bana özel pm atın 120 günü geçmediyse ben paranızı alırım bana özel pm pm atın
Printable View
bana özel pm atın 120 günü geçmediyse ben paranızı alırım bana özel pm pm atın
Arkadaslar bende havale yaptım 40000 tl belki daha fazla cok dardayım,intihar etmeyi düşünüyorum,bütün bankalara kredi borcum var sırf bu olay yüzünden,artık ceviremiyorum ne olur bana yardım edin bir yol gösterin
FORUMU okuyan arkadaslar emailim
bunemeraktırböyleanlamakmümündegil@forumkuralları
gerisini tamamlayin lutfen.
YÖNETİM:
Arzunuz üzerine gerisi tamamlandı...
beyler ben sızı anlamadım tam olarak.sız sımdı kaybettıgınız paraları mahkemeyle yada hukuksal yollarla gerı aldınız onlarda sızden bunu gerı almak ıcınmı ugrasmaktalar yoksa kazandıgınız parayımı gerı almak ıcın ugrasmaktalar.eger ılkıyse e sız kusura bakmayında adamları enayı yerıne koymaya kalkmısınız .ıkıncının yanı sızın bahısten kazandıgınız parayı gerı ısteme ıhtımalı sıfıra yakın zıra mılyonlarca uyesı var ısı bu adamların neden ısı batırmak ıstesınkı sıze verdıgının kackatını kazanmaktalar.
ya sız bır anlamda aracı bır kuurlusla uluslararası alısverıs yapıyorsunuz neyı gerı alabılecegınızı dusunuyorsunuz anlamadım neyse...neden 40000 15000 gıbı rakamlar verırsınızkı anlamadım.
Arkadaşlar aynı sorun bendede var.Yaptığım işlemler 3D'li değil.Paramızı alsakda artık bu işe bir daha girmesek.Son kaç aya itiraz edebiliyoruz.Ve bu itiraz süreleri ne banka tarafından karşı tarafla ne kadar süre ile zaman alıyor.
Teşekkürler Kraldj güzel bir cevap olmuş.
Sayın üyeler bu konu hakkında tüm yazışmalar bittimi acaba?
Herhalde en büyük meblaları ben kaybettim tüm iletileri okudum 2 yıl öncekileri de (58 bin) zararım var ve itiraz formu yolladım ban bu konuda bilgi verebilecek birisi varmı acaba.Şimdiden teşekkürler.
Herkes palarını aldı galiba.Alparslan diye bir üye vardı eski iletilerde 2001 de hiç yazısı yok, sanki o daha detaylı bilgi sahibiydi ama başka bir rumuzla mı aramızda acaba?