Cevap: 15 yıllık Zorunlu Hizmet Mağdurları!!! Toplanıyoruz !!!
ben zamaninda TESEV'e yazmistim ve asagidaki cevap gelmisti, genel olarak mecburi askerlik karsisinda bir calismalari var bildigim kadariyla.
Merhaba,
öncelikle kendi durumunuzu ve benzer şekilde firar etmek zorunda kalan subayların durumunu bizlerle içtenlikle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Mailiniz bizim için üzücü olduğu kadar öğretici de oldu. Bu konuyu bundan sonraki güvenlik sektörü reformu çalışmalarımız kapsamında dikkate almaya çalışacağımıza emin olabilirsiniz. Bildiğiniz üzere birçok konuda değişimi sağlamak çok uzun zaman alıyor, bu nedenle size kısa sürede bir çözüm vaad edemiyoruz. Ama sayenizde bu konunun gündemimizde ve aklımızda olduğunu belirtmek isteriz.
Tekrardan çok teşekkürler
Saygılarımızla,
TESEV Demokratikleşme Programı
TESUD başkanı E.Tümgeneral Melih TUNCA' nın kızı Özlem TUNCA benim çok iyi bir arkadaşımdır.O'nun vasıtasıyla görüşebilirim bu konuyu.
Alıntı:
bartelmi diaz rumuzlu üyeden alıntı
TESUD başkanı E.Tümgeneral Melih TUNCA' nın kızı Özlem TUNCA benim çok iyi bir arkadaşımdır.O'nun vasıtasıyla görüşebilirim bu konuyu.
Çok seviniriz. Gerçekten çok iyi olur.
ayrica imza kampanyasi 800lere geldi bilmiyorum yeterli sayi olur mu ama bunlari da bir avukat araciligiyla resmi olarak dilekce komisyonuna gonderelim derim. Turkiyeden bu işi takip edecek avukat arkadaslar beni nasil bulacaklarini biliyorlar zaten, baslatalim artik bir resmi hareket.