teşekkürler ben 2 gün önce üye olmuştum..ksuruma bakma
Printable View
teşekkürler ben 2 gün önce üye olmuştum..ksuruma bakma
Üye olmadan önce de forumlar okunabiliyordu ama. Neyse ya siz araştırın ya da bir bilen anlatsın.
eğer bir insan evlilik içerisinde eşine pskolojik olarak baskı uyguluyorsa bu budurumdan rahatsız olan kadın,evlilik sürecinde hiç bir pskolojik anlamda hiç bir dr a ( ruhsağlığı pskiatri ) hiç bir tedavi görmemiş olduğu halde,bu olaylara dayanamayıp eşine boşanma davası açan kadın..dava açtıktan sonra devlet hastanesine gider ve ordan sıkıntılarından dolayı uyuyamadığını kendisini iyi hissetmediğini anlatır ve dr da reçeteye ilaç(uykuilacı) yazar..bu reçetenin herhangi bir gereği olurmu?manevi açıdan..
o sıkıntıların evlilik nedeniyle olduğunu ispat etmedikçe hiç bir anlamı olmaz...
Sanırım bu reçete ve tedavinin boşanmayı kolaylaştırıp kolaştıramayacağını soruyor..Bildiğim kadarı ile görülen psikolojik tedavi velayet belirlenmesinde etkili oluyor. Yanlış yönlendirmek istemem ama bu rapor v.b durumların çok da aşikar edilmemesi gerekiyor mahkeme süresince ..Geri tepmesi muhtemel bir olay gibi görünüyor..Geçmiş olsun...
avukat bey rica etsem forumda.."boşanma davası açtım" başlıklı konuyu okurmusunuz?
cvb yazan olmayacakmı?