Cevap: Ünlü bir devlet adamının ağır bir psikolojik rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum, ne yapabilirim?
Ek: Bugün Ak Parti iktidarda. Belki de bir süre sonra CHP vs. parti olacak. AKP; siz zamanında bize bunu yaptınız, alın size ceza diyecekse, yarın CHP de aynısını yapacak, diğer bir tarihte de MHP... Tarih boyunca intikam partileri olarak mı devam edecek bu siyaset? Açız kardeşim aç. Yaklaşık 1000 TL asgari ücret... Diyebilirsiniz ki, ben işçi değilim, esnafım, doktorum, avukatım... Peki size para kazandıracak kişilerde para yoksa siz nereden kazanacaksınız?
Bu nedenle bizim artık, sağ sol, dinli dinsiz, Kürt Türk, onu sever bunu sever ayrımcılığından bir an önce vazgeçip, önce eğitim sistemimizi, sanayimizi, tarımımızı ve en önemlisi enerji sektörünü canlandırmamız lazım. Yoksa şu anda bu yazdıklarımı okuyanların hangi cumhurbaşkanını beğendiği, hangi partiyi tuttuğu, hangi mesleği yaptığı, cinsiyeti, ırkı beni hiç ilgilendirmiyor... Takım olmayı öğrenmeliyiz... Örneğin Yunanistan... Ekonomileri çöktü, bizimle uğraşamıyorlar bile... Bu bizim ülke olarak hoşumuza gidiyor. Çünkü artık tehdit değiller. Demek ki TC.nin çökmesini bekleyenlere bu mutluluğu tattırmamalıyız.
Cevap: Ünlü bir devlet adamının ağır bir psikolojik rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum, ne yapabilirim?
Alıntı:
xyxcyp rumuzlu üyeden alıntı
Sayın site yöneticileri,
Tartışmanın insanların giydiği kıyafete ve özgür iradeleriyle destekledikleri, oy verdikleri partiden dolayı aşağılandığı bu ortamda daha fazla bulunmak istemiyorum. Lütfen üyeliğimi siliniz.
Saygılar, Sevgiler
Bu don tabirinide şu anda iktidarda olan insanların kullandığını hatırlatmak isterim.
Bunlardan biride ekonomi bakanıdır. Yırtık donlu Nihat ekonomi bakanı oldu diye övüne övüne anlatmıştır kendisi. Sonra meselenin donla alakası kalmadığını aldığı milyon dolarlık yalılarla anladıkya oda ayrı bir konunun içeriği.
Alıntı:
Fixit rumuzlu üyeden alıntı
Konular hep aynı. 80lerin öncesinde Türban diye birşeyin olmamasını nasıl açıklıyorsunuz? Hatta devekuşu kabarenin bir bölümünde (80lerde bildiğiniz gibi oynuyordu) adam uzun süredir sokağa çıkmıyor hastanede, 12 eylül sonrası çıktığında sokakta görüyor, "bunlar ne böyle kafaları ordan bağlı değişik, kabakulak salgınımı var" diyor, kadında "hayır o bu senenin modası türban" diyordu :)
Kandırmayalım birbirimizi. Biz müzeye (yazı ile: müze) gittiğimizde, eşimin başı örtülü diye sokulmamış, kapıdan geri döndürülmüştük. Ortadan bağlı ise kime ne zararı olacak bilemedim ama, şans bu ya, bizimkinin baş örtüsü öyle "ortadan bağlı" falan da değildi. Babannemin yaşmağını bağladığı gibiydi. İstenen şey, türbandı baş örütüydü değil, kadının saçlarını göstermesidir. Yani saçlarını göstermeyecek her şey tü kaka, saçlarını gösterecek olan her şey iyi. Nedir bu insanların saçlarını görme merakı anlamış değilim.
Hayırdır? Fatiha suresinin meali mi yanlış, yoksa beğenmediğiniz bir yer mi var surede? Benim itirazım Fatiha'nın anlamını bile bilmeyenlerin taparcasına davranması. Üstün değer nedir? İster inanın ister inanmayın, bu ülkede azılı komünist diyebileceğiniz bir kişinin cenaze namazını bile İMAM kıldırıyor. Papaz veya haham değil. Din, Allah ile kul arasındaki bir değer, parti malzemesi değil. Bu ülkede çok eskilerde, bir siyasi partinin seçim propogandasına dini kavramlar sokması çok ayıplanırdı. Çünkü o zaten bizim ortak değerlerimizden biri...
Alıntı:
alphaRomeo rumuzlu üyeden alıntı
Evet üstadlar yeterince çaldınız söylediniz hatta yönetici abilerde ağırlık koyup kimilerine hadlerini bildirdi ki konu cumhurbaşkanının üstünlük psikolojisiyken sanal alemin küçük bir sokağına denk gelecek mahallenin muhtarı olarak baya ironikte oldunuz. Yüzde 99 u 60 ı 40 ı yok yok kemiksiz yüzde 15 aptalına oy verecek bir parti önerseydiniz hatta pusulalarını ellerinden alıp sen bilmezsin ben bilirim diyip oy verseydiniz? 3 5 satırdan fazlası ağır gelir madem bizim gibilere döktürdükçe iyice haklı oldunuz üstelik bende dökyüreyim dedim. hukuk sitesinde gazete manşetlerinden aklınızda biriktirmiş yazdıkça yazıyorsunuz. Öyle gaza geldiniz ki sanki pkk yeni peyda olmuşçasına mal edip Türk bayrağını pankart edip saldırıyorsunuz. Hikayelere karnımız tok yönetici ağabey biraz ayağınız yere bassın. Arkadaşın biri fatihadan yola çıkmış kula kulluktan bahsetmiş iyi düşünün konuyu iyi okuyun bakın bakalım burda kim kimi Allaha ortak koşarcasına yazıyor kim kime taparcasına bağlı?
- - - Updated - - -
PKK meselesine gelince. Ermeni terör örgütü ASALA bir anda ortadan yok oldu. Kuruluşu çok eskilere dayansa bile birden PKK örgütü aktif hale geldi. İlk yakalanan PKK teröristleri sünnetsiz idi. İşte size büyük Ermenistan, İsrail ve dolayısıyla BOP planı...
Alıntı:
RuTH rumuzlu üyeden alıntı
Bırakın ironiyi!
Foruma resim eklemeyi bilmiyorum maalesef, size zahmet olmazsa linke tıklayıp, son iki resme çok çok dikkatlice bakınız!
Tarih bilginiz, sanırım size ilköğretimde öğretilen bilgilerle sınırlı, geliştirin biraz kendinizi =)
https://tr.wikipedia.org/wiki/VI._Mehmed
Ne varmış son iki resimde!? Birinde Vahdettin kaçıyor diğerinde de dua ediyor işte! Kimbilir ne için dua ediyor!?
Tarih bilgim ilkokulda bana öğretilenle sınırlıymış...!
1963'te Şemdinli'nin Ortaklar Köyü'nde ortaokul vardı da biz mi gitmedik!?
Alıntı:
admin rumuzlu üyeden alıntı
Bugün bizim siyasetçilerimizi götürüp bir Avrupa ülkesinin parlamentosuna koysak....
Yazmayın demişsiniz ama, yazmamak mümkün değil.
Dediğiniz senaryoyu düşününce gözümün önünde beliren görüntü:
sıfır eksikle, tamamı, birbirine sokulur, korku dolu gözlerle, bulundukları yerin ne olduğunu anlamaya çalışırlardı,
bildikleri meclisten çok farklı bir yer olduğu için.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Ysıfır eksikle, tamamı, birbirine sokulur, korku dolu gözlerle, bulundukları yerin ne olduğunu anlamaya çalışırlardı
Gözümde canlandırdım da...
:)
Bir memlekette namuslu insanlar da en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça o memleket için kurtuluş yoktur.
İsmet İNÖNÜ
Bir memlekette akıllı insanların sayısı bidon kafalıların sayısından fazla olmadıkça o memleket için kurtuluş yoktur.
Nilay GÖÇMEN
İsmet paşanın sözü on numara da sizin sözü altına yazınca siz hem akıllı hem namuslu "bidon kafa"lı halk kesimi hem akılsız hem namussuz oluyor değil mi çaktım köfteyi ;)
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
İsmet paşanın sözü on numara da sizin sözü altına yazınca siz hem akıllı hem namuslu "bidon kafa"lı halk kesimi hem akılsız hem namussuz oluyor değil mi çaktım köfteyi ;)
Herkim nasıl anlarsa artık..:)