Keyifliyim çünkü İzmir Fuar'ında çocuk'ken Aile'min Aldığı Fuar Balonunu kaçırdığım zaman hep arkasından ağlardım Bugün Çocuklar gibi Neşeli ve sevinçliyim Balon ve baloncu tanıdım...:) Uçan balonlarım vardı benim!
Printable View
Keyifliyim çünkü İzmir Fuar'ında çocuk'ken Aile'min Aldığı Fuar Balonunu kaçırdığım zaman hep arkasından ağlardım Bugün Çocuklar gibi Neşeli ve sevinçliyim Balon ve baloncu tanıdım...:) Uçan balonlarım vardı benim!
Keyifliyim çünkü;
içim kıpır kıpır :)
Keyifliyim çünkü aşırı yorgunluktan şikayet eder dururdum, tartıya çıkınca bir baktım kilo vermişim:))) diyet yok, çikolata tatlı gani:) valla böyle kilo vermeye can kurban:))
Keyifliyim çünkü artık işe gitmek zorunda değilim ! :p
Keyifliyim çünkü; Pazartesi olacak sınavıma çok iyi hazırlandım, dün ki sınavımda şahane geçti.. :)
Aaa işe gitmek bana göre çok keyiiflidir. Ulaş bey niye bu yüzden keyiiflisiniz anlayamadım :o
Keyifli olacağım.. daha değil. çünkü elimdeki bu yazı pazartesiye yeticeği için her halükarda pazartesi günü rahatlamış olacağım. Yani şöyleeeeeee güzel bir uyku çekmek ve tv nin karşısına kurulup beynimi uyuşturana kadar çekirdek çitleyip tembellik yapacağım. Borsa gibi umudu önceden satın alıyoruz galiba:)))
Keyifliyim çünkü; hayat herşeye rağmen güzel... Bunun farkındayım. Kendimi üzmemek adına çok bahanem var. Biri beni mutlu ediyor :) yüzümü güldürüyor...
Keyifliyim çünkü sağlıklıyım,keyifliyim çünkü sevdiklerimle birlikteyim,keyifliyim çünkü hayatın herşeye rağmen çok güzel olduğunun bilincindeyim....
Keyifliyim....çünkü uzun zamandan beri ilk defa harcayacağımdan daha çok param var.....