Cevap: Almanya'ya Gidebilmek Hakkında
Alıntı:
redman35 rumuzlu üyeden alıntı
tamam kardeşlik en azından kafamda bi ışık daha yandı bana msneni veririmisin eklesem seni ? en azından bana ordan yardımcı olursan çok sevinirim.
Sormak istediginiz tüm sorulari buradan vakit buldukca severek yanitlarim...
Alıntı:
salpyilmaz rumuzlu üyeden alıntı
Sormak istediginiz tüm sorulari buradan vakit buldukca severek yanitlarim...
tamam yılmaz kardeşlik bi problem olursa sana sorarım çok teşşekür ederim.hadi iyi geceler.
Alıntı:
tamam yılmaz kardeşlik bi problem olursa sana sorarım çok teşşekür ederim.hadi iyi geceler.
yılmaz kardeş nişanlım diyorki ben alman vatandaşı olduğumda yarım günde çalıssam seni getire biliyorum dedi böyle bişey duydunmu?
Alıntı:
yılmaz kardeş nişanlım diyorki ben alman vatandaşı olduğumda yarım günde çalıssam seni getire biliyorum dedi böyle bişey duydunmu?
Böyle birsey yok. Türk vatandasi olup da sosyal yardim alanlardan vizeyi alanlar da var, cok azinlikta olmalarina ragmen. Siz bilirsiniz elbette. Neticede basvuruyu takiben 6 ay kadar sürebilen bir sürec vatandasliga alinma süreci...
[QUOTE=salpyilmaz;294678]Böyle birsey yok. Türk vatandasi olup da sosyal yardim alanlardan vizeyi alanlar da var, cok azinlikta olmalarina ragmen. Siz bilirsiniz elbette. Neticede basvuruyu takiben 6 ay kadar sürebilen bir sürec vatandasliga alinma süreci...[/QUO
nişanlım yoksa bana tezhagmı açıyor anlamadımki yoksa yanlışmı yönlendiriyorlar.almanyadan 4 haftada cevap geliyormuş.ama türkiyedeki cevap 6 ay sürüyormuş belki daha fazla alman vatandaşlığı için bugunde bana dediki benim 1750 euro almam lazım dedi 3 çocuğum var.dedi ben bişey anlamadım yilmaz kardeş ya annesinin sözünü dinliyor evliliği ertelemeye çalışıyor yada ordaki belediye yanlış yönlendiriyor.doğrusunu bana açıklarmısın?
Herhangi birsey icin benim yorum yapmam sogru olmaz, yalnizca uygulanani söylüyorum. Alman vatandasligina gecmek icin israrciysa, imkani da varsa gecsin elbette.
Alıntı:
Herhangi birsey icin benim yorum yapmam sogru olmaz, yalnizca uygulanani söylüyorum. Alman vatandasligina gecmek icin israrciysa, imkani da varsa gecsin elbette.
yok yılmaz kardeş ben sadece doğruları bilmek istyorum.sözde biz temmuzun 2. haftası evlencekdik.sonra bazı problemler çıkdı.b2 sertifikası için okula gitti 2 ay sonra gelecek sertifikası sonra vatandaşlık için müracaat edecek.bana dediki evlenirsek işte sen niye türkiyeden evleniyorsun diye red alabilirim.dedi bizim evlilik işi yattı.bana dediği şu ben vatandaşlığa geçdiğimde 400 euro alsamda seni getiririm çünkü arkadaşım getirdi dedi.bende iyi dedim bekleriz.dedim.
Alıntı:
yok yılmaz kardeş ben sadece doğruları bilmek istyorum.sözde biz temmuzun 2. haftası evlencekdik.sonra bazı problemler çıkdı.b2 sertifikası için okula gitti 2 ay sonra gelecek sertifikası sonra vatandaşlık için müracaat edecek.bana dediki evlenirsek işte sen niye türkiyeden evleniyorsun diye red alabilirim.dedi bizim evlilik işi yattı.bana dediği şu ben vatandaşlığa geçdiğimde 400 euro alsamda seni getiririm çünkü arkadaşım getirdi dedi.bende iyi dedim bekleriz.dedim.
400 € alan arkadasi gelmis olabilir, normal. Ancak kendisinin de getirebilecegi anlamini tasimiyor. Dedigim gibi, Alman vatandasi olup da 1200 € maasla ret alanlar var.
Bu arada vatandaslik icin B2 degil B1 isteniyor.
Alıntı:
400 € alan arkadasi gelmis olabilir, normal. Ancak kendisinin de getirebilecegi anlamini tasimiyor. Dedigim gibi, Alman vatandasi olup da 1200 € maasla ret alanlar var.
Bu arada vatandaslik icin B2 degil B1 isteniyor.
yani anladığım işimiz şansa kalmış ikincisi biraz da uyuma bakıyorlar seçiciler anladığım kadarıyla .b1 de olabilir aklımda öyle kalmış 6 aylık bi okul okudu şöyle bişey daha varmış 320 puanı geçerse direk alman vatandaşlığını alıyormuş.yanılmıyorsam ama sınavdan sonra pek alacamı düşünmüyorum demişdi.birşey daha sorcam yılmaz kardeş almanyadan türkiyeye uçak biletleri fiyatlarını nereden bakabiliriz.bi site varmı?
Alıntı:
yani anladığım işimiz şansa kalmış ikincisi biraz da uyuma bakıyorlar seçiciler anladığım kadarıyla .b1 de olabilir aklımda öyle kalmış 6 aylık bi okul okudu şöyle bişey daha varmış 320 puanı geçerse direk alman vatandaşlığını alıyormuş.yanılmıyorsam ama sınavdan sonra pek alacamı düşünmüyorum demişdi.birşey daha sorcam yılmaz kardeş almanyadan türkiyeye uçak biletleri fiyatlarını nereden bakabiliriz.bi site varmı?
http://www.lufthansa.com/online/portal/lh/de