Re: Dövizle kredi alana müjdeli haber
Arkadaşlar bu neyin kavgası bırakın bu birbirinizle didişmeyi,yok sen ön plana çıkmaya çalışıyorsun,yok sen yalan söylüyorsun,çocukları geçtiniz ayıptır.Selma hanım-adı-soyadı ne olursa olsun_bugüne kadar iyi kötü birşeyler yptı,yapmaya çalıştı,emrah sen facebookta keza öyle,emre site işinde,veysel keza öyle,mail atanlar,fax çekenler vs vs.Herkes birşeyler yapmaya çalıştı,bundan sonra da yapmaya çalışacak.Siz bir diğerinin yaptığını,söylediğini beğenmeyebilirsiniz ama lütfen burada facebookta gerginlik yaratmayın özelden halledin bu işlerinizi,burayı okuyan takip eden insanların şu anda morale çok ihtiyacı var,lütfen bizlerin moralini daha da bitirecek söylemlerden kaçının.
Bu sayfaları belki banka yetkilileri,belki haberciler,belki sesimizi duyurmya çalıştığımız yerlerden pek çok insan takip ediyor.Daha dikkatli yazın yazacaklarınızı.
Herkese iyi geceler dilerim.YEN-ilmek yok yola devam:)[/QUOTE]
arkadaşım aslında çok çok ama çok haklısın gerçekten.Benim de Sinirlerim inanılmaz bozuldu son günlerde bu borçtan gerçekten yenzede arkadaşlardan özür diliyorum bu tartışmalar anlamsız ötesi boş ve gereksiz.Kim yaparsa yapsın sadece şundan kurutlalım başak bişey istiyorsam namerdim.
Alıntı:
yanmışkireç rumuzlu üyeden alıntı
Kardeşim Allah kolaylık versin,Kul sıkışmayınca Hızır yetişmez derler.Daha çok sular akacak bu köprünün altından sakın ümidini yitirme.İnşallah sesimizi duycak birileri çıkacaktır.
Arkadaşlar bu neyin kavgası bırakın bu birbirinizle didişmeyi,yok sen ön plana çıkmaya çalışıyorsun,yok sen yalan söylüyorsun,çocukları geçtiniz ayıptır.Selma hanım-adı-soyadı ne olursa olsun_bugüne kadar iyi kötü birşeyler yptı,yapmaya çalıştı,emrah sen facebookta keza öyle,emre site işinde,veysel keza öyle,mail atanlar,fax çekenler vs vs.Herkes birşeyler yapmaya çalıştı,bundan sonra da yapmaya çalışacak.Siz bir diğerinin yaptığını,söylediğini beğenmeyebilirsiniz ama lütfen burada facebookta gerginlik yaratmayın özelden halledin bu işlerinizi,burayı okuyan takip eden insanların şu anda morale çok ihtiyacı var,lütfen bizlerin moralini daha da bitirecek söylemlerden kaçının.
Bu sayfaları belki banka yetkilileri,belki haberciler,belki sesimizi duyurmya çalıştığımız yerlerden pek çok insan takip ediyor.Daha dikkatli yazın yazacaklarınızı.
Herkese iyi geceler dilerim.YEN-ilmek yok yola devam:)
arkadaşım aslın çok çok ama çok haklısın gerçekten.Benim de Sinirlerim inanılmaz bozuldu son günlerde bu borçtan gerçekten yenzede arkadaşlardan özür diliyorum bu tartışmalar anlamsız ötesi boş ve gereksiz.Kim yaparsa yapsın sadece şundan kurutlalım başak bişey istiyorsam namerdim.
Bazı üyelerimizin, Hukuki.Net sitesinde yazıyor olduklarını unuttuklarını düşünüyorum. Üyelerimizin üslup ve hitap tarzının düzeyli ve en üst kalitede olması gerektiği inancındayım. Her ne kadar yazılarınıza müdahale etmek istemesek de, müdahalenin zaruret teşkil ettiği an yakın gözükmektedir.
Tartışma konusunun hukuki boyutuna da eğilmenizi umut ediyorum.
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Bazı üyelerimizin, Hukuki.Net sitesinde yazıyor olduklarını unuttuklarını düşünüyorum. Üyelerimizin üslup ve hitap tarzının düzeyli ve en üst kalitede olması gerektiği inancındayım. Her ne kadar yazılarınıza müdahale etmek istemesek de, müdahalenin zaruret teşkil ettiği an yakın gözükmektedir.
ben kendi adıma özür diliyorum kesinlike mantıklı düşünüce neyle uğraşıyoruz yahu demkten kendimi alamıyorum.Kimseyle tartışmak istemiyorum .Lütfen kimse gelip kötü niyetle bana yazmasın..
saygılar
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşlar merheba buradan herkese çagrı yapmak istiyorum başbakan erdogana mail atalım bu konu üzerinde belki bize yardım edebilir seçimden önce bir umut ışıgı yakalayamassak seçimden sonra kimse bizimle ilgilenmez elimizi çabuk tutalım bırakın birbirimizi çekiştirmeyi.ne yapabiliriz fikir üretelim seçime ne kaldıki şurada.
sevgili DAVUTYAN .umutsuz olmamamız lazım.senin elinde bence çok önemli kozun var.bu durum hepimize yarar sağlayabilir.istanbul valimiz akrabanızmış.bence bu konuyu ona açın.eminim etkili bir yol gösterecektir.
Alıntı:
karabeyoglu45 rumuzlu üyeden alıntı
Sayın yetkili Erdoğan kırcalı.facebook "japonyenizedeler" gurubuna girip bir bakarmısınız. burada koruduğunuz ve yazılarını yayınladığınız kişinin ortalığı nasıl karıştırdığını nasıl sataştığını bir görün ondan sonra karar verin.istediğiniz kadar beni silin veya kilitleyin .herhalde oradan gelip de silemezsiniz değil mi erdoğan kırcalı.
Ama kimsenin değiştiremeyeceği tarafsız bir vicdan vardır her insanda ve o vicdan daima adaleti bilir..
Saygılar
Sn.karabeyoğlu,yazılarınızın silinme sebebi, facebook , bir başka site veya telefonda edildiğini belirttiğiniz hakaret vs. nedeniyle gelip burada veryansın etmeniz,hakaretler savurmanızdır.Kimsenin kimseyi koruduğu yok.
Silinen iletiler sataşma içerikli idi,silinmesi gerekiyordu,silindi.
Silinmeyenler ise hala bu konuda,incelerseniz sataşma olup olmadığını görebilirsiniz.Yani kısaca siz , (size göre )karşı tarafın yaptığını yapamadınız.Burada açıkça hakaret ettiniz!!!
Facebook grubuna da girmeme, kim kime ne demiş , kim kime daha çok küfür etmiş beni ilgilendirmiyor.Beni ilgilendiren kısım burası.
Bilmem anlatabildim mi?
Herkese slm
Siteyi bugün üye oldum ve emeği geçen tüm arkadaşların ellerine kollarına sağlık...
Anladığım kadarıyla Selma hanım yılmadan bıkmadan usanmadan yapmış olduğunuz ve yapacak olduğunuz herşey için çok teşekürler..Ben bıktım bırakmak istiyorum kaçmaktır.Kim bizlere en ufak bir fayda sağlayacaksa sonuna kadar tüm gücümle yanındayım...
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Alıntı:
mehmet2246 rumuzlu üyeden alıntı
Herkese slm
Siteyi bugün üye oldum ve emeği geçen tüm arkadaşların ellerine kollarına sağlık...
Anladığım kadarıyla Selma hanım yılmadan bıkmadan usanmadan yapmış olduğunuz ve yapacak olduğunuz herşey için çok teşekürler..Ben bıktım bırakmak istiyorum kaçmaktır.Kim bizlere en ufak bir fayda sağlayacaksa sonuna kadar tüm gücümle yanındayım...
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Merhaba Mehmet bey
Çok teşekkür ederim forum a yeni katılmanıza rağmen ön yargılı olmadan forum u okuyup yorum yapmanız ne kadar tarafsız ve samimi oluşunuzun göstergesidir ben sadece SUSMANIN ERDEM OLDUĞUNUN bilincinde olarak sustum.tüm saldırılara rağmen sustum sadece yapabileceklerime yoğunlaştım il çağrımdan son çağrı ,na kadar birlik beraberlik için destek istedim
Ne yazıktır ki eleştri ve sataşmalar bu forum a kadar taşındı facebok ta yapılan tüm saldırılara kulağımı tıkadım fakat bu forum, a yazılan yazılar yönetim tarafından silinmesine rağmen( bir kaç arkadaşımız dışında )en azından emegime saygı adına beni destekleyecek bir yorum yapmadı yapamadılar bu olanlar beni derinden yaraladı kimse kimsenin kişiligine hakaret etme hakkına sahip degildir benim buraya üye olduğum ilk günden beri amacım belli ben bir çok mağdurla görüşüp konuştum bu benim degil bizim sorunumuz düşüncesi ile yola çıktım vicdanım ve yüregimle var olduğum yolda tahmin edemiyeceginiz hakaretler toplu saldırılar ve önüme çıkan engeller.Oysa bizlerin amacı hepimizin sorunu olan jpy belasından kurtulmak benim önüme çıkan engelleri birlik olup kaldırmak destek olmak yerine herkes okudu sessiz kalmayı yegledi sanki benim özel ve kişisel sorunum gibi yalnız bırakıldım kaçmadım kaçmamda azimliyimdir ama bu durum karşısıda siz olsaydınız ne yapardınız ben kimin kimler için uğraşayım ben taksitlerimi ödüyorum ödeyebiliyorum da maddi durumum buna müsait yaptıklarım hakkımda yapılan hakaretler e değmez ödeyecegim meblağ kimligim kişiligim onurum,u zedelemekten daha önemli olmadığı için çekilme kararı almış bulunuyorum ben yaptığım destekleri sadece vicdanım almış olduğum egitim mesleki bilgilerim ve geniş olan çevrem dahilinde yaptım ve iyi bir başlangıç yaptığıma inanıyorum ama bahsettigim olaylar yordu rencide etti beni en önemlisi herkesin seyirci kalması idi en büyük etken bu ben bunu hak etmedim
saygılarımla
Çok sayın bizi yönetenler seçimden seçime benim oyum için beni adam yerine koyan,tüm siyasilere sesleniyorum;bizler sizden ne kömür ne odun ne pirinç ne nohut,nede beyaz eşya istiyoruz.Sizlerden sadece sesimizi duymanızı kulak vermenizi,düştüğümüz durumu görmenizi istiyoruz.Evet ben ve benim gibi düşünen insanlar bir yuva sahibi olmak isterken ,en doğal haklarımız olarak gelir seviyelerimiz doğrultusunda bankalardan krediler çektik çünkü milyarları bir araya getirecek bir gücümüz ve kapasitemiz olmadığı içindirki kredi kullanmak zorunda kaldık.
Sil