ıcınde bunlunduğunuz duruma gore değişir ama bence cok hos karsılanabilecek bır durum olduğunu soylıyemıceğim Allah kımsenın basına versın...
Printable View
ıcınde bunlunduğunuz duruma gore değişir ama bence cok hos karsılanabilecek bır durum olduğunu soylıyemıceğim Allah kımsenın basına versın...
Hiç aldatılmadım (peki peki olduysada haberim olmadı) psikolog olmadığım için de bilimsel bir yorum yapamam ama bir kadın olduğuma göre hayal edebilirim sadece....
Bunca yıllık kocam bana bunu nasıl yapar?Benle yaşadıklarının aynını başka bir kadınla nasıl yaşar ?Aynısı olsa neyse ya onla yaşadıkları daha şiddetliyse....Hay onun boynu devrilsin...
Acil eylem planı yapmalı ,önce saçlarımı boyatmalıyım. İç giyim ,dış giyim herşey ,herşey yenilenmeli. Artık eskisi gibi rahatlık düşünmek yok .Çok rahat ettik başımıza gelen bak.İşten dönüşlerinde daha güler yüzlü olmalıyım ,bi süre anası hakkında ileri geri konuşmasam iyi olacak galiba .Allah fakir kuluna malını kaybettirirmiş sonrada buldurup sevindirimiş ,durduk yerde fazladan efor .Hey güzel Allahım şu başıma gelen bak Gelecek o ,HERKES NE KADAR VAZGEÇİLMAZ BİR KADIN OLDUĞUMU GÖRECEK .Evet gelecek o gelecek gelip ayaklarımı öpecek.
Eşiyle lüks bir restaurantta yemek yiyen kadın sordu.
-Kimdi o kadın ?
-Hangi kadın ?
-Şu uzun boylu esmer olanı .Sana gülümsedi.
-itiraf edeyim hayatım o benim sevgilim uzun süredir birlikteyiz.
-Nee ! Bana bunu nasıl yaparsın ?Hemen boşanacağım senden .
-Nasıl? Bunca lüks ve ihtişamı bırakıp eski fakir hayatınamı döneceksin?
Derin bir sessizilikten sonra kadın sorar.
-Arka masadaki İsmail bey değilmi
-Hmmm evet o
-Peki yanındaki kadın kim?
-Hiççç oda onun sevgilisi
-Aman ne çirkin şey o öyle.Bizimkisi daha güzelmiş
eşim beni aldatsa onu öldürürüm...
kardeşimizin yaşını gördüm vaz geçtim
sevseydi aldatmazdı, affedilmemeli ama asıl doğru kararı durumu en iyi bilen aldatılmış olan insan verebilir.
Bence asla affedilmemeli.....Affetmem
Ne yazıkki affetmiştim ama pişman oldum.Aldatmaya devam etmeye başladı.Şu an mahkemedeyiz.
Sık aldatılan biri olarak affetmem.Ama şu nasıl bir seçenektir :o
Alıntı:
Bende onu aLdatirim odesiriz, Ondan sonra affederim