Çocuk yararlanabilir,boşanmadan sonra siz yararlanamazsınız.
Printable View
Çocuk yararlanabilir,boşanmadan sonra siz yararlanamazsınız.
çocuklar ile şahsi münasebet kurma kararı hakimden aldım. ama ilk görüşmeye gittiğimde bu karara uymadılar. ve ben de icra memuru ile gideceğim. sanırım bu gittiğimde göstermek zorundalar.
sormak istediğim her defasında icra memurlarını alıp gitmek zorundamıyım. her göstermediklerinde?
Ne yazık ki evet.
yani her defasında bu harç parasını yatırmak zorudamıyım ? icra memurluğuna ? göstermediklerini anca bu şekilde ispat edebilirim değil mi ? her defasında harç parasını yatırıp yanıma icra memurunu , pedegog u ve polis memurunu alıp gitmek zorundayım değil mi ?
lütfen cevap bekliyorum....
çocuklarını göstermediklerini anca bu şekilde ispatlayabilirim değil mi ? yani her göstermeyeceklerini anladığım da yanımda icra memuru olması gerekiyor ve ben bu her görmeye gittiğimde o ücreti yatırmam gerekiyor değil mi ?
Evet......
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiden dolayı.
Hayır bakın şöyle zaten size gösterilmemişse ve icra memuruyla gidecekseniz caydırıcı ceza verilecektir ve tekrarıyla karşılaşma olasılığınız yok denecek kadar azdır.Yatırdığınız ücretse karşı tarafı boş yere mağdur etmemeniz için size ödetilen bedeldir.1 defa icraya başvurduğunuzda zaten ceza verileceği için ikincisiynde göstereceklerdir icraya başvurmaksızın.
siz avukatsınız sanırım sayın maydanoz_ ?