Bir deli (yani Fırat) kuyuya bir taş attı, kırk akıllı (yani Bahattin vs.) çıkarmaya çalışıyor. Çalışın bakalım...
Printable View
Bir deli (yani Fırat) kuyuya bir taş attı, kırk akıllı (yani Bahattin vs.) çıkarmaya çalışıyor. Çalışın bakalım...
Bir de kulakları küpeliler var benim gibi, bunlar napıyo abi?..
noluo yaa ben vazgeçtim avukat olmaktan falan...yazıkyazık...yeni farkettim bu forumu bilssem hiç üye olur muydum bu yaşımda neler geldi başıma:(:(:(
Sayın lale azer;
Tüm avukatlar, işi avukata düşecekler ve tüm Türkiye; sizin avukat olmanızı bekliyorken siz neler söylüyorsunuz?... Cıs... Cıs... Ne demek avukat olmam?... Biz bu foruma yazı yazabilmek, yazılanları anlayabilmek için az mı dirsek çürüttük, özellikle Kaan arkadaşımız az mı internet kafelerde hukuki.net üzerinden hukuk çalışırken sabahladı?...
Bir ermişin dediği gibi ; Hamdık, piştik, yandık...
Yoksa Siz yanmaya hazır değil misiniz?...
:)))
ben yine en iyisi pasif olmaya devam edeyim bu forumda
bir ermişin de dediği gibi ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasınn...
Sayın lale Azer;
Sessizliğin kendine özgü bir sesi vardır. Hatta bazen sessizlik, yüksek bağırtılı ses olur, kulaklarda çınlar...
Ermişin biride nasıl olmuşsa şöyle bir şey demiş; Söz gümüşse sukut altındır.
Anlıyoruz, anlaşılamıyoruz, biraz gayret anlaşılacağız...
Lale Azer'e;
bir ermişin de dediği gibi ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın... demişsiniz.
Aşık Veysel bunu deme cesareti gösterinceye kadar uzun ince bir yolda gece gündüz gitmiş....
Peki ya siz?...
Sayın Abbas beye; Benim gibi deli bir adama akıllı, Fırat bey gibi akıllı bir adama deli diyerek dünyayı tersine çevirdin. Kafam karıştı. Yoksa çağımız deliler akıllı, akıllılar deli çaığı mı?...
Birde; yemek dedin ogün olmadı. etesi gün piyasa da yooktun. Baroda benden kaçıyorsun... Neden?... masraftan kaçmamı var?...
Uzun ince bir yoldayım
Gidiyorum gündüz gece
Bilmiyorum ne haldeyim
Gidiyorum gündüz gece
Dünyaya geldiğim anda
Yürüdüm aynı zamanda
İki kapılı bir handa
Gidiyorum gündüz gece
Kırkdokuz yıl bu yollarda
Ovada dağlarda çöllerde
Düşmüşüm gurbet ellerde
Gidiyorum gündüz gece
Şaşar Veysel iş bu hale
Kah ağlaya kah güle
Yetişmek için menzile
Gidiyorum gündüz gece
bahattin yıldız bey'e
üstüme gelme(yin) inanamam Beni ben gibi sevmedi bilirim Bu seferde yalancı ben olamam seni(sizi) bir kalemde rezil ederim:P
(yokyok ben çekiliyim en iyisi bu kadarı bana yeter)
Vallahi tebrikler...
En fazla ileti eklenen bu forum rekora gidiyor, ha gayret:D
Bugün hava yagmursuz!!!!!!!!!!!1
ne yani kuraklık kıtlık mı olacak diyorsunuz. yoksa bu insanlara çekirge mi demek istiyorsunuz. yani bizler süne zararlısımıyız?
evet size çekirge diyorum ne olacak? Var mı itirazınız? HAyret birşey yaaa.
Bıdı bıdı çekirgeeeee....
Haydi arkadaşlar, oturmaya gelmedik... :)
alllah allah, kim çekirge kim süne zararlısı. Çekirge yağmurda sıçrar mı? süne zararlıları güneş mi sever? Güneş severse hamgi güneş kremini kullanır?
İzmiri çekirgeler mi istila etmiş?
Yarın da yağmur yağarsa ben oynamıyorum
BİR SEN EKSİKTİN AYIŞIĞI... artık kadro tamamAlıntı:
nurtenoz adlı üyenin imzası
özgürlüğümü kimseye vermem
iddia ediyorum nurtenoz'süz hayat hatadır...
Sayın Tekay, Nurten Hanım'ın kıymetini bilmeyenler utansın diyelim mi o zaman ?..
Sayın Kuzulu;
bu müstesna kişilik saygı duyulması gereken bir hanımefendidir.
Size canı gönülden canhıraş katılıyorum
Arkadaşlar, siz kuyudaki taşı çıkarmaya devam edin. Ben bir haftalığına bir Karadeniz turuna çıkıyorum. Bi bakayam oralarda havalar yağmurlu mu? Döndüğümde size rapor veririm. Maazeretimin kabulünü arz ederim.
Bu notum da Bahattin'e;
Ben yemeğe davet ettim sen gelmedin. Hem gelmeyip hem beni suçlamanı anlayamadım. Benim kaçmayacağımı Fırat dahi bilirken sen nasıl öğrenemedin.
Abbas bey merkezli açıklama;
Biz Adana sıcağında yağımızla yanarken, tuzu kurular Karedeniz'de... Nerede eşitlik, nerede adalet?...
O akşam çıkmayacağımı bile bile davet ettin yemeğe... Diğer akşamlar neden davet geçerli olmadı?...
Yolun açık olsun Timel'e, Dursin'e, Fadime'ye selam söyle... Nataşa'ya söylesende olur söylemesende, o senin büyüklüğüne kalmış... Hamsi getir kursağımız balık görsün...
pansuman tamam mı?
cerahati aldık mı?
Ne o tatile çıkma zamanınız geldi de yağmuru durmaya mı karar verdiniz? Mümkünü yok. benim tazminat ne olacak peki???
Sayın Bilgili... karadenize gitmenin sırasımıy dı şimdi?
Gecenin bu saatinde bile geyik haaaa, uykunuz yok mu sizin yahu...:)
Fulya Hanım;
Siz tazminat konusunu dert edinmeyin. Ben sadece "Bilgili" değil, aynı zamanda da "ilgili"yim. Bakın seyahhate olduğum halde konuyu takip ediyorum. (Duygu Hanım şimdi yine haksız rekabetten söz edecek galiba).
Konu emin ellerde, rahat olun.
Sayın Bilgili,
Tatile çıkmadan önce bir kaç konuda beni aydınlatmanızı rica edeceğim.
Hani maddi tazminatı Fırat beye ödeteceğiz ya..Bu maddi tazminat ortalama bir şekilde tayin mi ediliyor? Yoksa yaptığım bütün harcamaları belgelendirmem gerekiyor mu? Yanlızca yağmurun yağdığı günler mi tazminata konu olacak yoksa bir kez bile yağsa tatilin tamamı? beni acilen aydınlatırsanız bende tatili geçireceğim mekanın yıldız sayısına karar verebilirim.
Saygılarımla...
fulya hanım ödeyecek sayın bayındır olduktan sonra önemi yok. Siz rahatınıza bakın. Ama sanırım ödeyeceği tazminatın şemdsiye parasıyla sınırlı olmasını isteyecektir
Bayındır maddi kısmını ödeyecek forumu açan kişi olarak..Manevi tazminatı ise tüm yöneticiler. Haklısınız ama Sayın Biligili gibi bilgili ve ilgili bir vekilim var. Ben rahatıma bakmalıyım...
bilgili satar ilgili alırım.yağmurlu havada adama su bile vermem bilgili iligili anlamam.
Bir vekilim olduğuna göre yanıtı ona bırakıyorum. Siz karşılıklı bol bl yazışınki bol yağmur yağsın. ben paramla alırım suyumu... Vekilimde sizden.
Ankarada'yım ve hava fıstık gibi fıstıkkk. No yağmur...
Bürodayım, hava bunaltıcı derecede sıcakkkkk, klima çarpıyoooo... [xx(]
Tatil istiyorummmmmmmmmm, üstüne de varsa biraz yağmur serpiştirin
Ha yağmur kalmadı ise tatilim sade olsun lütfen...
Yağmurlu yada yağmursuz ama kesinlikle çoookk uzun bir tatile çıkıyorum.. kıskananlar çatlasın... Serin sularda yüzerken ofislerinde bunalanları hayırla yad edeceğim.
Hepinize bol güneşli, aşk kadar sıcak, dostluk kadar uzun bir tatil diliyorum...
Böyle de nispet olmaz ki, seni gidi hain üyeee.....
Sayın Yüksel,
Tatil dediğiniz az eziyet mi? Olaya bu açıdan bakın.
Hele tatil öncesi hazırlık?
Ofisteki işleri ayarlamak için harcadığınız katlanan çabanın üzerine
olası aksiliklere düşünülenerek evde gerekli hazırlıklar.
Buzdolabının boşaltılması
çiceklerin komsuya emanet edilmesi.
Yolculuk sırasında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı alternetif planlama
Valiz hazırlama eziyetinden söz etmeye bile gerek yok. (gerçi bu sene tatile mi çıkıyoruz taşınıyormuyuz diye sürekli söylenen biri ve onun orta boy valizinden muafız)
Yani insan icadı bir işkence bu olay. Güvenli, sakin hayatınızı allak bullak etmeye ne gerek var. Dönüş ayrı bir dert biliyorsunuz. hele tatil sonrası sendromu... Üste harcadığınız parada çabası...
(Valiz hazırlama telaşı arasında sizi teskin etmek için vakit ayırmamı takdir edmeniz gerekiyor şimdi.. En azından sıfatımı hain üyelikten, sinir bozucu üyeliğe değiştire bilirsiniz:D)
:) Ne dediniz Fulya Hanım, beni banlayın mı diyorsunuz, peki siz istediniz... :)
Aşk olsun.... insanın iyi niyeti bukadar kötüye yorulmaz ki. Ben şimdi valizlerin arasına lap topumuda koymazmıyım.. Bir forum açıp bulduğum her fırsatta 35 günlük tatili gün gün yazmaz mıyım... hatta fotoraflarla tespit edip, hergün mailinize yollamaz mıyım...[:dv]
E bu kadar nispetin üstüne ben de sizi tatilden dönene kadar yani 35 günlüğüne askıya almaz mıyım...:D