Re: Bedelli askerlik çıkmasını isteyenler!
Alıntı:
sarmanaj rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar AKP Hükümetinin başından beri bedelli askerliğe yeşil ışık yakıp sonradan cayması şahsen beni eşimi ve çevremdekileri çok şaşırttı... Bu Partiye bakış açımız değişti Sayın Başbakana şunu sormak isterdim? Benim eşim 15 ay askerlik yaparsa beni ve çocuklarımı ayrıca iş yerinde onlarca çalışan kişiyi Saygıdeğer Tayyip Erdoğan mı bakacakk... Bize kim sahip çıkacak? Eğer eşim 15 ay askerlik yaparsa bunun bize bizim gibi ailelere bedeli ağır olur lütfen birde bizim açımızdan düşünün...
Dövizle askerlik uygulamısı yıllardır devam etmektedir. Bu uygulama yurtdışında çalışan türk vadandaşlarımızzın işlerini kaybetmemesi için uygulandıgı öne sürülmektedir. Yurtdışında olan vatandaşımız işinden olsa bile işsizlik maşı ve çocuğunun masrafları devlet tarafında karşılanmaktadır.Bizim ülkemizde çalışan veya işveren (devlete bir şekilde vergisini ödeyen vatandaşımız) askere gittiginde bakmakla yükümlü oldugu insanlar bakıma muhtaç kalmakta veya çalışanları işsiz kalmaktadır. Nerde bu Adelt ve Kalkınma Partisi yada adelet bu işin neresinde
Alıntı:
sarmanaj rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar AKP Hükümetinin başından beri bedelli askerliğe yeşil ışık yakıp sonradan cayması şahsen beni eşimi ve çevremdekileri çok şaşırttı... Bu Partiye bakış açımız değişti Sayın Başbakana şunu sormak isterdim? Benim eşim 15 ay askerlik yaparsa beni ve çocuklarımı ayrıca iş yerinde onlarca çalışan kişiyi Saygıdeğer Tayyip Erdoğan mı bakacakk... Bize kim sahip çıkacak? Eğer eşim 15 ay askerlik yaparsa bunun bize bizim gibi ailelere bedeli ağır olur lütfen birde bizim açımızdan düşünün...
Aslında böyle düşünmek gerekiyor evet verilen sözler tutulmadı ve çok insan mağdur olucak Allah hayırlısını versin önemli olan ATATÜRK CUMHURİYETİNİ YAŞAMAK VE YAŞATMAK
HİÇ KİMSENİN UMUTLARI İLE OYNANILMAMASI DİLEĞİYLE
Arkadaşlar bedelli askerlik bekleyen arkadaşlarımızın kurduğu web sitemiz açılmıştır.
www.bedelliaskerlik2009.com
Bir devlet ki kendi vatandaslarina eziyet cektirmeye kendine ilke ve aliskanlik edinmis bir devlet . Ülkede asker kendi isi disinda heryerde faliyet gosteriyor,asker hukumetin islerinden cekilmelidir.Turkiye de ki sistem yanlistir ve ilkeldir.Hersey hukumetin elinde gibi gozukuyor ama askerin hosuna gitmeyen bir sey olursa hemen darbe tehditini hukumetin ustunde hissettirebiliyor.Demokrasilerde insana zorla bir sey yaptiramazsiniz.Tabiki sistemin degismesini kimse istemiyor herkez halinden oldukca memnun,sistemin degismesi kendilerini rahatsiz edecek.Diyelim ki bize bedelli cikti peki bizden sonrakiler?Sorun devam edecek.Artik askerin de demokrasiye boyun egmesi gerekir ,zamanidir.Artik zorunlu hersey kalkmalidir.
Alıntı:
deniz_r1 rumuzlu üyeden alıntı
...asker hukumetin islerinden cekilmelidir.
Kesinlikle haklısınız,asker hükümetin işlerinden,hükümet askerin işlerinden elini çekmeli.
Bir duyum vardı,Şubat tıp celbi eskisi gibi bir hafta olacak ve Şubatta bedelli askerlik açıklanacak ama başlangıcı Nisan olacak şeklinde.
ASAL da şubat tıp celbi yine 25 gün olarak açıklandı.
Biz keller körler kendi arasında muhabbet ediyoruz gibi geliyor, kimsenin umrunda değilmişiz gibi hissediyorum.
Arkadaşlar ses verin, bedelliaskerlik2009.com da beklediğim kadar aktif değil, katılımcısı az, üye olabilmek zaman alıyor.
Ben SMS mesajları göndermeye devam ediyorum,
sizlere kolay gelsin.
Alıntı:
aguven43 rumuzlu üyeden alıntı
Bir duyum vardı,Şubat tıp celbi eskisi gibi bir hafta olacak ve Şubatta bedelli askerlik açıklanacak ama başlangıcı Nisan olacak şeklinde.
ASAL da şubat tıp celbi yine 25 gün olarak açıklandı.
Biz keller körler kendi arasında muhabbet ediyoruz gibi geliyor, kimsenin umrunda değilmişiz gibi hissediyorum.
Arkadaşlar ses verin, bedelliaskerlik2009.com da beklediğim kadar aktif değil, katılımcısı az, üye olabilmek zaman alıyor.
Ben SMS mesajları göndermeye devam ediyorum,
sizlere kolay gelsin.
agüven şubat tıp celbi eskisi gibi açıklandı yani bu demek oluyorki duyumlar doğru olabilir....
Arkadaşlar bu konuda hazırladığım site bir süre önce arkadaşlar tarfından iletilmiş.
Bu site hakkındaki görüşlerinizi lütfen benimle paylaşın.Böylelikle beta aşamasında olan siteyi isteğimiz şekilde hazırlayabileyim.
site adresi http://www.bedelliaskerlikistiyorum.com
Alıntı:
bedellihanay rumuzlu üyeden alıntı
agüven şubat tıp celbi eskisi gibi açıklandı yani bu demek oluyorki duyumlar doğru olabilir....
ANCAK, TEST VE MÜLAKAT FAALİYETLERİ, 25 ŞUBAT 2009 GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR DEVAM EDECEĞİNDEN;
üzgünüm yani 25 gün sürecek bir test-mülakat var - duyuru asal.msb.gov.tr den
Alıntı:
aguven43 rumuzlu üyeden alıntı
Şubatta bedelli askerlik açıklanacak ama başlangıcı Nisan olacak şeklinde.
A
gercektende biseyler yapmanin tam zamanidir,sesimizi bastakilere duyurmamiz lazim