Huzur evi ziyaretini bi kac ay sonraya biraktim. Almanya'dan gelecek olan bi komsu teyzem var , onunla birlikte gitmeye karar verdik.
Simdi ne dilesem acaba!
Hah buldum...
Herkes bir agac eksin ya da cicek :)
Printable View
Huzur evi ziyaretini bi kac ay sonraya biraktim. Almanya'dan gelecek olan bi komsu teyzem var , onunla birlikte gitmeye karar verdik.
Simdi ne dilesem acaba!
Hah buldum...
Herkes bir agac eksin ya da cicek :)
Bir ağaç ve tam 40 tane çiçek ektim.
Dileğime gelince :
Ben göremicem, ben göremicem.....
........(şey, Ampulü sevin)
:) dileğini anlamadım malesef altaki hukuki.netin geleceği için güzel şeyler yap:)
Sayın hukukcupasa,
Bu forumun ilk şartı, üsttekinin dileğini yerine getirmek.
Ampulü sevmenin anlaşılmayacak nesi var ki......
Bu zaten her Türk vatandaşının görevidir diye düşünüyorum.
Ben Ampulleri severim,odamda kocaman bi Ampul var arkadaslarım görünce soramadan edemezler,çok mu aradın bu kadarını diye ,ama öle modern oldu biraz,tasarruflumu anlamam ama...benim dileğim bu dileğimi okuyacak arkadaşım bir kitapçıdan Şimdinin Gücü (Eckhart Tolle)adlı kitabı alıp okusun ve başucu kitabı yapsın,pek zor bir istek değil...;)
Kendi dileğimi kendim yerine getirdim,Bir arkadaşa Şimdinin Gücü adlı kitabı alıp hediye ettim,tesadüf oldu ama yerini buldu,bir sonraki dileğimiz ;biri güzel bir masal anlatsın.Ben Masal severim.Binbir gece masalları gibi,söylediklerine göre bu binbirgece masallarının hepsini okuyan ölürmüş.Bu masalların sayısıda oldukça fazlaymıs.Rivayet o ki.Bize bir tanesi yeter.Sevgiyle Kalın.
http://www.nihalatsiz.org/ruh_adam.htm
Birbirinden güzel hikayeler benden sana bölüm bölüm oluşan elinden bırakamıyacağın hikayeler
Benim dileğime gelince sevgi pıtırcığımı iyi edebilecek biri var mı aranızda :(
Pıtırcık da ne ? Kedi mi? Bu arada Zeus kayboldu arasıra uğrardı şimdi karşı daireyi işgal etti beni içeri almıyor. Çilingir alıp gelecek birisi var mı?