Re: Dövizle kredi alana müjdeli haber
Alıntı:
istanbuldelisi75 rumuzlu üyeden alıntı
Haydin hep beraber Email Yagmuruna sayin Milletvekilimize...
Benden de örnek metin:tabi bu sadece bir örnek herkes kendince biseyler katabilir, bu arada mümkünse yazim ve imla hatalarimi icin affeyleyin
Email Adresi:
esfender@esfenderkorkmaz.com ;
esfenderkorkmaz@tbmm.gov.tr
Merhaba Saygıdeğer Milletvekilim Prof. Dr. Korkmaz Bey,
Bugün basından takip etdiğim kadarıyla TBMM`ye Konut Finansmanı Sistemine ilişkin çeşitli kanunlarda değişiklik yapılması hakkında Kanun Teklifi sunmuşunuz. Bu konu hakkında vermis olduğunuz kanun teklifinin çalışanlar içinde genişletilmesi dileğinde bulunacaktım, şöyleki:
(buraya kendinizi örnek verin cektiginiz kredi miktari, ilk ödediginiz taksit son taksit aradadki %70 lik fark vs.)
Daha önceki örneklerde tüketici mahkemelerin verdigi kararları Yargitaydan malesef bankalar lehine dönmektedir.
Aldigimiz maaslar sabit durdugu icin kredi taksitlerine yetmemektedir artık.Korkumuz Japon Yen`in hergeçen gün yükselmesi sebebiyle taksitlerimi ödemeyecek duruma gelmem ve evimizi kaybetmektir.
Türk toplumunu temelini olusturan bir aile olarak siz değerli Milletvekilimden verdiginiz kanun teklifini biz dövizle konut kredisi alanlar şeklinde genişletilmesi ricasında bulunuyoruz. (Örnek olarak çalışanlar için ekonomik bir krizde kredi taksitlerin dondurulmasi gibi)
Iyi çalısmalar ve başarılar dilerim.
Ad soyad
Tel:
Adres:
Bugün yüzlerce telefon fax mail gitmeli bildigimiz bulduğumuz her yere şansımız daralıyor lütfen taa ki bizlere birileri sahip çıkana kadar
Bankalarada taksitleri ödemezssek bizleri duymayan görmeyen yetkililer bankaları duyacaklardır emin olun
Alıntı:
selma abla rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar kanal D ile görüştüm haberin tekrarını iztedim fakat bunu ara haber olduğu için Ana haberde tekrar veremiyeceklerini söyledilertalep fazla olur ise yeni bir program hazırlanabilecegini söylediler bana verilen mail adresini msn den benden bizzat alarak burayıda mail yağmuruna tutalım lütfen
lütfen alıntı yaparak yazalım herkes görüp okuyabilsin
Alıntı:
istanbuldelisi75 rumuzlu üyeden alıntı
Geçici Madde 1 - 1 Temmuz 2008 ile 30 Haziran 2010 arasında işsiz kalan,...
30 HAZİRAN 2010 tarihine kadar piyasalarda düzelme beklenmediği öngörüsü çıkarılabilir mi buradan ?..
Alıntı:
shadowman rumuzlu üyeden alıntı
30 HAZİRAN 2010 tarihine kadar piyasalarda düzelme beklenmediği öngörüsü çıkarılabilir mi buradan ?..
CHP nin öngörmediği cıkarılabilir.
Alıntı:
evet kesinlikle o çıkıyor arkadasım... zaten artık 2009 yok.. 2010 yılından da ümitler kesilmeye baslandı. 2010 yılının sonunda 2011 yılının basında düzelmeler bekleniyor. Tabi biz o zamanları görürmüyüz orası belli değil...
CHP'nin meclise getirdiği yasa tasarılarından herhangi birinin AKP tarafından kabul edildiğini hatırlayan var mı?..
Bir örneği var mı bunun ?
Selam arkadaşlar
Kredi kartı mağdurlarına çözüm bulan
Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı (TÜKÇEV),
Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Beyhan Aslan a ulaşmanın tam zamanı lütfen hemen işe koyulalım herkes bu fax ve telefonlarını kilitlemeli gece ve gündüz defalarca arayalım lütfen bu bir şans olabilir ve tam zamanı
Cinnah Caddesi 98/5 06460 Çankaya/Ankara
Tel : +90 312 4419500-99
Faks : +90 312 4419908
Tükçev
.
Alıntı:
Tüçev'e fax yolladım..
yolladığım fax metnini, vakfın web sayfasındaki iletişim formu araclığıyla da yolladım..bilginize
Arkadaşlar haber çıkması için bir kaç resim gerek neden bu kadar duyarsız ve umursamaz davranıyorsunuz anlamış degilim lütfen biraz daha duyarlı olalım herkes kenara çekilmiş bekliyor destek olmadığı sürece benimde elim kolum bağlanıyor bunu bilmelisiniz
Alıntı:
Arkadaşlar haber çıkması için bir kaç resim gerek neden bu kadar duyarsız ve umursamaz davranıyorsunuz anlamış degilim lütfen biraz daha duyarlı olalım herkes kenara çekilmiş bekliyor destek olmadığı sürece benimde elim kolum bağlanıyor bunu bilmelisiniz
arkadaşlar biraz yardım ya çok mu zor resim yollamak hadi canlanın lütfen