Cevap: Ukash Köntör kartlar hakkında.. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİLMESİNİ İSTEYENLERE İTİBAR ETMEYİNİZ!!
satan işini dogru yapıyor olabılır ama yapmayanlarda var.Bunlar hakkında ne yapmalı?
Cevap: Ukash Köntör kartlar hakkında.. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİLMESİNİ İSTEYENLERE İTİBAR ETMEYİNİZ!!
Doğru yaptığını düşündüğün şey nedir.
Alıntı:
tatlish rumuzlu üyeden alıntı
satan işini dogru yapıyor olabılır ama yapmayanlarda var.Bunlar hakkında ne yapmalı?
Alıntı:
damiler rumuzlu üyeden alıntı
ukash satıcıları sansınız yok, yanlış insanın facebook hesabını kırıp yanlış kişilerden para isterseniz ömür boyu çekersiniz.
tek yaptığın saçmalamak bir doktora görünmelisin
Senle beraber gideriz mayıs ayında yapılacak son duruşmadan sonra.
Alıntı:
chieff rumuzlu üyeden alıntı
tek yaptığın saçmalamak bir doktora görünmelisin
- - - Updated - - -
Burak M. vardı ukash satıcısı sanırım içerde şimdi.
Alıntı:
- - - Updated - - -
Diğer arkadaşlarıda aynı şekilde içerde olacak onlar kendilerinicok iyi biliyorlar.Daha öce isimleri forumda yazılmıstı silmişler.
Alıntı:
- - - Updated - - -
Burak M. vardı ukash satıcısı sanırım içerde şimdi.
- - - Updated - - -
Diğer arkadaşlarıda aynı şekilde içerde olacak onlar kendilerinicok iyi biliyorlar.Daha öce isimleri forumda yazılmıstı silmişler.
hiç birşey olacağı yok okadar çok para kaybetmişsin ki kendinden başka herkesi suçluyorsun elinden gelen birşey olmadığı için
merak etme dönecek bişey yok,bu işi yaptıysan sahtekarsın sadece bu.
Alıntı:
merak etme kefalete dönüyor
- - - Updated - - -
geçipte burda ahlaklı adam edebiyatı yapmanın bir anlamı yok.
- - - Updated - - -
sizinkilere söyle mayısta mahemedeyiz tarihini bilirlerdir.
Alıntı:
Doğru yaptığını düşündüğün şey nedir.
Yaptıkları tek dogru sey hesap numaralarının olması Ve ticaret yapıyoruz demeleri baska bir dogrusu yok.Ama ticaret kumarla olmaz.
Kara para ticaretimi yapıyorlar yoksa baskalarının hesaplarına girip paramı istiyorlar.
Alıntı:
joeblack1222 rumuzlu üyeden alıntı
Yaptıkları tek dogru sey hesap numaralarının olması Ve ticaret yapıyoruz demeleri baska bir dogrusu yok.Ama ticaret kumarla olmaz.
[QUOTE=chieff;505120]tek yaptığın saçmalamak bir doktora görünmelisin[/QUOT
Sen rahat rahat konus bakalım elbet burda degil öteki dünyada cıkar acısı.
Alma mazlumların ahını cıkar aheste aheste orda da solersın doktora görünmelisin diye.
- - - Updated - - -
Alıntı:
Kara para ticaretimi yapıyorlar yoksa baskalarının hesaplarına girip paramı istiyorlar.
O işin cabası bunlar masa masa...
Bunlar sanıyoki biz bisey bilmiyoruz.Sizin biz ininizi ve herseyinizi biliyoruz.Tek korkumuz allah korkusu..Mahkemeden sonra görecegiz.Adelete güveniyoruz..
[QUOTE=joeblack1222;505211]
Alıntı:
tek yaptığın saçmalamak bir doktora görünmelisin[/QUOT
Sen rahat rahat konus bakalım elbet burda degil öteki dünyada cıkar acısı.
Alma mazlumların ahını cıkar aheste aheste orda da solersın doktora görünmelisin diye.
- - - Updated - - -
O işin cabası bunlar masa masa...
Bunlar sanıyoki biz bisey bilmiyoruz.Sizin biz ininizi ve herseyinizi biliyoruz.Tek korkumuz allah korkusu..Mahkemeden sonra görecegiz.Adelete güveniyoruz..
kardeşim sen hastamısın ne mazlumu ne ahı geliyorsun bana ben kod istiyorum diyorsun parayı yatırıyorsun parayı alıp kodu veriyorum sonra kumar oynuyorsun şimdi burada kim mazlum kim ah alan ? söylermisin bana kumarı oynayan heycan yaşayan param gidecekmi acaba diye hayatına adrenalin katan sen ama kodu sattığım için ah alan ben sizin ciddi anlamda ruh sağlığınız bozuk bence bu siteden yasaklanmanız gerekiyor not: aşırı tahrik var