Ha gayret bu tartışma bitene kadar çocuk askere gider ..
Printable View
Ha gayret bu tartışma bitene kadar çocuk askere gider ..
Mağdure(yani sevdiğin kız),15 yaşının doldurmuşsa,kendi rızasıyla cinsel ilişkiye girdiğini ve senden şikayetçi olmadığını karakolda ya da savcılıkta beyan etsin..iş soruşturma safhasındaysa,savcılıkça kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilir(eski hukuki tabirle takipsizlikle sonuçlanır),Mahkeme aşamasında şikayetçi olmadığını beyan ederse de kamu davasının düşürülmesine karar verilir..
Sevdiğin kızın şikayetçi olmaması yeterlidir.Babasının,annesinin şikayetçi olmasının hiç bir önemi yoktur..
mahkemeye başvurmuşlar kız dediğim gibi 2nisan1992 doğumlu ve kendisi isteyerek oldu aslında ilişkiye de girmedik sürtünme yolu ile oldu yani gebe kızlığına bişi olmadan oldu kızlık zarı hala sağlam aileme de durumu söyledim çok kızdılar kaç gündür ne onlart yemek yiyor ne de ben olay kızın evinde de gerçekleşti bunlar da göz önünde bulundurulursa benim halim ne olur?
sanırım burda hiç kimse nasıl ilişkiye girdiğinizi kac kere girdiğinizi merak etmiyor !!!
senin özelin,sadece seni ilgilendirir, bizi ilgilendirmiyor,ayrıca burası sağlık siteside değil, jinekologlardan alman gereken cevapları burdan alıcağını sanmıyorum
yazılarında biraz daha adaba uygun olursa daha iyi olucağı kanısındayım
açılan dava ile ilgili gelişmeleri dile getirirsen ,herkes için daha iyi olur
haklısınız ama belki kızın evinde de olayın gerçekleşmesi eğer ceza alacaksam bunun azalmasına neden olabilir diye düşünerek yazdım ve virginliği konusunda da aynı kanaati düşünerek yazmıştım özür dilerim:(
bu konu çok uzadı. artık soruları sorarken iki kere düşünüp öyle sorunuz.
ya yardımcı olun ne olursunuz hapis yatma olayı gerçekleşirse benim hayatım biter
:( bunun hiç mi bi yolu yok paraya dökme olsun yada başka bişi bi yol işde::(
Yollar ve olabilecekler yukarıda anlatılmış.
3-5-15 kez okursanız anlayabilirsiniz.
Misal olarak;
burda davacı olan kız ile davalı çocuk
şuan dava sürerken
"Evlenirlerse" dava sevrinde nasıl bir değişme olur
dava kapanırmı sizce?
aklıma gelen bir soru,