Bir kere aşık oldum aşkı güzel yaşadım.
Bir kere sevdim ve evlendim evliliğim güzel Can Dündar haklı arada bir artçı şoklar oluyor.
inşallah bir tanıdık[:pt] okumaz. Sonra "keşke" yazmasaydım demeyim.:):D:):D[:p]
Printable View
Bir kere aşık oldum aşkı güzel yaşadım.
Bir kere sevdim ve evlendim evliliğim güzel Can Dündar haklı arada bir artçı şoklar oluyor.
inşallah bir tanıdık[:pt] okumaz. Sonra "keşke" yazmasaydım demeyim.:):D:):D[:p]
Milyar tane cam kırığını bir araya getirmek öyle zordu ki, hiç uğraşmadı bile...
Çok ilginç, hayvancağız feryat figan ediyor! Bu kuş düşünemiyorsa , diğer kuşun öldüğünü nasıl bilebiliyor? Hayvanların da düşünebildiğini düşünürüm hep, ama konuşamazlar o başka.. :rolleyes:
Aşk hukuka benzer sonunda ya tahliye(ayrılma) vardır ya da ceza(evlilik)
Aradığınızda hemen bulamayacağınız yeğane ve tek şeydir.Aşk...
Yok öyle birşey inanmayın...
Normal hayatınıza geri dönün:)
AŞK:Hafta sonunu dinlenmek için iple çektiğiniz günün akşamında eve geldiğinizde güzel bir sofrayla karşılanıp eşinizin isteği üzere hafta sonunda odalarınızı badana yapmaktır.boyalar ve gerekli eşyalar alınmış bile yarın işbasına.
''Aslinda ask, ayni insani, sabahin körü uykudan uyandirdigindaki en sinirli hali ile de kabul edebilmek, diz yapmis pijamalarla kanapede yastiklara sarilip sızmisken bile sevkatle oksayabilmektir. ''
Aşk;Düşüncenin gelişiminde,hayallerin ötesinde garip bir ruh halidir...
Aşk ruhların uyum içinde dans etmesidir. Aşk acısıda ondan yıkıcıdır.