kibfeyzo rumuzlu üyeden alıntı
DEĞERLİ Arkadaşım o dediklerinizi ÇAMAŞIR, BULAŞIK, KALORİFERLİ EV, VS VSSS Bunların hepsini bir bayan olarak ben değil KOCAM talep etti desem inanırmısınız bana, hatta ALLAH ın adını alarak size yemin edebilirim, Diğer sorunuza gelince ben eğer pişman olsam neden geri dönmeyeyim KOCAMA, ki hala dön diye yalvarıyor kendisi ve ailesi, ama siz anlamıyorsunuz benim KOCAMA olan GÜVENİM BİTTİ siz GÜVEN nedir ve nekadar önemli bir unsurdur EVLİLİKDE KARI KOCA arasında bilirsiniz umuyorum. BAŞKA DİYECEK SÖZÜM YOK. ALLAH herkese yardım etsin Bu KADIN, ERKEK farketmiyor, kadın da erkekde mağdur olabiliyor, sadece kadın değil bunu burda savunan yok ben başımdan geçen evliliği ve neticelerini burda yazdım başak amacım yok ama sizin amacınız farklı galiba, neyse ALLAH haklıyı görüyor ve biliyor bu benim için yeterli öteki dünyada, ama bu dünyada ise değerli HAKİM mağdur kim ise ona gerekli cezayı verecektir.
NOT: TÜM EŞYAYI KOCAM AİLESİNİN YANINA GÖTÜRDÜ :) BEN KADIN BAŞIMA DAHA EŞYANIN SENETLERİNİ ÖDÜYORUM, ERKEKLİKMİ BU YOKSA KOCALIK GÖREVİMİ, ONDAN AYRILIYORUM DİYE SEN EŞYAYI AL GÖTÜR., KARIN BORÇ ÖDESİN , NASIL OLSA BENİM ADIMA SENETLER, KOCAMIN ADINA DEĞİLKİ, BURDA KİM MAĞDUR BENMİ YOKSA KOCAMDAN AYRILIYORUM DİYE EVİ BOŞALTIP, BANA BİR TON BORÇ BIRAKAN KOCAMMI?
@ KİPFEYZO O Engin ve çok değerli düşüncelerinizi ve cevabınızı ivedilikle bekliyorum.