Yan, özetle diyorsunuz ki bu suça sürüklenen keçilerin akli melekelerinde teşevvüş husule gelmiş. Yanlış anlamadım umarım ama. Yer fethiye olduğundan sanırımsa Manisa daha uygun olacaktır ki o da Sevgili Dilek Hanım'ın bölgesi oluyor.
Printable View
Yan, özetle diyorsunuz ki bu suça sürüklenen keçilerin akli melekelerinde teşevvüş husule gelmiş. Yanlış anlamadım umarım ama. Yer fethiye olduğundan sanırımsa Manisa daha uygun olacaktır ki o da Sevgili Dilek Hanım'ın bölgesi oluyor.
Keçiler Dilek'in alanına girmez. Dilek, kuzulu pardon kuzulardan sorumludur.
Sayın Bilgili, sayın Yıldız'ın foto meselesi ile kuzu ve keçilerin "insani" haklarını aynı forumda tartışmanıza üzüldüm. Bahattin beyle probleminiz yok anladım da keçi ve kuzularla ilgili elim bir anınız mı var ? Yoksaaa; bu bir mesaj mı?
Bize KEÇİ gibi inatçıyız bu forum devam edecek, siz de KUZU gibi okuacak mısınız demeye çalışıyorsunuz *
Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derlermiş, peki kuzunun olmadığı yerde oğlağa ne derler?
Sayın F. Pazarbaşı;
Bahattin hergün bana bu resimden dert yanarak, "Feyz benim resmimi değiştirmiyor" diye yakınıyor. Ben de en uygun forum olarak burayı buldum.
Sayın Kuzulu;
Kuzunun olmadığı yerde oğlağa Abdurrahman Çelebi'nin çocuğu demek gerekir diye düşünüyorum.
Pekiiiiiiii; Evliya Çelebi kim ozaman? Ya amma yanlıi bilgiler veriyorsunuz. Bir hukuk sitesinde olmaması gereken bir durum. Hemde hepiniz yönetici vasfını haiz kişilersiniz. Pes ki ne pess.
Sayın admin'in yanlı bilgiler veren site yöneticilerini uyarması gerekir. Milleti yanıltmayın kardeşim!...
Balatayı sıyırmak üzere olanlar birliği ; bakırköyde hepinize düşünen adam manzaralı oda ayırttım ye iç yat keyfine bak ....
Bir kere sazan tatlı su balığıdır, denizde olmaz prinhada tatlı su balığıdır oda olmaz köpekbalığıda deniz balığıdır tatlı suda olmaz olsaydı muhtemek kaniş balığı derkerdi adına ....
Sazan la sezan arasında büyük fark derler ama inanmayın yoktur. Genelde ortalık bir şey sezen sazanlarla doludur. Bu arada keçiyi yardan uçuran bir tutam ottur. Salak keçi bayırda dolu ot varken gitmiş onu bulmuştur belkide intihar etmiştir.
Zurnadan peşrev olmaz rakısız düğün kurulmaz demiş sarhoş bazı atalarımız. Kimi resmini beğenmez kiminin resmini bazı yönetici sıfatlılar kuşum aydına benzetir. Bilmiyorlarki hercanlı bir gün ölünü tadacaktır. Bu süreci hızlandırma gayreti neden ?
Siz bilirmisiniz ki sazan kendi cinsinin tek türüdür. Bu arada kambersiz düğün de olmaz demiş birisi nedense ... Ayrıca bir suaygırından tam yediyüz kırk porsiyon şiş kebap çıkarmış ki bilen var mı kaçan pitonun boyunu ? zaten tembel hayvandır bu pitonlar bişeyyedimi onbeş gün uyurlar bizimkilerde zor bulurlar...
Fırat abi yüzünden hala şemsiye taşıyorum ama bir bulut bile yok
adminin yanları mı ağroyormuş.
hasanım ne zaman gelecekmiş
Şemşiye mi? An umbrella haa?