Yarın demiştim ama yarına kalmadı parça linki için teşekkurler,gerçekten çok hoş melodiler,arkadaşlarımada tavsiye ediyorum bir an önce kulaklarının paslarını silsinler;)Tekrar Teşekkurler Emrah bey.
Printable View
Yarın demiştim ama yarına kalmadı parça linki için teşekkurler,gerçekten çok hoş melodiler,arkadaşlarımada tavsiye ediyorum bir an önce kulaklarının paslarını silsinler;)Tekrar Teşekkurler Emrah bey.
Powertürk ödüllerini toplayan Kenan Doğuluyu tebrik ederiz,nitekim kurduğu cümleler dolayısı ile tepki toplamışti,Türkçe ,mi İngilizce mi,karışıklığı ...
Ama Yeni Albümünün ses getireceğini ,ve çok iyi bir çalışma olduğunu başındada düşünmüştüm,hem sözler, hem özler,hem müzik,hem arka fon hepsi bu kadar mı uyumlu olur,güzel olur,hakkını yemeyelim şimdi...Türk pop müziğini umarız yurt dışına İngilizce ile değil Türkçe ile taşımayı unutmaz.
Kenan Doğulunun yarışmaya katılacak parçasını çok yüzeysel buldum soguk ve itici geldi,size nasıl geldi bilmem ama ,çok fazla türk motifi taşımıyor,bir İngiliz edası var parçada ,diide l ingilizce ,ayrı bir handikap,umarım yinede başarılı olur diyoruz.
Esma Redzepova ,ritimleri seveceksniz.Yanık bir ses,hafif turk motifleri,dinleyin bakalım.
kenan doğulunun yarışmada söyleyeceği parçayı selin gibi bende çok yüzeysel buldum..daha güzel olabilirdi....aslında ferhat göçer'in cennet adlı parçası çok güzel olurdu bu yarışma için..ama ne yapalım artık herşey hazır...
hakeden kazansın
Umarız bir sonraki yarışmada Türk motiflerimize,türkçe sözlerimize ,türk dansçı bayanlarımızla katılırız.Biz Türküz,sözü İngilizce,dansçıları İngiliz ,olan bir parçayı taşımak zorunda kalmayız.
Uzun zamandır kendi kendime şarkı mırıldanmadığımı düşündüm.Eskiden olsa mutlaka birşeyler söylerdim.Sesim o kadar güzel olmasa da ,bi nevi rahatlama hissediyor insan.Müzikle uğraşanları hep kıskanmışımdr.Müzik ve resim insanların ruhunu çoşturacak bir uğraş.Bütün yaratıcılığını gözler önüne serebilirsin.Kendi yarattıklarınla büyük bir doyum sağlarsın.Bir resim yaparsın karşısına geçip saatlerce o resmi seyredebilirsin.Biraz megalomanca oldu ama...Bunun zevki neye benzer ki.Bir beste yapmak gibi,uygun notaları bulmak ,bulurken kulak vermek,insanın hayatında mutlaka resim ,müzik,gibi hobiler olmalı...içimden geldi yazayım dedim işte.