Re: Erdoğan’ın Şimon Peres'e sert çıkışının yankıları
Neden her foruma TSK ile ilgili yazıları taşıyıp duruyorsunuz sayın Mehmet Emin Sezen?
Şimdi, "Türkiye Başbakanı'nın diplomatik dili doğru muydu yanlış mıydı!" ile ne alakası var bu yazının?
Ya da yankının sonuçlarından biri de bu mu olacak diyorsunuz? Hiç sanmıyorum, çok abartılı...
Şikayetçi olmak kolay, peki bu zatların önerileri nedir?
Öyle ya , gören körler olarak önerilerini de duyalım ki ona göre atalım adımlarımızı..
Sayın çoban size kısaca şunu söylemek istiyorum yurd dışında diyildiyseniz kanal kanal gezen kolu kopmuş,ayagı kopmuş tarları alınıp mayınlanmış yurtdaşlarımızı ve getirilen önerileri görmediğiniz için üzüldüm.. m.e.sezen
Basından.
One minute nerede kaldı?”
Sınırdaki toprakların, o bölgede yaşayan vatandaşların atalarının toprakları olduğunu ve bu toprakların yarım yüzyıllığına özel şirkete verilemeyeceğini dile getiren Öymen, “Daha önce açtığınız 2 ihaleye teklif veren firmalardan anlaşıldığı gibi bu işi, İsrail firmasına veya İsrail ortaklı firmalara ihale edeceksiniz. One minute nerede kaldı? Davos’ta esip gürlüyordunuz. O bölgede yaşayan insanların haklarını böyle mi koruyacaksınız? Mayınları temizlemek için verecek 40 milyon dolarınız yok, Başbakan’a 60 milyon dolara uçak alıyorsunuz. O parayla toprakları kendi vatandaşlarımıza verelim. Başbakan’ın bir uçağı da eksik olsun. Hükümet karar vermiş, sofrasını kurmuş, şimdi tezgahlıyor. Biz bunu reddediyoruz. Derhal tasarıyı geri çekin” ifadesini
kullandı.
Görmek için yurtiçinde olmak gerekmiyor sayın Mehmet Emin Sezen, sadece TSK 'nın öyle olur olmaz siyasete karıştırlmamasına veya köşe yazılarına malzeme edilmemesi gerektiğine inanıyorum. Tıpkı dinin siyasete karıştırlmaması gerektiği gibi - ki TSK için daha da hassas olmak gerekir.
Cevap: Re: Erdoğan’ın Şimon Peres'e sert çıkışının yankıları
İSRAİL’E KATİL DİYEN ERDOĞAN O ÖDÜLÜ İADE EDER Mİ?
Ödül 2004 yılında Erdoğan’a verilmişti.
Tayyip Bey, başından beri eğer İsrail'e bu kadar karşıysa, Amerikan Yahudi Kongresi'nin (AJC) verdiği "Cesaret Ödülü"nü iade etsin. Biliyorsunuz ilk ve tek kez bir Türk’e verildi. Bu ödülü, tek Yahudi olmayan tek kişi olarak aldı”
Ülkenin Başbakanı RTE yaman mı yaman... Davos’ta İsrail Cumhurbaşkanı’na posta koyuyor... Hem de az buz posta değil...İsrail Cumhurbaşkanı’na diyor ki:Sen adam öldürmesini iyi bilirsin...”
Sonra bu RTE Türkiye’nin güneydoğusundaki en verimli topraklarını, bu “adam öldürmesini iyi bilen” İsrail’e yaklaşık yarım yüzyıl için satmaya çalışıyor... İLHAN SELCUK
m.e.sezen:Adam öldürmeyi iyi bildiklerini söyleyen bir başbakanın dış politikası böyle mi olmalıydı O Gemiye nasıl izin verdi Dışişleri Bakanlığı gerkli alt yapıyı oluşturmadan bu yaşananlardan hiç mi sorumlulukları yok...