Barajlarımız boşalmaya başlamış.Sularımız da her an kesilebilir.Suda tasarruf etmeyi unutmayalım.Nerden aklıma geldi .Babam sürekli bana söyleyip duruyor.
Bu aralar Su kurbagası olmaktan vazgeçmeliyim sanırım.:rolleyes:
Printable View
Barajlarımız boşalmaya başlamış.Sularımız da her an kesilebilir.Suda tasarruf etmeyi unutmayalım.Nerden aklıma geldi .Babam sürekli bana söyleyip duruyor.
Bu aralar Su kurbagası olmaktan vazgeçmeliyim sanırım.:rolleyes:
Zaman çok çabuk geçiyor.
Yagmur yagınca ,kısa mesafe diye taksi gelmeyince ,kapının önünde bekleyince
kızmalımıyım,kızmamalımıyım.,şimdi ne yapmalıyım. ?
yağmur altında beklemeyinde. Ağır ağır yürüyün yağmur altında , ıslanacağınız kesin ama ruhunuzdaki stres gidecek bir rahatlama huzur gelecek kesinlikle...
Su anda izmire yamur yağıyor balkonda eşimle çay içtik hocamın dediği gibi rahatlıyor insan.
Yürüdüm... Yürüdüm... Yürüdüm... Avare avare yürüdüm de yürüdüm, çok yoruldum, şimdi de yarın için bir güzel dinlenmem gerek, hava da çok sıcak olduğundan iyice bunalttı ama olsun yürüyüşümü yaptım ya... :p ( ben yürüdükçe site de dinlenmiştir)
Ne garip bekliyorum düşünce gelecek mi diye....gelmiyor...ne garip...hala bekliyorum...hiçbi düşünce yok.Bu yazıları ,parmaklarım klavyeye dokunarak yazıyor.
Düşünce geldi geldi...
Diyorki bana " Hadi ya ne duruyorsun; çık, dolaş, gez, gönlünün istediği yere git... Bir simit al otur bir banka ye vs... Sonracığıma bir yerde de otur dondurmanı yerken tatilini nerede yapabileceğine karar verde artık nerede geçireceksen geçir, zamanı geldide geçiyor bile..." dedi bana düşünce...
Bu seferlik düşüncenin dediğini uygulayacağım, bakalım neler olur! :) :D :p :o: rolleyes:
Tatil hmmmmmss fikir verebilirim,düşüncem uyumak için uyuyunca uyuyabilecekmiyim.:rolleyes: Hmsssss...
Sıcak sıcak sıcak çok sıcak ,daha da sıcak olacak ...