Duygucum seni de tebrik eder başarılarının devamın dilerim arkadaşım.
Böyle tek tek, parça parça sözler vereceğimize diyorum ki ilk fırsatta hep beraber kutlasak bu başarıları daha güzel olmaz mı? :D
Printable View
Duygucum seni de tebrik eder başarılarının devamın dilerim arkadaşım.
Böyle tek tek, parça parça sözler vereceğimize diyorum ki ilk fırsatta hep beraber kutlasak bu başarıları daha güzel olmaz mı? :D
Good idea
Bu bölümü yeni farkettim değerli meslekdaşlarım. Ben de Baro kurullarına seçilen tüm meslekdaşlarımı can-ı gönülden kutlar, başarılı çalışmalar dilerim.
Bir de not Sayın Abbas Bilgili'ye;
Geçen seferki istediğimiz gibi olmadı. Bu nedenle borcunuz ikiye çıktı. :)
Bu vesile ile bazı avukatların bayağı bir UYANIK olduğuda ortaya çıktı...
Bir yeri kazanan kutlanır kutlama partisini o yapar... İstenen bir şey elde edildiğinde kişi onu kutlar... İlk maaşle yakınlara ufak hediyeler alınır... Biz böyle bilirdik... Meğer buda tersi olacakmış bunuda değerli avukatlar sayesinde öğrendik....
Kutlalanlardan birisi Av. Pınar Dündar alışılmışa göre biz tebrik edeceğiz o ısmarlayacak ama bakın nedemiş uyanık avukat... 'Hepinize çok teşekkür ediyorum. Tüm başarılarımız sizinle birlikte paylaşıldığında güzel... Ben birde güveçte karides isitorum şöyle kaşarlı felannn hımmm '' Başka derdin ???
Bu hatayı telefi etmek üzere Av. Pınar Dündar ın herkese Tekirdağ rakısı eşliğinde balık, roka ve kalamarın yanında Güveçte kaşarlı karides ısmarlamasına temyiz yolu kapalı olmak üzere karar verilmiştir....
Pınar; cimri pinti ve müşkülpesenttir. Çok iyi tanıyorum[:sn]