bu milliyetcilik anlayisini bozan larda mhp nin ta kendisidir.tekrar iyi geceler
Printable View
bu milliyetcilik anlayisini bozan larda mhp nin ta kendisidir.tekrar iyi geceler
Büyük umutlarla iktara getirilen partilerin bizleri hezimete uğrattığının farkında olan bir vatandaş olarak birkaç kelimede ben yazmak istdim.Benim derdim sağ sol değil insanca yaşamak oyun oynama çağını masa başında ders çalışarak sınavsan sınava koşturduğum(mecburen) şu anda üniversitede olan kızımın geleceğine dair kuşkularım.nedenmi ?çoğunuz farkındasınız biliyorum günümüzde ya paran yada belinde silahın olacak ozaman(bizde ikisde yok) senden güçlüsü yok ben öyle görüyorum kaba kuvvet tehdit haraç hırsızlık yalan almış başını gidiyor.emeğe saygı yok bizleri bu duruma düşüren gözlerimizin içine baka baka yalan söyleyenlerden ne hayır beklenebilir? ben hiç bir partiye güvenmiyorum son günlerde ki yazılan senaryolardan kendine pay çıkaranlarıda kınıyorum. yanılıyorsam beni aydnlatın bu ülkede çek senet mafyası arazi mafyası otapark mafyası ve gençlerin geleceğini yok eden uyşturucu mafyası kimlerin elinde cevap verin hadi vatanını sevenlerinmi?
Büyük umutlarla iktara getirilen partilerin bizleri hezimete uğrattığının farkında olan bir vatandaş olarak birkaç kelimede ben yazmak istdim.Benim derdim sağ sol değil insanca yaşamak oyun oynama çağını masa başında ders çalışarak sınavsan sınava koşturduğum(mecburen) şu anda üniversitede olan kızımın geleceğine dair kuşkularım.nedenmi ?çoğunuz farkındasınız biliyorum günümüzde ya paran yada belinde silahın olacak ozaman(bizde ikisde yok) senden güçlüsü yok ben öyle görüyorum kaba kuvvet tehdit haraç hırsızlık yalan almış başını gidiyor.emeğe saygı yok bizleri bu duruma düşüren gözlerimizin içine baka baka yalan söyleyenlerden ne hayır beklenebilir? ben hiç bir partiye güvenmiyorum son günlerde ki yazılan senaryolardan kendine pay çıkaranlarıda kınıyorum. yanılıyorsam beni aydnlatın bu ülkede çek senet mafyası arazi mafyası otapark mafyası ve gençlerin geleceğini yok eden uyşturucu mafyası kimlerin elinde cevap verin hadi vatanını sevenlerinmi?
bence 20. yy'da bunlar yaşanmamalı burası hür bir ülke
<center></center> COK HOS BIR ANKET DUSUNULMUS.
AMA EDINDIGIMIZ SIYASAL KULTUR OLANDAN BASKA BIR SORU ISARETI TANIMAMAKTA.
<div align="left"></div id="left">BU SORUNU TARAFSIZLIKLA COZENLER VAR ISE DE IKTIDARIN TURK MILLETI ADINA HAYIRLI SONUCLAR DOGURMASI ICIN HER TURK VATANDASININ UZERINDE ONEMLE DURMASI GEREKEN BIR KONU OLDUGUNU DUSUNUYORUM.
SAYGILAR
Tabiki Reyimi Devletini, Milletini gözeten kollayan bir partiye verirdim
daha bundan 20 gün önce evime hırsız girdi 10 milyara yakın eşyamı götürdü. evimden çalınan eşyaların taksitlerini ödemek inanın, insanın zoruna gidiyor emekli maaşımdan ödüyorum. canımıza birşey olmadı diye teselli buluyoruz ailecek. oyuma gelince şu an Mhp yi görüyorum
çünkü biz insanların saygıya,sevgiye ve Aile bağlarına çok ihtiyacımız
olduğu kanısındayım. yinede hayırlısı kimse, yönetime o gelsin ülkem ve milletimin bekaası için saygı duyarım.
MNK
ben kap ye verdim :)
K emalizmin A skerleri P artisi... saygılarr
Alıntı:
<b id="quote">quote:</b id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote">Büyük umutlarla iktara getirilen partilerin bizleri hezimete uğrattığının farkında olan bir vatandaş olarak birkaç kelimede ben yazmak istdim.Benim derdim sağ sol değil insanca yaşamak oyun oynama çağını masa başında ders çalışarak sınavsan sınava koşturduğum(mecburen) şu anda üniversitede olan kızımın geleceğine dair kuşkularım.nedenmi ?çoğunuz farkındasınız biliyorum günümüzde ya paran yada belinde silahın olacak ozaman(bizde ikisde yok) senden güçlüsü yok ben öyle görüyorum kaba kuvvet tehdit haraç hırsızlık yalan almış başını gidiyor.emeğe saygı yok bizleri bu duruma düşüren gözlerimizin içine baka baka yalan söyleyenlerden ne hayır beklenebilir? ben hiç bir partiye güvenmiyorum son günlerde ki yazılan senaryolardan kendine pay çıkaranlarıda kınıyorum. yanılıyorsam beni aydnlatın bu ülkede çek senet mafyası arazi mafyası otapark mafyası ve gençlerin geleceğini yok eden uyşturucu mafyası kimlerin elinde cevap verin hadi vatanını sevenlerinmi?
<div align="right">Ekleyen: more - 14/04/2005 : 15:46:54</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote">
arkadasım vatanını sevenlerle bu adamlar farklı kişiler.çek senet mafyası arazi mafyası otapark mafyası ve gençlerin geleceğini yok eden uyşturucu mafyası bu ulkeye ihanet edip vatan severligin arkasında duran şerefsizler.bende vatanseverim.hemde en azılılarından.beni de bu konusmalarla zan altında bırakıyorsun bilip bilmeden.konusmalarımıza dikkat edelim.vatanseverleri zan altında bırakan bu yorumu kınıyorum.
Bence ülkemizin Avrupa'nın her şartına evet demeyecek kendi benliğimizi unutmayacak ve en önemlisi ülkeyi satmayacak bir partiye ihtiyacı var.Şu anda bu nitelikleri taşıyan ve özellikle vatana en çok önemi veren parti bence Mhp'dir.Şu anda bir seçim olsa oyumu hiç düşünmeden Mhp'ye veririm.
ülkeyi satmayan ama apoyu ilmikten alan bir parti.satmak satmamak......
acaba aklımızda bir dolu soru işareti bırakan bu parti mi bizi kurtaracak.mantıgınıza kulak verin lütfen.binlerce şehitimizi kanlı gözyaşlarımızla topraga verdik ve bununla birlikte o parti şehitlerimizin üzerinden siyaset yaptı.ve bizde güya milliyetçidir ab ye ödün vermez diye o partiye oy vereceğiz öylemi?mhp dediginiz parti onlara oy veren kişileri birçok kere aldattı.nasıl olsa ilk olan siz degilsiniz.verin.sizde tadın o satılma duygusunu.MHP nin üstlendiği başörtüsü davasıda kendisine oy veren insanları sattıgının en büyük kanıtıdır.saygılarımla