-
ulkucu hareketin fikir yonuyle hicbir zarari yoktur ancak ulkucu hareketi savunan kisilerde problem vardir.(burada yukarda bi arkadasin yaptigi gibi teker teker isimlerle konusmanin bi manasi yok)(suclarla isimleri bir olmus kisilerden bahsediyorum).zaten ulkucu hareketin baslangici zaten milliyetcilige dayanir.benim de milliyetcilikle hicbir problemim olmadigina gore sizin birsey yapmaniza gerek yok
-
ve bu kisiler cogu zaman ulkuculuklerine laf ettirmezler
-
ve bu kisiler cogu zaman ulkuculuklerine laf ettirmezler
-
unutmayinki bende milliyetci bi kisilige sahibim.dediklerinize bende katiliyorum.ancak tekrar soyluyorum eger her ulkucu sizin dediginiz seylere uysa bu ilkelere saygi gosterse burada bu tartismada olmazdi.
-
unutmayinki bende milliyetci bi kisilige sahibim.dediklerinize bende katiliyorum.ancak tekrar soyluyorum eger her ulkucu sizin dediginiz seylere uysa bu ilkelere saygi gosterse burada bu tartismada olmazdi.
-
seLam...
Form başlığı: bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz!!
Form içeriği: Ülkücülük-solculuk!!
:)
-
seLam...
Form başlığı: bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz!!
Form içeriği: Ülkücülük-solculuk!!
:)
-
sn alisinkay
ancak bu kastettigim kisiler ulkucu hareketi ustlenmis olan kisiler ve bu kisiler dogru kisiler degil.ben sizi bu kisilerden ayri goruyorum.gercekten sizin soylediginiz ulkuler dogrultusunda degismeden devam eden bir milliyetcilik anlayisinin onunu kimse alamaz.ama bence simdiki milliyetcilik anlayisi oncekine gore bozulmustur.keske ayni temeller dogrultusunda devam etse ve bizde arkasinda olsak.
ancak bu parti milliyetcilik anlayisini farklilastirdigi icin yanlis yol.benim anlatmaya calistigim seyde bu.ha bide keske saglik problemlerim ve yarin okulum olmasada sabah kadar konussam.iyi geceler
-
sn alisinkay
ancak bu kastettigim kisiler ulkucu hareketi ustlenmis olan kisiler ve bu kisiler dogru kisiler degil.ben sizi bu kisilerden ayri goruyorum.gercekten sizin soylediginiz ulkuler dogrultusunda degismeden devam eden bir milliyetcilik anlayisinin onunu kimse alamaz.ama bence simdiki milliyetcilik anlayisi oncekine gore bozulmustur.keske ayni temeller dogrultusunda devam etse ve bizde arkasinda olsak.
ancak bu parti milliyetcilik anlayisini farklilastirdigi icin yanlis yol.benim anlatmaya calistigim seyde bu.ha bide keske saglik problemlerim ve yarin okulum olmasada sabah kadar konussam.iyi geceler
-
bu milliyetcilik anlayisini bozan larda mhp nin ta kendisidir.tekrar iyi geceler