Bugün herşey yolunda. Henüz anne sütü ile besleniyor. Uyku düzeni iyi. Gece iki kez uyanıyor.:))
Printable View
Nazarladım herhalde. Kemençe gibi ötüyor. Gıygıdıgıy...gıygıdıgıy..Nazlı da "eeeeeee...eeee..ee ..ne diyen oldu şimdi sana" diyor.:((
Kırkı çıksın bakalım. Nazlı diyor ki, kulağına ezan okunacak. İsim koyulacak. Sanırım bu bir dini ritüel. Dedim ki hayatım ben okurum ezanı. "Olur! olur!" dedi. "Sen okuyamazsın. Ben Tahsin amcaya götürüp kulağına ezan okutacağım" dedi. Tahsin amca apartmanın yöneticisi olur. Nazlı'dan gizli hemen gittim, Tahsin Amca'yı buldum. "2011 de oyunu kime vereceksin ?"dedim. CHP ye demez mi? "Tamam "dedim. "MHP ye versen iyi olurdu ama o da olur" dedim. Neyse ezanı Tahsin Amca okuyacak.:))
Cansu bizimle beraber yatıyor. Dün :))akşam hiç ağlamadı. İki kez rutin saatlerinde uyandı. Elimle iki yanağına aynı anda dokunuyorum. Gülüyor.:))
Maşallah üstadım. Anneli babalı ve şanslı bir çocuk olarak büyümesini dilerim.
Nazlı'dan inciler...Cansu'ya hitaben...:)
"sinirsin sinir...ne diyen oldu şimdi sana....valla başımı alıp gidecem...( Ne olur gitme...ya beni de götür ya sen de gitme!)....eee ee e, eee ee e..şiiiiii...ıııı ıı ı...anamın gazına geldim...ben ne yapcam şimdi...:$:$":alala