Peki, özür dilerim . Abarttım sanırım..
Printable View
Durun bu bence haksızca oldu. Onun için geri döndüm. Yazdığımı silip düzeltmek yerine daha iyi anlaşılır kılmak daha doğru bir yaklaşım olur.
Hukukinet e haksızlık etmiş gibi hissettim kendimi. Burası hukuk siteleri arasındaki belki de en özgürlükçü olanı. Gerçi ben sadece 3 tane biliyorum ama:)
Denemeleri susturmaya çalışıyorsunuz siz. Netlik kazansın:)
Saygı ve Selamlarımla.
Deneyecek modu geçtik, kıdemli bile olmuşuz..
Yeniçeri gibisiniz:o
Bu arada, yazılarda alta çizgi çekilmesi, harfleri kalınlaştırma vb işlemler menüsü bu forumda yok mu yoksa ben mi göremiyorum?
Teşekkürler.
Selam aleyküm millet...Site güzelmiş hakkatten beğendim...Zaten bu yüzden sitenize üye oldum...
Sanırım haksızlık yapıyorsunuz. Kimseyi susturmaya çalışmıyoruz. Çalışmayızda. Başarabilseydik sayın commodore1tr ı susturabilirdik.
Okulda çocukların konuşması başka okulda çocukların okulu yıkması başka. E bizim çabamız okul yıkılmasın.
Gereksiz de iki hukuk sitesi daha biliyormuşsunuz. Üzüldüm.
Herşey zamanında müdahaleyi gerektiriyor Tangör Bey.
Yazılarına sansür uygulanması konusunda zamanında uyarıda bulunduğumu hatırlıyorum fakat müdahale edilmemişti.
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=32305
Sayın Tangör Evren..haksızlık ettiğimi zaten ifade etmişim bakınız. Onu okumadan yazdınız diye düşünsem bu sefer de benim 2 hukuk sitesi daha bildiğimi nerden bileceksiniz? Demek ki üstteki mesaj okunmuş:)
Evet haksızlık ettim burası gerçekten çoğu hukuk sitesine göre özgürlükçü. Tabii eleştirdiğim noktalar yok değil:)) Olur o kadar.
Hatta az önce sayın commodore1tr nin yazdığı dilekçeyi de okudum da iyi ki "bu adamı ortadan kaldır" mamışsınız:)))))
Haksızlık ettim dedim, daha ne diyim?
Kendini doğru bir şekilde ifade etme denemesi.
Tamam artık deneme yapmıyorum.. Bir seferde hedefi vurcam bundan sonra. Deneme falan yok, eskiz yok, prova yok:)
İyi denemeydi.Her şey için teşekkürler.Hoşçakalın.:) )