ARKADAŞLAR bulunduğunuz ildeki tükoder e gideseniz yardımcı olacaklardır ama bildiğim kadarıyla olay yatgıtayda yargıtayın da onaylamasını beklemek bence daha iyi olacaktır
Printable View
ARKADAŞLAR bulunduğunuz ildeki tükoder e gideseniz yardımcı olacaklardır ama bildiğim kadarıyla olay yatgıtayda yargıtayın da onaylamasını beklemek bence daha iyi olacaktır
arkadaşlar 2001 krizinde dövüzle borçlananların borçları döviz öncesi kurdan sabitlenmiş fakat bizim gibi ev kredisi alan yok mal alanların ki bu durumda emsal teşkil edecek bir dava daha yok ama yargıtayın onaylama olasılığının yüksek olduğunu tükoder avukatı üzerine basarak söyledi herkesin avukata bir müracat etmesi akıl danışmasında fayda var diye düşünüyorum
Teşekkür ederim
Arkadaşlar biliyorsunuz dün bir arkadaşımız Büyük Millet Meclisine gitti sorunumuzu iletti bizim sorunumuzu çözecek tek mercii ,nin
AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ BEKİR BOZDAĞ olduğu ifade edilmiş herkes
buraya durumunu izah eden bir fax göndersin lütfen isim telefon ve adres
eklemeyi ihmal etmeyelim
Ak Parti grup başkanvekili
bekir.bozdag@tbmm.gov.tr
fax:0312 420 65 14
Sayın arkadaşlar gecenin bu vaktinde uykusuz birşekilde,önemli bir gelişme varmı diye ,foruma bakarken ,geç kalmışım meğer ne konular işlenmişte haberimiz yokmuş.Vay,vay benim Memleketim insanları neyle uğraşıyorlar ,hala bir arpa boyu yol alamadık ama insanları karalamakta,rencide etmekte,ve başkalarının yapmış olduğu emek harcamış olduğu işleride pek bir şekilde kendimize mal etmesini iyi biliyoruz.Hep anladıkki bu işler bir fırsatla öne çıkma reklam olma yüz tanınma toplumda farklı saygı duyma pozisyonuna akredilmiş durum içine düşmüşüz.Bazı şak şakçılar beraberinde konular farklı ortamlara kaymaya başlamış durumda haberiniz ola.Sayın arkadaşlarım bu siteler bizlerin ortak dertlerine çözüm aramak için sayfalarını bize açtılar.Ne dedikodu yapmak için nede birilerini bu mağdur durumlar ekseninde şöhret yapmak amaçları ,DİKKATİNİZE..Asıl konuda yoğunlaşalım.Şahsım adına üzüldüm hala birileri birilerini karalamakta ama çok ayıp ya inanmıyorum.Yoksa bizlerin bu mağdur durumlarından birileri bir amaç bir çıkarmı gözetiyor.Ama çok yazık basitlik olur öteye gitmez.
Arkadaşlar lütfen yeter artık bırakın insanları karalamayı önümüzdeki yola bakalım uçuruma düşmek üzereyiz,halamı sitecilik yöneticilik,öne çıkma tanınma,ben yaptım.ben başardım gibi düşüncelerin zamanı değil bırakın herkes bildiğini paylaşsın.Tüm burda olan kişiler çoğunlukla mağdur durumda bazıları ise madrazanlık içinde onlar kendilerini iyi bilirler.Ama grup olmak çözüm aramak için çaba sarfedelim.Fervi davranarak hiç bir şeyi başaramayız.
Merhaba
Siteye üye olduğum günden bu güne kadar yazdığım her kelimenin verdigim her sözün arkasında oldum,elimden geldigi kadar bir şeyler yapmaya çalıştım,hemde gecemi gündüzüme katarak can la başla bir çok mağdur a ulaştım belki bunlar bir yana en önemlisi tamamen kapatmam gerekecek olan msn ve telefon numaramı bu forumda yayınladım cebimden arayarak binlerce kontür harcadım internet kotam ı aştım
üzerine yetmezmiş gibi telefon msn ve mail ,ile hakaretler ,uğradım
facebook ta site açılmasını sağladım tek amacım tam sayımızı bulup el birligi ile bölünmeden çok ses getirebilecek işler yapmak fakat facebook u amaç dışı kullanmak isteyenleri onaylamayıp mağdurları tekrar https://www.hukuki.net/ e yönlendirmem birilerinin işine gelmedi
geri kalanları beni tanıyan arkadaşların taktirine vicdanına bırakıyorum ben sözümü tuttum yanınızda oldum ama beni tek bıraktınız
hakkımda karalama kampanyası açan şahıslar için yorum bile yapmıyorum çünki
CAHİL CÜRETKAR OLURMUŞ
-Benim almış olduğum aile kültürüm egitimim geregi onların seviyesine inmeyecegim
ben mücadelemde yılmadım kaçmadım korkmadım ama asalaklar midemi bulandırdı
not:Burada tanımış olduğum çok degerli bir kaç dost kazandım sizler sağolun benim için hep var olacaksınız
Site yönetimide dahil herkese saygı ve sevgilerimi sunuyor bol şans diliyorum
Hoşça kalın
AYDIN İNSAN ARAŞTIRIR YARGILAR VE SONUCA VARIR
CAHİL YOBAZ DUYAR GÖRÜR VE HÜKME VARIR
YA BİR YOL BUL. YA BİR YOL YAP, YA DA
YOLUMUZDAN ÇEKİL
Sevgili Selma Abla,
Bu gruptan ayrılırsanız inanınki çok üzülürüz.İt ulur kervan yürür lütfen bu kervanı bozmayın.Herkesin amacı açıkça ortada zaten cevap bile vermeyin.Muaattap olmayın lütfen .Lütfen bizi yalnız bırakmayın.Herkes aynı amaç uğruna bu yolda değilmi? Nedir paylaşılamayan anlam vermiyorum.Beyler bayana saygınız yok bari yaşa saygınız olsun lütfen.
Siz kendi yolunuzda ilerleyin neden sataşma yaratıyorsunuz.
Sonuçta hepimizin istediği tek şey çözüm,yardım didişmek değil .
lütfen ,lütfen ...
Tamam anlaşıldı olay . Yok siz kötüsünüz Yok biz iyiyiz. Ben yen mağduruyum hayır ben daha fazla yen mağduruyum. Ben Şu işi başardım .Yok aslında ben başardım. Bunun derdi başka hayır senin derdin başka.
Ya sizler kredi çekip ev alacak kadar büyükseniz ki buda reşit olduğunuzu kanıtlar niye çoçuklar gibi birbirinizi yiyorsunuz.
Yakında benim babam senin babanı döver demeyede başlarsınız.
Elbirliği ile bişeyler yapacaksak yapalım. Yok böyle kavga edip birbirinizi yiyecekseniz siz devam edin.
Basit bir magazin sayfasına dönüştürmeyin burayıda.
Birbirinize sataşabildiğinize göre,her şey güllük gülistanlık!
Tüm dertler bitti birbirinize mi sardınız?
Devam edecekseniz lütfen KENDİNİZE YAKIŞTIRDIĞINIZ SEVİYEDE TARTIŞMAYA DEVAM EDİN.
Kendinize yakıştırdığınız,sitemize yakıştıramadığımız tartışma-sataşma içerikli iletiler silenecek,ileti sahiplerinin üyelikleri kilitlenecektir.
arkadaşlar burası birlik beraberlik, ortak paydada buluşma dertleşme yeri. ihtilaf yeri değil. herzamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. selma hanıma çok teşekkürler. biz bu kadar mesafe aldıysak onun sayesinde aldık.