Sayın Admin in konuyu ilk açtığı tarihe bakarsanız görürsünüz 1 nisan olduğunu sayın Gökhan34.:)
Printable View
of offffff:)
Bazen iyiki varsın diyorum hukuki.net.Yoksa çok sevdiğim bazı yorumcular yüzyüze görüştüğümde zırh giyinmek zorunda kalacaklardı:)
Evet çok uzun süredir hizmet veren hukuki.net bu sefer gerçekten kapanıyor. Görülen lüzüm üzerine 1 Ocak 2011 Tarihinden itibaren tarihteki yerini alacak.
Ama sakın bu bir elveda değil.
Tüm değerli yöneticilere ve değerli üyelere teşekkürlerimi sunuyorum,simdiden yeni yılları kutlu olsun diyorum.
Hemen hemen 1 yıldır hukukinete girmekteyim,birhayli konuda fikir yürütmüş,ileti yollamısımdır.
İnsan herzaman sakin olamıyor,polemik yaşadığım değerli üyelerde olmuştur.Onlardanda hatam varsada yoksada özür diliyorum.
Uzun lafın kısası,çok sevdiğim siteye bazı nedenlerden dolayı 01-01-2011 tarihinden itibaren girmeme,fikir beyan etmeme,ileti yollamama kararı almış bulunmaktayım.
Bana hep derler,bu kadar gerçekçi olma,bu kadar tarafsız olma,bu kadar objektif olma kaybedersin diye.Evet doğru öyle oluyor.
Ama yinede ben bu huyumdan vazgeçmeyeceğim.Küçük davaları kaybedebilirim ama,belki büyük davaları kazarınım kim bilir.
Çokta önemliydi sanki girip girmemen diyen sayın üyeler,yöneticiler olabilir.Onlara saygı duyarım.
2011 Yılının Hukukinete daha fazla demokrasi getirmesi dileğiyle,tüm yöneticilere ve tüm üyelere kendinize iyi bakın diyorum.
HOŞÇA KALIN...