evet haketmiş doğrusu para cezasını.ama yerinde olsam parayı alır dağıtırım genede kendim kullanmam.çünkü o parayı istemeyerek nefretle vericek .hayır gelmez onun parasından
Printable View
evet haketmiş doğrusu para cezasını.ama yerinde olsam parayı alır dağıtırım genede kendim kullanmam.çünkü o parayı istemeyerek nefretle vericek .hayır gelmez onun parasından
Burda bana DESTEK olan olmayan ve benim tüm açtığım konulara yorum yazan benle paylaşan tüm HUKUKİ net üyelerine yürekten teşekkür eder hepinizin ne derdi ne üzüntüsü var ise ALLAH dan bir an önce haklılığınızın çıkmasını temmeni ederim, Lütfen artık konuyu kapatalım, bana soru sormak isteyen veya danışmak isteyen mağdur arkdaşlarım var ise, hepsine gönülden yardımcı olmaya hazırım bana yazabilirler özelden yada burdan, ama ben tüm olanlar zaten yazdım benim konuları okuyun ve ordan faydalanın, ama genede her zaman yardıma hazırım
Herkes ALLAHA emanet olsun ALLAH yardımcınız olsun
NOT: UNUTMAYIN ALLAH HAKLIDAN YANA SONRA DA ADALET.... BEN ALLAHA VE ADALETE GÜVENDİM SİZDE GÜVENİN. ELBET HAKLI OLAN KAZANICAK.
???
Mertlik-dürüstlük sorgulanacaksa, şu yazdığını okuyan biri en başta sormaz mı sizin yaptığınız buna uyarmı diye?
Demek ki sorun para değil, başka bir şey var.!!
Size ne, siz ahiretin hak dağıtıcısımısınız?
5 ay ağlayan kadını, 5 ay boyunca ağlatan kim???
5 ay ağlatanın nafaka ödemesine illaki karar verilir!!
Sonuç olarak, sn.dardayım ın da belirttiği üzere,kızgınlığınızı giderme, nefretinizi kusmak için yanlış adrestesiniz.Hukuki sorunuz varsa lütfen sorun,konu hakkında HUKUKİ bilginiz varsa lütfen paylaşın.
Özensiz-düzensiz yazılarla X abla köşesine dönen bu konu kilitlenmiştir.