Bende Fenerbahçeli'yim. Herkese merhaba.
Printable View
Bende Fenerbahçeli'yim. Herkese merhaba.
Fenersizim mutluyum.Futbolun konuşulacağı başka başlık olsa oraya giderdim ;)
:)
Valla biz Galatasaray ı alkışlarız ama gazetelere yansıyan pankart resimleri pek öyle demiyor.
"MOSKOVALI ASLANLAR CSKA YA BAŞARILAR DİLER"
bırak abii biz trübünden gelen su şişelerinden başka bişey görmedik gazsaraylılardan!!
Ben GS liyim.
Bak sen şu tesadüfe, ben de GS'lıyım.:o
Sporun dostluk, centilmenlik ve tatlı rekabet olduğunu bizlere unutturan, sonunda böyle pankartlar açılmasına sebep olan Ali Şen-Ömer Çavuşoğlu ikilisini buradan anmamak da olmaz şimdi. Son Başkan da onların rahle-i tedrisatından geçmiş görünüyor...
Fenerbahçeli arkadaşlar unutmayın "biz dostuz":)
Dostluğa lafımız yok,ben bugüne kadar birtek maçta duygulandım ARSENAL-gs bu duyguları bitirenler utansın.yanlışmıyım?:(
Demem oki dostluk dediğin stat kapısına kadar!:rolleyes:
Çıkışta tekrar karseşim(abim)sin.bilmem anlatabildimmi
Hiç hoş değil. Kardeşim her daim kardeşim Abim de hep abimdir. Arkadaşımda arkadaşımdır. FB veya GS altı üstü bir spor klübüdür yaptıkları maçtır bir nevi spordur. Eğer stad da kavga çıkacaksa ikiside yerin dibine batsın.
Takımların (istisnasız) başlarındaki çapsız, ortalığı geren ve bu gerilimden beslenen yöneticiler olmasa, ne öyle açılan pankartlar, ne atılan su şişeleri, ne satırlı, döner bıçaklı birbirine giren taraftarlar olur. Çoluk çocuk , eşimizi dostumuzu alır maça gider, yan yana maç izleriz.