Re: Yeni Bir İlişki Boşanmayi Etkiler mi?
Alıntı:
queen_u rumuzlu üyeden alıntı
Birşeyler koparmak kelimesi bence çok ağır bir kelime ve yakışmayan bir konuşma tarzı...Sonuçta hiçbirimiz boşanmak için evlenmiyoruz bende hayallerle evlendim ve gerçekler saklandı.Eşimin ailesi çocuklarının psiko.sorunları bildikLeri halde benden sakladılar ve bunuda itiraf ettiler( evlendikten sonra düzelir diye evlendirdik ama daha da beter oldu diye) ve ben ilaç kullanımını evlendikten sonra öğrendim.Aynı ev paylaşılmadıktan sonra tanıyamıyor insan birbirini.Ben gelinlikle çıktığım eve 3,5 ay sonra kabus gbi bir evlilik geçirip dul adıyla geri döndüm ( toplumumuzda dul olan bir kişi her yönden farklı gözle bakılıyor ) Eşimin birlikte olmamak için harcadığı üstün performans ve kullandığı hakaret içeren kelimeler ve zaman geçince ben bunların hiçbirini yapmadım demesi kaldırılması kolay şeyler değil...Ondan alacağım para beni ne göğe çıkarak nede yerin dibine sokacak bazı şeylerin bedeli yoktur ben hakkımı istiyorum.Gözgöre göre gerçekleştirdikleri bir evliliğin sonuçlarına katlanmalılar.
adını yazmadığın için queen_u diyeceğim.
sayın queen_u;
benim yaptığım bu konuşma,senin burda bakireliğini ön plana alarak ve bundan gurur duyarak yaptığın açıklamadan sonra ağır bir konuşma tarzı değil.hiç çekinmeden de yeni bir ilişki yaşadığını söylemişsin.gelinlikle çıktığın eve de kendi isteğinle geri döndüğünü söylüyorsun ve boşanma davasını da sen açmışsın.madem alacağın parada gözün yok,bir iyilik yap,kazanmayı umduğun parayı hayır kurumuna ver.3,5 ayda ne vermişsinki ne istiyorsun?ayrıca istediğin nafaka ve tazminat miktarınıda söylermisin.aileler orta yolu bulma yoluna gidiyorlar.bunuda sen bu şekilde anlamış olabilirsin.bunları burda bu şekilde anlamamız zor.
Alıntı:
NEJAT_123 rumuzlu üyeden alıntı
adını yazmadığın için queen_u diyeceğim.
sayın queen_u;
benim yaptığım bu konuşma,senin burda bakireliğini ön plana alarak ve bundan gurur duyarak yaptığın açıklamadan sonra ağır bir konuşma tarzı değil.hiç çekinmeden de yeni bir ilişki yaşadığını söylemişsin.gelinlikle çıktığın eve de kendi isteğinle geri döndüğünü söylüyorsun ve boşanma davasını da sen açmışsın.madem alacağın parada gözün yok,bir iyilik yap,kazanmayı umduğun parayı hayır kurumuna ver.3,5 ayda ne vermişsinki ne istiyorsun?ayrıca istediğin nafaka ve tazminat miktarınıda söylermisin.aileler orta yolu bulma yoluna gidiyorlar.bunuda sen bu şekilde anlamış olabilirsin.bunları burda bu şekilde anlamamız zor.
ALACAĞIM PARAYI KENDİM İÇİN HARCAYACAĞIM VS DEMEDİM Kİ.... GEREKTİĞİ ZAMAN ORTA NOKTADA ANLAŞILACAK TUTARLAR KONUSUNDA ISRARCI DEĞİLİM
BURADA HAKSIZ OLDUKLARI HALDE ÜSTE ÇIKMAYA ÇALIŞAN NE KADAR ÇOK KİŞİ VAR.. Bİ KEREDE HAKLI BİRŞEY SÖYLENİYOR OLAMAZ MI DİYE NEDEN BAKAMIYORSUNUZ OLAYLARA....
Dul kelimesi sizi çok rahatsız ediyor ama başka bir kişiyle berabersiniz.. rapor herşeyi kanıtlayacak diye bekareti bir kutsal olaymış gibi öne sunup duruyorsunuz. karşı taraf sağlıksız olabilir ama 3,5 ay kısa bir süre.. en ufak minör depresyon tedavisi bile 6 ay sürerken 3,5 da herşeyi bırakmanız ÇELİŞKİLİ, bakire olmanız çok önemli mevzular değil.. evlenip 7-8 ay yapamayan kişiler var.. birbirlerine zaman tanıyıp gerekirse tıbbı yardım alıyorlar.. cinsel soğukluk sizden mi eşinizden mi kaynaklı anlayamadım ama öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki karşı taraftan kaynaklı bir birleşememe olmuş gibi ... hırslarınızı bir kenara koyun ve bu işten nasıl çıkarım onu düşünün.. sizden çok daha fazlasını daha ağır şekilde yaşayan insanlar var. 3,5ay bana yaşattıklarının bedeli olarak tazminat istiyorum derken siz suçlu olacaksınız gibi geliyor. ben sizin yaşadıklarınızın 10 katını 6 yıl boyunca yaşadım.. benim yaşadıklarımın da 10 katını yaşayan yıllarını veren erkek yada kadın bir sürü kişi vardır eminim.. size tavsiyem bırakın tazminatı, eşyayı, tek celsede anlaşmalı boşanın .yoksa bu iş çokk karışır 3 sene de boşanamazsınız. sizin konumunuz çok çelişkili. bu durum davanızı çok etkileyecektir. bu kadar insanın baktığı pencere ortak bir noktayı görüyorsa bunu hakim de görecektir.. hiç tepki verip bize kızmayın.. ALLAH KOLAYLIK VERSİN.
Re: Yeni Bir İlişki Boşanmayı Etkiler mi?
Sayın üyeler.
Burası bilgi paylaşım forumudur.Bildiğiniz hukuki anlamda bir cevabınız varsa yazın aksi taktirde bu tip kişisel tartışmaların yeri burası değil Seda Sayan ile yapılan sabah programlarıdır. Lütfen gereksiz mesaj kirliliği ve kişilere yapılan bire bir mesaj saldırılarından kaçınınız teşekkür eder saygılar sunarım.
Alıntı:
ALACAĞIM PARAYI KENDİM İÇİN HARCAYACAĞIM VS DEMEDİM Kİ.... GEREKTİĞİ ZAMAN ORTA NOKTADA ANLAŞILACAK TUTARLAR KONUSUNDA ISRARCI DEĞİLİM
Konuşmaların ilk mesajından beri genelde tutarsız.istediğin nafaka ve tazminatıda saklıyorsun.az önce hakkın olan parayı istediğini söylediğin halde şu anda ortayı bulurum diyerek farklı bir tavır sergiliyorsun.bana özelden attığın mesajda hiç hoş değil.açıkçası bu mesajı bu kadar rahat bir tavırla anlatan bir kişiye inanmak çok zor.bu yazdığın eğer iftira ise ve eşin bunu ispatlarsa senden yüklü miktarda tazminat alır bilmiş ol.zaten eşinden zengin olduğunuda belirtmişsin(!)bakarsın tazminatı sen ödersin.
hem zenginsin,hem bir an önce boşanmak istiyorsun,hemde tazminat ve nafaka istediğin için davanın uzayacağını biliyorsun.bu kadar tezat bir anda olmaz.
insanları hafife almamanı tavsiye ederim.yasalar şu anlattıklarınla senden yana değil.
Ayrıca lütfen rica ediyorum,özellikle bu konularda dini duygularımızı su istimal ederek,belki Allaha inancı olanları da kendime inandırırım düşüncesi ile,Allah'ın adını anarak;
"Allah yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın" demeyelim.
Allah,zaten haklıyı-haksızı görmekte ve yüce adaletini mutlaka er-geç tecelli ettirecektir.....
Alıntı:
SÖYLEYECEK SÖZ BULAMIYORUM.HAYATTA ASLA BÜYÜK KONUŞMAMAK GEREK GEREK SİZİNDE ÇOLUĞUNUZ ÇOCUĞUNUZ OLABİLİR ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN BUNU SARFETTİKLERİNİZ ÇOK AĞIR KELİMELER.EĞİTİMİMDE MAL VARLIĞIMDA EŞİMDEN FAZLA..YÜCE RABBİM SİZE YAŞATMASIN BUNLARI.RAHATSIZ ETTİM KUSURA BAKMAYIN..SİTENİZİN HERKEZE AÇIK OLDUĞUNU SANMIŞTIM AMA FAZLACA ÖNYARGILI DAVRANIYORSUNUZ.ALINACAK RAPORLAR HERŞEYİ ORTAYA ÇIKARACAK ELBETTE AMA BANA GELEN DUL DAMGASINA ÇÖZÜM OLMAYACAK...
Eğitiminin eşinden fazla olması bu olayda haklı çıkacağın manasına gelmiyor.eşini severek evlendiysen(!) tahsil durumunuda biliyordun.şu an onun eğitimini sorgulama gibi bir durum içine giriyorsan,ki böylesin,eşini küçümsediğininde farkındasındır.ayrıca bahsettiğin gibi malvarlığın eşinden fazla ise bana açtığın dava dosyasını,numarasını ve nerde açtığını söylersen araştırır bulurum.
açtığın davayı okumam,senin bu davayı ne için açtığını anlamam demektir.bunlar sır ise,sır perdeleri arkasına gizlenebilirsin.
senin ve eşinin malvarlığı miktarı burdaki söylemlerinle ispata kavuşmaz.
Burda,siteye yeni bir ilişki yaşadığını açık olarak itiraf ederek bir başlık altında yazı yazdın ve şimdi aldığın cevaplar karşısında bocalıyorsun.yazdığın yazının bu kadar ilerleyebileceğini,maksadını aşacağını tahmin etmiyordun.bir bayan olarak hemde bakire kaldığınıda söyleyerek dul damgası yediğini söylüyorsun.eşine toplumun boşanmış erkek gözüyle baktığını niye gözardı ediyorsun?ortada bir kullanılmışlık olsaydı sen şu an bu konuştuklarını rahatça söyleyemezdin.
kadın ve erkeğin boşanmada toplum karşısında eşit görüldüğünü sakın unutma.
AYRICA SENİN İÇİN YENİ BİRİNİ BULMAKTA HİÇ ZOR OLMAMIŞ,HANİ DUL DAMGASI NERDE KALDI?
DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPMAKLA HAKLI OLUNMAZ.KLİŞE LAFLARI BİR KENARA BIRAKALIM.
demekki insanlar sanıldığı gibi önyargılı değil,boşanmış erkek veya bayan tekrar ilişki yaşayabiliyor,tıpkı senin şu an yaşadığın ve çekinmeden söylediğin gibi.yazılarının başında ilişki yaşıyorum diyordun,daha sonra yaptığın yanlışlığı düzeltmek için geri adım atarak sadece arkadaşlık diye toparlamaya çalışmışsın.
çelişkili ifadelerin ve olaydaki tezatlar samimiyetini gözler önüne seriyor.
sen mağdur olduğunu söylüyorsun ancak şuna eminimki asıl mağdur olan eşin.