Re: Bakaya ve Yoklama Kaçaklarını Askerlik Şubeleri Arayamayacak(mış)?
Çok haklısın ama işte gelde bunu asker alma şubelerine veya asal a anlat,adama aftan yararlandığımdan dolayı sınavlara gireceğim diyorum yok hazırlıkta tecil olmaz diyorlar, öss kazandı belgesiyle artık sizin sayenizde bakaya olarak gelsem o belgeyle tecil olurmu, ona da hayır diyor.Ben bu şekilde nasıl isteyerek askere gideyim ? OKuma hakkımı bitiriyorlar..Nese buradan yardımı dokunan herkese çok teşekkürler. P.tesi artık bir şekilde halledeceğim.
Arkadaslar,bir ay önce ikahmet adresimden polis beni sormuştu.Bugün gbt yaptırdım,bir problem gözükmedi,ilgili arkadaşların dikkatine.
Aslında gbt kayıtlarına henüz düşülmedi diye biliyorum mayıs ayından sonra düşebilir
Selam arkadaşlar.
Atılan mesajları en baştan beri okudum tek,tek. Gbt de çıkmadığı soylenmiş,yanlız bu nasıl olur onu anlamadım,en yakın arkadaşım 7 ay once otelde,yakalandı,kumburgazda,askere gonderilmek zorunda kaldı...
Sorum sudur? Ben 2005 Yılından beri yoklama kaçağım,İş durumundan dolayı gidemıyorum,ama bana ne bir kağıt geldi yada ne bir polis memuru beni sordu,Bağlı oldum kütüktede kimsenin beni sorduğu yok araştırdım.Ama ben askere gitmeye karar kıldım,artık işyerim bu yüzden iflas'da edebilir.Sıkıldım artık köşe buçak kaçmaktan,gbt'de çıkmadığını soyluyorsunuz ama açıkçası pek inandırıcı gelmedi.Sıkıldım artık İstanbulda geceleri çıkamaz oldum,artık resmen polis devleti olduk adım başı köşe buçakta çevirme var,evimin onunde hergun yapılıyor bu durum boğdu beni artık ne olucaksa olsun gitmeye karar kıldım.Şimdi gbt de çıkmıyorsa 2 yıldır ben boşunamı koşe buçak kaçtım?:)
Gerçekten Yoklama kaçağı olupta Gbt'si temiz çıkan varmı ?
Alıntı:
SCC Napoli rumuzlu üyeden alıntı
Selam arkadaşlar.
Atılan mesajları en baştan beri okudum tek,tek. Gbt de çıkmadığı soylenmiş,yanlız bu nasıl olur onu anlamadım,en yakın arkadaşım 7 ay once otelde,yakalandı,kumburgazda,askere gonderilmek zorunda kaldı...
Sorum sudur? Ben 2005 Yılından beri yoklama kaçağım,İş durumundan dolayı gidemıyorum,ama bana ne bir kağıt geldi yada ne bir polis memuru beni sordu,Bağlı oldum kütüktede kimsenin beni sorduğu yok araştırdım.Ama ben askere gitmeye karar kıldım,artık işyerim bu yüzden iflas'da edebilir.Sıkıldım artık köşe buçak kaçmaktan,gbt'de çıkmadığını soyluyorsunuz ama açıkçası pek inandırıcı gelmedi.Sıkıldım artık İstanbulda geceleri çıkamaz oldum,artık resmen polis devleti olduk adım başı köşe buçakta çevirme var,evimin onunde hergun yapılıyor bu durum boğdu beni artık ne olucaksa olsun gitmeye karar kıldım.Şimdi gbt de çıkmıyorsa 2 yıldır ben boşunamı koşe buçak kaçtım?:)
Gerçekten Yoklama kaçağı olupta Gbt'si temiz çıkan varmı ?
kardeşim 5 senedir yoklama kaçağı.3. gün önce tekrar baktırdım gpt temiz.
Dostum otellerde uygulanan sistem farklı diye yazmıştı bir arkadaş ama tam bilmiyorum
Hayır ben muanede oldum beni neden aramıyorlar anlamış değilim,Artık gidecez öyle yada böyle..
Bu gbt olayını birkaç polis arkadasıma sordum kimisi çıkar diyor kimisi ise herkes yanlış biliıyor çıkmıyor yoklama kaçakları dedi.Araman varsa sanırım Gbt'de çıkıyor.
arkadaşlar bu gün itibari ile bakaya durumuna düştüm 30 yaş sınırından dolayı tecil hakkım yok 3 tane dersim kaldı temmuzda mezun oluyorum.
bu süre içinde gbt ye düşme ve yakalanma olasığılım nedir.
doktorum kasık fıtığından ameliyat olmam gerektiğini söyledi,eğer sivilde ameliyat olursam buradan aldığım raporla askerliğimi 4 ay ertelettirebilir miyim.
yardımlarınızı rica ediyorum
arkadaşlar yok mu bu konuda bilgisi olan beni aydınlatabilecek bir hayırsever
slm arkdaşlar ben 85 doğumluyum 4 senedir yoklama kaçayım turkiyede kalıyorum.beni en 4 kere hem jandarma hemde polis yakaldı ama bişey çıkmadı. bu gerekçe olabilirmi. ozaman ben passportta alırım değilmi?