3 ay ödeme yapılmazsa faiz işlemiyor mu ?
Printable View
3 ay ödeme yapılmazsa faiz işlemiyor mu ?
Neden işlemesin?
Dun aksam eve dönüşte radyodan soyle bir haber duydum. CHP li bir milletvekili 1 yıl boyunca(öyle hatırlıyorum) işten çıkanlar için geçerli olmak üzere konut kredilerinin dondurulmasını içeren bir teklif hazırlıyormuş. Buna göre bankalara dondurulan tutarların faizleri işsizlik fonundan ödenecek. Haberde bu şekilde 200.000 konut kredisinden etkilenecek işsizin mağduriyetinin biraz giderilebileceği yazıyordu.
Tabi eksik bir tasarı ama yinede temel olarak alınabilir. Zira boyle bir tasarı kanunlaşırsa doğrudan kendimi kovdururum. 200.000 beklenen işsiz sayısı birden dövizzedelerin işten ayrılmasıyla 400.000 e cıkabilir.
Bu tip bilgilerle milleti galeyana getirmeyin.
3 ay ödemeyebilirsiniz ama banka faiziyle bu parayı tahsil eder.
3 ay sonunda hala ödemelerin düzene girmediyle dogrudan kapına haciz gelir.
Burdaki 3 ay hacizden önceki 3 aydır. Bu paranın faizini catır catır alır banka.
ödeme Yapmadiniz Diye Aradiğinizda Bile Ihbar Parasi Aliyorlar. Faizinde Aliyorlar.
örneğin aylık taksit tutarınız 1000 tl ise bır ay geç öderseniz taksidinizi verceğiniz faiz mıktarı 10 ile 15 tl arası olur bız japon zedeler olarak 10 ile 15 tl bızım ıcın buyuk mıktar degıl cunku kur bır gunde bazen 100 kuruş yukselıyor dıkkatınız cekerım yuzde 80 bır aytıs var son bes ayda japon yenınde artık sız hesabını yapın.o kadar buyuk faız almıyorlar benım uyarımı dıkkate alın cözum ıstıyosanız arkadaslar.saygılar.
örneğin aylık taksit tutarınız 1000 tl ise bır ay geç öderseniz taksidinizi verceğiniz faiz mıktarı 10 ile 15 tl arası olur bız japon zedeler olarak 10 ile 15 tl bızım ıcın buyuk mıktar degıl cunku kur bır gunde bazen 100 kuruş yukselıyor dıkkatınız cekerım yuzde 80 bır aytıs var son bes ayda japon yenınde artık sız hesabını yapın.o kadar buyuk faız almıyorlar benım uyarımı dıkkate alın cözum ıstıyosanız arkadaslar.saygılar.
Selam arkadaşlar
Kredi kartı mağdurlarına çözüm bulan
Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı (TÜKÇEV),
Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Beyhan Aslan a ulaşmanın tam zamanı lütfen hemen işe koyulalım herkes bu fax ve telefonlarını kilitlemeli gece ve gündüz defalarca arayalım lütfen bu bir şans olabilir ve tam zamanı
Cinnah Caddesi 98/5 06460 Çankaya/Ankara
Tel : +90 312 4419500-99
Faks : +90 312 4419908
Tükçev
Selam arkadaşlar
Kredi kartı mağdurlarına çözüm bulan
Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı (TÜKÇEV),
Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Beyhan Aslan a ulaşmanın tam zamanı lütfen hemen işe koyulalım herkes bu fax ve telefonlarını kilitlemeli gece ve gündüz defalarca arayalım lütfen bu bir şans olabilir ve tam zamanı
Cinnah Caddesi 98/5 06460 Çankaya/Ankara
Tel : +90 312 4419500-99
Faks : +90 312 4419908
Tükçev
http://www.tukcev.org.tr/ fax çekemeyenler mail atın lütfen