Bankalar Yapıkredi, Garanti ve Finansbank.
İşlemlerin karşısında SCCS.TV DUBAI, BUY365.TV DUBAI, SECE.CC DUBAI, ezp-247.com vs yazıyor.
En çok da SCCS.TV yazan işlem var.
Printable View
Yukarıda yazdıklarım Yapıkredi'nin ekstresinde yazan isimler.
Finansbanka baktım orda da ACETELECOMS.NET yazıyor işlemlerin karşısında acilen yardım bekliyorum arkadaşlar.
Bankayı aradım nasıl olacağını öğrenmek için siz yapmadıysanız hemen kartınız kapatıp size yenisini gönderiyoruz dediler.
Yanlış bi şey mi yaptım? Ben yaptım ama mal/hizmet almadım demem mi lazımdı?
Benim işlemlerin tamamına yakını 3d'li. Şifre girerek para yatırdım.
Bilen birçok arkadaş var konuyu lütfen bana bi yardım edin...
Neden bana kimse yardım etmiyor arkadaşlar lütfen ben de kurtulmak istiyorum bu bataktan bi yardım edin ne yapmam lazım?
Nereye kayboldu herkes, bana yardımcı olacak kimse yok mu??
İşlemlerim 3d'li ne yapmam lazım?
Merak etme minareyi çalıyorlarsa kılıfını da hazırlamışlardır... Siz hiç bir sonuç elde edemezsiniz ( ;
moral bozucu cevap vermeyin de yardımcı olun lütfen bilgilerinizi paylaşın...
moral bozucu değil arkadaşım. paranı alamazsın, oynamasaydın. 3d ile yapılan hiç bir işlemde para iadesi yapılmaz. telefonu çaldırdım da diyemezsin. dökümlerden anlarlar.
sevgili pineda TRUST0607 ye gereken bilgiyi verdik o parasını geri alıyor yavaş yavaş ama senin ben yapmadım dedigin olmamış ben yapmadım demeyecektin ben yaptım ama mal veya hizmet almadım demeliydin neyse TRUST0607 ye gereken bilgiyi verdik ve oda yukarıda yapman gerekenleri yazmış mesajını bir daha oku eger yinede halledemezsen bana mesaj at tekrar ayrıca alamzsın diyenlere inanma durumunu seninle görüşmeden alamazsın diyenler vurdumduymaz insanlardır sen dediklerimi hallettt alamazsan görüşelim ok...