Sayın Av. Hanife Ebru Öztürk hanımefendi,
31.7.2007 tarihinde saat 9.30 da, AKP MERKEZ'e teşrifleriniz ile girişteki resepsiyona adınızı vermeniz halinde sizinle görüşmek isterim.
Konu: Partimiz ve faaliyetlerimiz hk.
Saygılarımla.
Printable View
Sayın Av. Hanife Ebru Öztürk hanımefendi,
31.7.2007 tarihinde saat 9.30 da, AKP MERKEZ'e teşrifleriniz ile girişteki resepsiyona adınızı vermeniz halinde sizinle görüşmek isterim.
Konu: Partimiz ve faaliyetlerimiz hk.
Saygılarımla.
Sayın Av.Hanife Ebru Öztürk,
Adresi vermeyi atlamışım:
Adres: Söğütözü Caddesi 51Çankaya/ANKARA
Birim: Siyasi Ve Hukuki işler daire başkanlığı.
Sayın illegal,
Forum alanlarını bu şekilde kullanmanız kurallarımıza aykırı. Ebru Hanım'a özelinden (KM,mail vs.) ile ulaşmanız daha yerinde olacaktır. Ancak Ebru Hanım'ın davetinizi görmesi ve dilerse gerekli notları alabilmesi için iletiniz cevaplanana kadar burada kalacak, daha sonra silinecektir.
hukuki.net yönetimi.
2 haftadır yoktuk , neler olmuş neler!!!
Site yönetimine çağrıda bulunuyorum, Sayın Hanife Hanım milyon dolar verse, kıyamet kopsa, site yönetimi bunun için ölüm tehditleri de alsa, bundan sonra siyaset bölümünde mesajlarını modore edip yayınlamaları gereken en son kişi Hanife Hanım'dır.
Ne derseniz ne demokrat değil mi? Ama bu takiyecilerin demokratlığı işte bu kadar!!! Yormayın kendinizi yayınlamayın mesajlarını olsun bitsin.
Sayın turkuaz1923,
Dönüşünüz hızlı olmuş, yalnız yazdıklarınıza bundan böyle dikkat etmenizi tavsiye ederim zira şahsıma gelecek en ufak bir hakarette Savcılığa suç duyurusunda bulunma kararı aldım..(Bunu daha öncede yazmıştım ama yönetim o yazıyı yayınlamadı )
Şahsıma saldırmadan terbiye sınırları içinde kalarak konuyla ilgili birşeyler yazacaksanız yazın..
Sizin üslubunuzla size cevap yazmak benim için dünyanın en kolay şeyi...Ama gerek yok..
Takiye demişsinizde aklıma Baykal geldi..Sahi iki haftadır yokmuşsunuz Sayın Baykal'ın Sayın Erdoğan'ı başbakan yapan kişi olduğundanda haberiniz yoktur o zaman ..Çok istiyorsanız buyrun bu konu üzerine birşeyler döktürün..
Bu videoda dönüşünüze karşılık size hediyem olsun..
http://youtube.com/watch?v=GFDq0RE99Kc
Sn. turkuaz1923,
Artık aramızda bir milletvekili var forumunun gerçekten gerçek olmasına balta vurmaya çalıştığınız için sizi kınıyorum.:o
Sayın Hanife Hanım, uyarınızdan çok korktuğumu söyleyeyeyim de araya gitmesin. Mesajlarda okuduğum kadarıyla, görüyorum ki Kanunları karıştıracak kadar hukuki bilgi sahibisiniz. Bir iktisatçı olarak, sizin kadar bildiğimi iddia etmesem de neyin hakaret, neyin terbiye olduğunu bilebilecek kadar görgü sahibiyim. Eklediğiniz video 'Baykal'dan Duyulmamış Sözler' başlığında olunca, merak ettim, acaba Baykal da Sayın Başbakan gibi 'ananı da al git' mi demiş , şehitlere kelle mi demiş, 'ne yapayım senin çocuğun işsizse' mi demiş, 'bölücülere sayın' mı demiş diye!!! Sağolun içim rahatladı çok şükür hiçbirini dememiş!!! Sizi propagandanız ile başbaşa bırakıyor, yazdıklarınızdan çok korktuğumdan -son mesajınız değil önceki antidemokratik mesajınızı söylüyorum- sizi sizle ve Allahla başbaşa bırakıyorum!!!
Sayın turkuaz beyefendi,
Siz bildiğiniz gibi konuşun o zaman, neyin hakaret olduğuna da yine hukuk karar versin..Hem mafya değilim ki sizi korkutmaya çalışayım..Gerekirse kullanırım haklarımı buna da kimse mani olamaz..
Sahi Erdoğan onları söylemiş mi, aaaa ciddi olamazsınız..Hayret ki ne hayret..Ama onu bizim başımıza başbakan olarak getiren ve bunu demokrasinin bir gereği olduğunu söyleyen Baykal diil miydi?? Ay pardon ben yanlış biliyormuşum..Sanki bunun doğru olduğunu duydum da Baykal'ın ağzından..Ay çok afedersiniz..Özür dilerim..:o :o :o Bi yanlışlık oldu heralde..