Re: Meditasyon yapalım mı...?
Meditasyon ile ilgili bilgileri burada paylaşabiliriz.Herkesin meditasyonu farklı olabilir tabi,her yiğidin yoğurt yiyişi farklı olduğundan,alternatif şifa yollarından dan,yogadan,çeşitli spor dallarından Aikido mesala ,meditasyona benzer bir sanat olduğunu duymuştum.Ama deneyen ve tecrübe edenlerin birikimlerini paylaşmak daha yerinde olacak tabi.
gelcekte bir gün gelecek bunu untmayalım:)
Gelecek geldi,dikkatinize...
reikiye merak saldım bu ara.Oldukça hoş bi meditasyon yöntemi.herkese tavsiye ederim.
Reikiki hakkında pratik olarak hiçbir bilgim yok,ama uygulayan arkadaşlarımda memnun kaldıklarını belirtmişlerdi.
reikkii dediğiniz rakı olmasın sakın. Ben çok menunum. İhtiyarın tavsiyesi
Ama Ragıp bey,
Ayda yılda bir canımız rakı çekmiş,sanırım sizinde öle ama:)söyleyin ,söyleyin .
Ama meditasyon yapan sigarayı da bırakır rakıyı da...öyle değil mi.?Heşeyin bir zamanı var.Hmmmmmmmssss:eek:
Meditasyon oda neki yeni cıkan hormonsuz bir ürünmü
İşçiler hergün saat 6 da kalkarak sabahları iki boyaz ile kahvaltı yaparak
İşe başlarlar öğlenleyin yenilen kalorişi düşük yemekle 1 saat öyle paydosunda
yorgunluktan buldukları bir köşede uyurlar belkide bilmiyerek sabahtan beri
Meditasyon yaparlar.
Aksam eve geldiginde eşinin işteyine karşı gelmeyerek odalarında bağdaş kurup havaya bakarak askeri üçretin Açlık sınırlarıda olması için Meditasyon yaparlar.
Medidasyon yapmak işteyenlere tavsiyem insatlara gidip çalışabilir hem medidasyon yaparlar hem para kazanırlar.
Boş zamanlarındada dinlenirler?