Cevap: Re: Firari subay - astsubay
Bu arada bu konunun okunma adedi 103bini geçmiş. Eğer herkes gereken yerlere(bakanlara,milletvekilerine, köşe yazarlarına, anayasa mahkemesine vs.) yazı yazarsa bu kanayan yaramız çözülecektir diye düşünüyorum
Cevap: Firar eden (firari) subay ve astsubaylarla ilgili ceza hükümleri ve muhakeme usulü
sn libertysea ve değerli hukukçular firar yoluyla ordudan ayrıldım kpss ile tercih yaptım ve bakanlık bünyesine atamam yapıldı evrakları istediler gerekli evrakları tamamlayıp gönderdim memur olmamda bir sıkıntı yaşarmıyım bu konuda acil yardımlarınızı bekliyorum.
Cevap: Firar eden (firari) subay ve astsubaylarla ilgili ceza hükümleri ve muhakeme usulü
T.C.
ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI
Genel Sekreterliği
Sayı : C.01.0.BHK.622.01/
25/07/2011
Konu:
Sayın Osman Birkan Biçer,
Söz konusu dosyalar 2010/4 ile birleştirilmiştir. Yasanın incelemesi sürmektedir. Ne zaman sonuçlanacağına ilişkin herhangi bir tarih aralığı vermemiz söz konusu değildir.
Dava dosyası sonuçlandığında kısa karar sonucu Mahkememiz Web sitesinde (www.anayasa.gov.tr) yayınlanacaktır.
Bilginizi rica ederim.
Arkadaşlar başvurum üzerine bana verilen cevabın orijinal metnidir.
Saygılarımla...
tam sayfasini paylasir misin Birkan, Ben bakiyorum da yasal incelemede olan kararlari bulamadim, verdigin numaralar da bu son birlestirilmis hali de yok kararlar sayfasinda (ya da ben beceremedim:)
tesekkurler. Bu cok onemli bi husus hepimizi kurtaracak bir konu. HAGB istiyoruzzzzz
Umarım hayırlısıyla güzel sonuçlanır karar sonucu ve yeni dönemde bizi yenilikçi ve eşitsel ifadeler bekler.. Bence bu kadar beklemesinin sebebi yeni anayasa çalışmaları ve buna istaneden konuyu askıya almaları denilebilir.
Sayın Macabre aşağıda vermiş olduğum link anayasa mahkemesine bilgi edinme başvurusu için kullanılmaktadır. Bende bugün bu adresten başvuru yaptım ve aynı gün e-mail adresime yukarıda yayınlamış olduğum bilgi e-maili gönderildi. Siz ve bu forumda paylaşımda bulunan diğer arkadaşlarım bu adresten başvuru yaparak konuyu gündeme getiriniz.
Saygılarımla...
http://www.anayasa.gov.tr/index.php?l=online
macabre burdayken sorum hakkında bilgin varsa paylaşrmısın tesekkürler
birkan senin bilgin varsa sende paylaşırmısın yeniden memur olabiliyormuyum firar yoluyla ordudan ayrıldım cezamı cektım tazmınatımı odedım kpss ıle atandım mulakatta sorun cıkarırlarmı
arkadaşlar vallahı yardımcı olun kafam karışık olabiliyormuyum olamıyormuyum sıkıntıdan olecem:(((((
Alıntı:
hamza26 rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşlar vallahı yardımcı olun kafam karışık olabiliyormuyum olamıyormuyum sıkıntıdan olecem:(((((
Benim bildiğim kadarıyla oluyorsun. Çünkü bu yolla ordudan ayrılıp sağlık bakanlığında çalışan bir sürü doktor var. Zaten askeri suç sabıka kaydı yaratmıyor...