Cevap: Boşanma davası ve tazminat ödemesi
Sayın sevcanakay lütfen iletilerinizi düzeltiniz. olurda siz giderseniz baki kalmasın benim kubbemde nahoş bir seda gibi...
İyi akşamlar..
Cevap: Boşanma konusunda yardım
Alıntı:
sevcanakay rumuzlu üyeden alıntı
Yazıklar olsun KENDİ pisliğinizi örtmek adına nişanlı iken intihar etmişti diyorsunuz neyden kurtulmak adına bu yazık yazıkkkk
Kendi pisliğim diye bir konu söz konusu değil lütfen terbiyenizi takınıp yorum yapın. Ben sizin arkadaşınız yada tanıdığınız değilim. Konuştuklarınızı bilin.
Ayrıca burda ınsanlar bırbırlerını yargılamak ıcın değıl yardım ıcın bulunuyorlar. Sız bunun farkında değilsiniz sanırım kaldı ki benim muhattabım da olamayacağınızı iki mesajda anlattınız bana.
Siz işinize bakınız ki bende diğer kendini hakim sanmayan arkadaşların bilgilerine başvurabileyim.
Alıntı:
Döverken bunların başına geleceğinizi düşünerek hareket etseydiniz bunlar başınıza gelmezdi, bayanlar artık ŞİDDET UYGULAYAN kocayı hemen kapının önüne koyuyor BOŞANIYOR :)
Sevcanakay adlı arkadaşım burada insanları germeye ve tartışma ortamı yaratmaya hiç ama hiç gerek yok. Şiddet uyguladım derken karşı tarafa karşı kendimi savundum yani karşılıklı şiddet olayı.
Ayrıca insanlara başta ne yapması gerektiğini değilde sonuç olarak bundan sonra ne yapması gerektiğini söylemelisiniz tabi bilginiz varsa.
Örnek olarak anlatayım ıstersen; böyle yapsaydın etseydin yerine bundan sonra böyle yapmalısın yada bu yolu izlemelisin diye bir geri beslemede bulunabilirsin.
Kimsenin daha önce ne yaşadığı burdaki insanları ilgilendirmiyor ve bu kişilerin burada yargılanmasına imkan tanımıyor bunu unutma
Bir laf vardır. Üstünüze alınmayın... :)
Biliyorsan konuş alim sansınlar bilmiyorsan sus da adam sansınlar...
Alıntı:
mecburen rumuzlu üyeden alıntı
Sevcanakay adlı arkadaşım burada insanları germeye ve tartışma ortamı yaratmaya hiç ama hiç gerek yok. Şiddet uyguladım derken karşı tarafa karşı kendimi savundum yani karşılıklı şiddet olayı.
Ayrıca insanlara başta ne yapması gerektiğini değilde sonuç olarak bundan sonra ne yapması gerektiğini söylemelisiniz tabi bilginiz varsa.
Örnek olarak anlatayım ıstersen; böyle yapsaydın etseydin yerine bundan sonra böyle yapmalısın yada bu yolu izlemelisin diye bir geri beslemede bulunabilirsin.
Kimsenin daha önce ne yaşadığı burdaki insanları ilgilendirmiyor ve bu kişilerin burada yargılanmasına imkan tanımıyor bunu unutma
Bir laf vardır. Üstünüze alınmayın... :)
Biliyorsan konuş alim sansınlar bilmiyorsan sus da adam sansınlar...
Öffff GLEMEYİN üstüme herkes özgür yorum yapmakla ben kemdi düşüncemi yorumumu yazdım kimse bana akıl vermesin ben ne yazdığımı gayet iyi biliyorum, GERÇEKLER ACIDIR SANIRIM....
Alıntı:
Öffff GLEMEYİN üstüme herkes özgür yorum yapmakla ben kemdi düşüncemi yorumumu yazdım kimse bana akıl vermesin ben ne yazdığımı gayet iyi biliyorum, GERÇEKLER ACIDIR SANIRIM....
İyide benim yazdıklarıma yorum yapıyosan nerde duracağını bilmelisin. Ağzından cıkanı kulağının duyacak...
Akıla ihtiyacın olmasa kimse vermezdi merak etme.
Aklını başına devşir ve kimse hakkında sanki 40 yıllık dostunmuş gibi yorum yazma.
Gerçekler sana acı sana.
Alıntı:
Ayrıca sevcan geçmişte diğer arkadaşlara yazdığın yorumlara baktım da. Patavatsız konuşman hiç değişmemiş. Neyse yazdığın yazıları hatırlatmamı istersen yada isteyen varsa hemen gönderirim url adresini.
Bak sevcan asıl bu gerçekler daha acı.
Birbirinize karşı biraz daha hoş görü ve saygılı bir tutum izlemenizi tavsiye ediyorum.
Alıntı:
Türkçeyi doğru kullanmaktan bihabersiniz. Agresifsiniz. Saygı kurallarına, adab-ı muhaşeret e de uymuyorsunuz. Sizin özgürlüğünüz sınırı başkalarının özgürlüklerinin sınırlarına kadardır. Yorumlarınız rencide edecek boyutlara ulaştığında uyarılmayıda hazmedemiyrosunuz. Kaldı ki feyz vermeyen yorumlarınızla kişileri de geriyorsunuz. Geçmişte size yaşatılmış olanlarını intikamını buradaki erkek üyelerden almaya çalışıyorsunuz. Akılda istemiyorsunuz. Sizin bildikleriniz size kalsın. Lütfen hukuki ve gerçekten işe yarayan paylaşımlarda bulununuz. Sizden rica etmeme rağmen benim yazdıklarımdan alıntı kullanarak yazdığınız iletilerinizi bile düzeltmediniz. Lütfen iletilerinizi düzeltiniz..
Alıntı:
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
Türkçeyi dıoğru kullanmaktan bihabersiniz. Agresifsiniz. Saygı kurallarına, adab-ı muhaşeret e de uymuyorsunuz. Sizin özgürlüğünüz sınırı başkalarının özgürlüklerinin sınırlarına kadardır. Yorumlarınız rencide edecek boyutlara ulaştığında uyarılmayıda hazmedemiyrosunuz. Kaldı ki feyz vermeyen yorumlarınızla kişileri de geriyorsunuz. Geçmişte size yaşatılmış olanlarını intikamını buradaki erkek üyelerden almaya çalışıyorsunuz. Akılda istemiyorsunuz. Sizin bildikleriniz size kalsın. Lütfen hukuki ve gerçekten işe yarayan paylaşımlarda bulununuz. Sizden rica etmeme rağmen benim yazdıklarımdan alıntı kullanarak yazdığınız iletilerinizi bile düzeltmediniz. Lütfen iletilerinizi düzeltiniz..
Dardayım teşekkür ederim. Doğru söze ne denir.
Cevap: boşanma davası ve tazminat ödemesi
M.K. 166 maddesi gereğince 2007 yılında açtığım boşanma davam,davalı kadının başka bir erkekle yaşadığının tesbitiyle tetbir nafakasının karar tarihi itibarıyla kaydırılmasına,yoksulluk navakası talebinin reddine,15.000.tl.maddi 4.000.tl manevi tazinatın kararın kesinleştiği tarih itibariyle işleyecek yasal faizi ile davacıdan alınıp davalıya verilmesine karar verildi.
1- ben devlet memuruyum maaşımdan başka hiçbir gelirim ve mal varlığım olmadığından bu tazminatı ödemem mümkün değil,
2-tetbir nafakası karar tarihi itibariyle kaldırıldığından,karar kesinleşinceye kadar ödemeye devam edecekmiyim,yoksa ödemeyecekmiyim.
teşekkür eder saygılar sunarım.