa ahmet.demir06'ya mı yazdınız?
ahmet.demir06'nın durumda benimki ile paralel olduğu için ayırt edemiyorum.
Aydınlatırsanız sevinirim.
Alıntı:
inkaya rumuzlu üyeden alıntı
Maverick35 bunları bana mı (inkaya) yoksa ahmet.demir06'ya mı yazdınız?
ahmet.demir06'nın durumda benimki ile paralel olduğu için ayırt edemiyorum.
Aydınlatırsanız sevinirim.
Bana yazdı üstad.
Hayatı zehir etme konusunda hak vermek gerekir
Alıntı:
ahmet.demir06 rumuzlu üyeden alıntı
İçimde daima sevgi var. :)
4320'nin olma sebebi, en son tartışmada yüzüme tokat atmaya başlamıştı. Bende bileklerinden tuttum. Olmadı tekme attı. Bende yüzünü avucumun içine aldım. " sakin ol sakin ol " dedim.
1) kendisi diyor : Öldürmeye çalışmısım
2) ailesi diyor : darp var
3) dayısı diyor ( istanbulda ve olayı 3 gün sonra öğrendi ) : eşimin gözü mormuş, baya da zarar vermişim.
Halbuki eşime vurmaktanda kapıya, veya duvara vurmayı tercih ederim. Zaten 2 kapıyı yani tamir ettim.
Ben 4 aylık anakarnında ( 1,5 sene önce ) ölen bebeğim için halen gözyaşı döküyorum, benim önüme getirdikleri bu.
Bu bilgilere göre bayağı bir atışma olmuş gibi. Zor bir durum. Mesleki hukuk altyapım yok yanlız, sadece bu bilgilere göre 2 tarafın da kusurlu sayılabilecek yanları var.
Kadının kusuru: Tokat ve tekme attıktan sonra gördüğü karşılığı "beni öldürmeye çalışıyor" şekline sokması gayet yanlış.
Erkeğin kusuru: Yüzü avuç içine almak fiziksel olarak zarar vermese bile maruz kalan kişide genelde fiziksel darbe almışcasına bir etki yaratır. Benzer şekilde, eşine vurmaktansa kapıya vurmayı tercih ederim dedikten sonra 2 kapıyı tamir ettim demişsiniz. Burada 2 kapıya vurdum diyorsanı, o zaman eşinize uygulayamadığınız iki eylemi başka şeye yönlendirdiniz. Ona direkt vurmamış olmak iyi ama bu şekilde ifade etmek aleyhinize kullanılabilir...
Dediğim gibi zor bir durum. Profesyonel hukukçuların düşünceleri benimkilerden farklı olabilir.
Alıntı:
Bu bilgilere göre bayağı bir atışma olmuş gibi. Zor bir durum. Mesleki hukuk altyapım yok yanlız, sadece bu bilgilere göre 2 tarafın da kusurlu sayılabilecek yanları var.
Kadının kusuru: Tokat ve tekme attıktan sonra gördüğü karşılığı "beni öldürmeye çalışıyor" şekline sokması gayet yanlış.
Erkeğin kusuru: Yüzü avuç içine almak fiziksel olarak zarar vermese bile maruz kalan kişide genelde fiziksel darbe almışcasına bir etki yaratır. Benzer şekilde, eşine vurmaktansa kapıya vurmayı tercih ederim dedikten sonra 2 kapıyı tamir ettim demişsiniz. Burada 2 kapıya vurdum diyorsanı, o zaman eşinize uygulayamadığınız iki eylemi başka şeye yönlendirdiniz. Ona direkt vurmamış olmak iyi ama bu şekilde ifade etmek aleyhinize kullanılabilir...
Dediğim gibi zor bir durum. Profesyonel hukukçuların düşünceleri benimkilerden farklı olabilir.
Zaten ustad, bir erkeğin gücü ile kadının gücünü eşit tutmak yanlış. Eğer kapı kırıldıysa insana ne olur, onu düşünmek gerekir.
Burda en önemlisi bunu hakime anlatıp, ikna etmek bence.
Alıntı:
Zaten ustad, bir erkeğin gücü ile kadının gücünü eşit tutmak yanlış. Eğer kapı kırıldıysa insana ne olur, onu düşünmek gerekir.
Burda en önemlisi bunu hakime anlatıp, ikna etmek bence.
Kapı kırma olayını hakime veya diğer tarafa pek anlatmayın derim. Öyle bir bilgi olumsuz etki yaratacaktır diye tahmin ediyorum. "Her zaman bay doğru olmayın" diye başka bir üye bana da tavsiyede bulunmuştu, her zaman her şeyi tam anlatmamak lazım. O bilgi en iyi ihtimalle aleyhinize işler. O yüzden onlar da bahsetmezse, bence siz hiç bahsetmeyin olmuş bitmiş zaten olan kapıya olmuş :)
Alıntı:
Kapı kırma olayını hakime veya diğer tarafa pek anlatmayın derim. Öyle bir bilgi olumsuz etki yaratacaktır diye tahmin ediyorum. "Her zaman bay doğru olmayın" diye başka bir üye bana da tavsiyede bulunmuştu, her zaman her şeyi tam anlatmamak lazım. O bilgi en iyi ihtimalle aleyhinize işler. O yüzden onlar da bahsetmezse, bence siz hiç bahsetmeyin olmuş bitmiş zaten olan kapıya olmuş :)
Anladım..
Peki polis çağırıp kapılar hakkında tutanak ne olacak peki ? :S:S
Güzel güzel istediklerini polis yapmış. Gerçi polisler bir şey yok, tutanak tutulmuş. Tutanak bana okutulmadı bile ?
Eğer söylerlerse söyleriz artık napalım.
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar derler, öylemi olacam acaba :)
Alıntı:
Sayın inkaya;
az önce bana gelen mailde eğer davadan vazgeçmesini istiyorsan nafaka iste yazılmış.
Şimdi, eşim 1000 TL alıyor.
Bende özel calıstıgımdan düzgün bir gelir yok. Yani sabit değil.
Evi terk edip gitti. 400 kira ödüyor.
Ev giderleri 100
mutfak 300
toplam : 800 TL
Şimdi benim sabit gelirim yok diye nafaka isteme hakkım var mı ?
Alıntı:
Anladım..
Peki polis çağırıp kapılar hakkında tutanak ne olacak peki ? :S:S
..
Hm yani zaten kullandılar o durumu. Ortada bir durum aslında o noktadan direterek aleyhine kullanılmasını engelleyebilirsin. Burada avukata önemli iş düşüyor. Kapı kırdıracak kadar kadının üzerine gelmesi ve tahrik ettiği anlaşılırsa, o zaman durum hafifleyebilir.
Bizim gerçi kavgamız o kadar ileri gitmedi ama beni cok sinir edecek seyler yaptıgı zaman, tepki olarak açıyordum içkimi... sinir ettikçe bir yudum daha, cok sinir ederse şişenin tamamını bitirip yeni şişe açıyordum...